Folosesc un p910i un 990i si un hw6515...Ca si pda ,cel mai bine sunt optimizate aplicatiile comune (cu EXCEPTIA celei de telefon !!!) pe win, insa pentru un telefon cu valentze de pda,prefer de departe symbianul. Hp-ul a luat si bataie cand trebuia sa dau un tel important (eram prin carrefour-a luat bataie cu spectatori

) iar aplicatia lui de gsm,a binevoit a se bloca ,a restata,iar apoi....de draci fara sa gandesc prea mult (deh...eram obosit oricum...daca mai si gandeam poate ma lasau de tot puterile

) i-am dat reset general,astfel pierzand TOATE contactele,mailurile,notele,insemnarile din calendar......Intr-un cuvant,am facut treaba pan' la capat...daca-i bal,bal sa fie...
De atunci nu mai folosesc hp-ul decat in vacantze si mai mult pt gps si net...baza nu-mi mai pun decat in cele doua s-e

Numai bine si fara ...master reset-uri...
PS: oricum,putin OT...: pararea mea e ca mai tot ce-i MS e o mizerie imputita facuta doar cu scopul de a controla masele,popu.l.atia fiind pacalita de asa-zisa persoana(B.G.) ce "detine" MS...in fapt.....think deep

.....unii stiu,altii banuiesc...iar cei mai mult catalogheaza ca aberant,ceea ce insinuez io aici

OS prefer oricand un Tiger sau un Red Hat