Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 25-04-06, 13:02   #1
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]
Default posibile probleme cu politia ?

sunt sofer de taxi ,am schimb pe masina dar acestuia i-a fost suspendat permisul de conducere in urma consumului de alcool la volan .acum conduce masina cu permisul suspendat .in caz ca va fi prins in afara de el cine va mai avea de suferit ?eu ,patronul masinii care nu stie ca angajatul sau are permisul suspendat ,sau doar el ,fiind coducatorul prins in trafic fara permis?astept un raspuns clar ,chiar un paragraf din decret daca se poate ca sa pot dormii si eu linistit noaptea.multumesc anticipat
GABBY_ is offline   Reply With Quote
Old 25-04-06, 13:42   #2
DAFTEK

Stage 5

DAFTEK's Avatar

Default Re: posibile probleme cu politia ?

Pai daca esti patronu masini tu il mai lasi sa conduca stiand ca e betiv?
DAFTEK is offline   Reply With Quote
Old 25-04-06, 15:28   #3
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by DAFTEK
Pai daca esti patronu masini tu il mai lasi sa conduca stiand ca e betiv?
a zis clar ca:PATRONUL NU STIE CA ARE PERMISUL SUSPENDAT.... nu el este patronul...el este schimbul de pe masina decat !

pai legea zice f clar ca cel ce nu are permis o beleste.. eu unul nu stiu sa dea amanunte pt toate cazurile posibile! patronu ar putea intra la alte chestii cum ar fi: neverificare,punerea oamenilor in pericol etc etc... se gasesc!
Old 25-04-06, 16:08   #4
DAFTEK

Stage 5

DAFTEK's Avatar

ohh, acum sint mai treaz si vad clar asta, nu servisem cafea sorry Dar totusi daca el stie de ce nui spune la patron ca are un sofer care merge sau a fost prins beat la volan, cati nu mor din cauza la betivi....
Old 25-04-06, 17:29   #5
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

nu torn ,atata timp cat omul nu are nici o treaba cu mine
imi vad de treaba mea.el a baut ,el sa raspunda.patronul cred ca nici nu isi bate capul cu asa ceva ,are el destule relatii.ma interesa de mine daca am vreo treaba ca umbla el cu masina ,ptr ca o preia de la mine .cica in cazul in care il prinde isi ia amenda penala 10-20 mil .acum mai astept pareri si sugestii
Old 25-04-06, 17:52   #6
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

stii legea nu gluma!

inchisoare 6 luni-3 ani sau amenda! de acest meniu beneficiaza si persoana care incredinteaza cu stiinta un autovehicul pt conducerea pe drumurile publice, unei persoane care se afla in aceasta situatie relatata de tine !

acum daca patronul tau poate sa dovedeasca ca NU STIA ce face asta, e f bine dar nu cred ca poate dovedit, mai ales ca eu cred ca patronul prin lege trebuie sa verifice toti angajatii sa fie in regula cu toate etc etc!
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 25-04-06, 17:59   #7
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by TuningBoy
stii legea nu gluma!

inchisoare 6 luni-3 ani sau amenda! de acest meniu beneficiaza si persoana care incredinteaza cu stiinta un autovehicul pt conducerea pe drumurile publice, unei persoane care se afla in aceasta situatie relatata de tine !

acum daca patronul tau poate sa dovedeasca ca NU STIA ce face asta, e f bine dar nu cred ca poate dovedit, mai ales ca eu cred ca patronul prin lege trebuie sa verifice toti angajatii sa fie in regula cu toate etc etc!
Pai patronul e clar ca ar trebui sa stie ... dar daca nu stie sa spunem ... normal ca nu are ce sa pateasca .... in ceea ce te priveste nici tu nu prea ai cum sa fii tras la raspundere pt ca sa spunem ca nu ai avea tangente decat 10 minute pe zi cu aceasta persoana cat iti preda masina ... tu de unde ar trebui sa stii ca el nu mai are permis?....parerea mea...
Old 25-04-06, 18:20   #8
kraven_4_all
Banned

Stage 5

am si yo o intrebare pt. GABBY!!!u ai zis k nu te bagi k nu este treaba ta,el fiind schimbul tau pe masina!!dak tu shtiind k el mai trage la masea, il lasi sa plece asha la drum, si da peste cineva totusi, accidenteaza, eventual omoara, din imprudenta....tu shtiind k dak nu`l lasai sa conduk in starea in kre era cum te simti,??...shtiind k puteai sa salvezi o viatza??...este un caz ..probabil sa shtii!!din kte shtiu yo u nu pateshti nik!doar el are de suferit, si eventual patronu`!!
kraven_4_all is offline   Reply With Quote
Old 25-04-06, 18:34   #9
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

taximetristii nu prea sunt opriti in oras.
eu stiu pe cineva care a fost taximetrist 2ani fara sa aibe permis, si niciodata nu a fost oprit....totul intamplandu'se in bucuresti.

probleme o sa aiba el daca e prins, si desigur patronul (nu are voie sa lase angajatul fara permis sa faca taxi atata timp cat n'are plastic).
valib is offline   Reply With Quote
Old 25-04-06, 18:36   #10
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

frate ,eu nu torn nici sa ma bati ,sa fie clar ,omul a baut o bere de paste si a iesit sa mute masina de unde era parcata,la acool test i-a gasit 0,10 la mie
Old 25-04-06, 18:39   #11
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

tati ,in constanta daca vrei sa faci bani din taxi tre sa faci japca asta inseamna sa fugi de politie ,cine stie cum e treaba stie clar despre ce vb.oricum omul va conduce super atent,cat mai corect si incearca sa nu fie prins.e treaba lui si viata lui.are 37 de ani si copil de 12 ,eu nu ii pot spune ce sa faca si cum sa faca.oricum un lucru e sigur.nu are minte deloc.cred ca vrea sa isi lase copilul fara tata ceva vreme .
Old 25-04-06, 19:37   #12
kraven_4_all
Banned

Stage 5

stai calm GABBY a fost doar o parere!nu te-am sfatuit sa torni!1 la mana u shtii cum este situatia 100% !! a fost doar o parere!decizia ramane a ta stai linishtit!si nu kred k poate nimeni sa schimbe aceasta parere))dar nici nu kred k se va dori!!
kraven_4_all is offline   Reply With Quote
Old 26-04-06, 04:34   #13
DAFTEK

Stage 5

DAFTEK's Avatar

kraven_4_all Exact cuvintele mele... multumesc, asta e cel mai important, sa ziceam ca da peste o ruda de-a ta GABBY! Nu o sati para rau ca nu ai pus o notita anonima la politie si la sefu? Eu instant al dadeam in git, nu se acepta asa ceva, lucrez in asigurari si credema ca vad famili devastate zilnbic care au ramas ranite din cauza la betivi, o bere e destul in cartea mea sa nu ai ce cauta la volan. Period! Dar ma rog, nu te obliga nimeni decat constiinta! Nu-m lua nume de rau, e doar opinia me-a personala si numai a mea!
DAFTEK is offline   Reply With Quote
Old 26-04-06, 08:31   #14
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

am inteles f bine si e normal ca fiecare sa aiba parerea lui ,eu i-o respect .omul cred ca nu va rezistat psihic ,la cate echipaje de politie sunt pe strada.m-am cam lamurit cum e treaba cu pedepsele si cine raspunde ptr ce face el acum.va multumesc din suflet iar topicul poate fi inchis
- Copyright 2026 4Tuning -