Daca as avea o masina, scoasa din circulatie (sau care n-a circulat niciodata in Romania)... Ce acte mi-ar trebui ca sa particip cu ea la cursele de viteza, indemanare, VTM-uri (tot ce e legal)??? Sau mai bine zis se poate???
Am impresia ca poti sa participi ...m-am gandit si eu la asta ...sa-ti iei un ursuletz ceva si sa-l tii doar pt. curse sau in cazul VTM-urilor un oltcit
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
la VTM-uri nu iti trebuie masina inmatriculata, insa nu poti circula cu ea pe drumuri publice, asa ca trebuie sa o aduci la locul cursei pe platforma. fiecare cursa are un regulament particular, care trebuie respectat asa ca depinde in mare masura de organizator daca poti sau nu sa te dai cu ea. de exemplu la raliuri nu poti participa cu o masina neinscrisa pt ca sunt si portiuni de drum cu regularitate, adica circulatie normala, unde trebuie sa ai masina inscrisa, asigurate, VT etc. ca mai inchide politia ochii in ziua cursei e alta poveste, dar daca vor, au temei legal sa se ia de tine.