Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 22-12-06, 06:06   #1
TazzY

Stage 5

TazzY's Avatar

Member of:
[Moderators]
[2 Roti]
Exclamation Ajutatil pe Alex

Acum cateva zile, pe forumul motociclistilor din Romania, apare urmatorul post:

Quote:
Salutare!

Deschid un topic nou pt ca siteul asta este f frecventat si sunt destui oameni de treaba aici.
Este vorba despre Alex (21 de ani) care in august a avut un accident stupid in urma caruia a ramas paralizat total de la gat in jos. Ceasul rau: a sarit in apa dintr-o barca cu capul inainte (in Delta), si si-a fracturat coloana cervicala la nivelul vertebrelor C4-C5. Apa avea numai 1 metru adancime. (am vazut toata scena si nu-mi vor iesi absolut niciodata acele imagini din minte. o lunga perioada, de fiecare data cand atipeam aveam acelasi cosmar cu aceleasi imagini).
Singura lui sansa de recuperare (nu 100%) este faimoasa operatie in Beijing care costa 35.000 de euro sad.gif
Prietenii i-au creeat un site unde II ROG EU ACUM pe cei care au cum, pot si vor, sa intre si sa doneze orice suma de bani.
siteul: www.alex.eudivers.ro

Imi cer scuze ca apelez la voi in acest scop embarrassed.gif , dar situatia lui Alex atarna de inexistenta banilor pe care exagerat de multi romani o cunosc.
Stiu ca acesta este un site despre motociclism, iar Alex nu era motociclist, de aceea imi cer iarasi scuze si imi asum riscul de a-mi sari multa lume in cap si de a fi trimisa pe Ajutor.ro, Dansez pt tine.....etc.
Multam muuult!
Pe mine m-a lasat... Nu stiu cum...

Eu as prefera sa mor decat sa stau paralizat TOTAL.

Noi ne apucam de strans bani... Este cineva printre voi care ar dori sa participe ?

Asfalt uscat!
TazzY is offline  
Old 27-12-06, 01:10   #2
TazzY

Stage 5

TazzY's Avatar

Member of:
[Moderators]
[2 Roti]
Default Re: Ajutatil pe Alex

up.....................
TazzY is offline