Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 24-11-06, 08:27   #1
Toxic69

Stage 3

Toxic69's Avatar

Default Vamesi Unguri Muisti

Ciao.... ma tot gandeam unde sa postez topicul asta....
Dupa vreo 2 seri in care am discutat cu avocatul meu am ajuns la trista conclzie ca vamesii unguri is muistii europei. De ce ? Poate pentru simplul fapt ca sunt roman ?
Pai acum vreo 4 zile ma intorceam spre casa, am trecut vama ungureasca si asteptam sa primesc o stampila pentru actele masinii. Sugaciu ala de la ghiseu nu avea chef de munca si a facut o ora pauza. Intre timp eu cu un tip de acolo care astepta si el am mers la DUTY FREE. Tipul respectiv, clujan ca mine nu si-a gasit nimic (vroia ceva parfum) iar eu am cumparat o sticla de WISKY si un cartus de tigari. Am pus totul in punga neagra si m-am intors la masina. Deschid portbagajul si pun punga neagra moment la care vine un alt vames ungur la mine ma intreaba ce e cu ele si imi cere pasaportul. Ii dau pasaportul, cere si actele masinii sa le vada. Ii dau si actele masinii si imi retine actele, deschide portbagajul si imi ia sticla si cartusul si imi spune ca am comis o ilegalitate pentru ca am introdus chestiile alea in spatiu unguresc. Intre timp vede 4 conserve pentru cainele prietenei mele luate din germania. hai dal in **** mea si de alea se leaga muistu ???? ii arat bonu care din intamplare l-am aruncat in bordul masinii nu la gunoi si justific conservele. se uita urat la mine si zice "urmeazama"....o fii avand si el caine sau cainii din vama mananca conserve confiscate ???????????????????
Incep sa-i explic ca eu nu am comis o ilegalitate pentru ca am dreptul la un cartus de tigari si o sticla de wisky... pot sa duc plasa in **** care e problema ??? in momentul ala vamesul a uitat limba engleza... nu intelegea o boaba din ce ii spun. Ii cer actele mele inapoi nu vrea sa mi le dea
Merg cu el la masina lui (ceva VW transporter a vamii). acolo mai vin 2 vamesi si imi spun ca amenda e 2000 forinti... cer translator si-mi zic ca stiu suficient de bhine engleza si nu am nevoie de translator.... Incep sa faca ceva acte si dupa juma de ora ii zic "ba, ia tu banii de amenda da lasama-n **** mea odata sa plec bagatai ****-n ele" si se apuca de zbierat ca un tampit MITAAAAA MITAAAA MITAAAA ! vin iar vamesii aia doi care intre timp plecasera si le explic la aia ca OK nu e mita da nu am nevoie de chitanta ! NU SE POATE ! Bine, daca nu se poate atunci nu vreau sa platesc amenda aici, o platesc in orasul meu!!! NICI AIA NU SE POATE, NU PRIMESC ACTELE INAPOI PANA NU PLATESC! Ma duc la casa de schimb valutar piuzda aia nu avea sa-mi dea rest de la casa de schimb valutar ca aveam hartie de 500 euroi. ma intorc la asta ii zic ca nu are sa-mi schimbe, vb el cu un cocalar din vama, ala ia hartia imi da 400 de euro si 2000 de forinti!!!! ma ***use la schimb cu cu 20EU!!! ma iau de ala ce **** mea face, ala se urca in masina si pleaca, ma iau dupa el si astia zbiara sa nu trec in ungaria din vama !!! ma intorc la vames care era cu aia 2 si ma obliga sa semnez actele !!! zic ca imi bag **** nu semnez decat in romaneste !!! si zbierau ca **** ca nu plec de acolo pana nu semnez... dupa inca 20 de min le zic sa-mi explice ce semnez... ma mint aia si zbiara ca niste gunoaie la mine.... imi iau actele inapoi pun mana pe plasa si muistu imi da peste mana si zice "PLEACA" in limba romana !!!!!!!!!!!!!!

huh, is foarte nervos pe chestia asta.... am pierdut 125EU, o suma nu foarte mare dar de banii aia imi luam in **** mea un filtru sport de caliutate superioara !!!!
Toxic69 is offline  
Old 24-11-06, 08:33   #2
Toxic69

Stage 3

Toxic69's Avatar

Default Re: Vamesi Unguri Muisti

ajung la avocat a doua zi vine translator si GHICI ce m-au pus sa semnez !?!?!
*pietonul Rares R a fost prins intre DEBRETEN si ARTAND (vama ungureasca) intr-un control si nu a putut justifica ceva TVA care trebuia platit !!! M_AU LUAT IN VALA SUGACII SI? SI DACA MA PRINDEAU LA DEBRETEN AVEAM DREPTUL SA AM ALEA ASUPRA MEA !!!!
*Rares R a inteles toata procedura si a fost de acord cu amenda
*Rares R a cedat de buna voie bunurile lui (ADICA DE BUNA VOIE LE-AM LASAT IO LOR MARFA, sugacii)
.
.
.
* Rares R declara ca nu vrea sa atace aceasta amenda in nici un fel (VROIAM SA FAC PLANGERE DA NU MAI POT)

ASTIA-S VAMESII UNGURI !!!
IN ROMANIA ASTA DE *** CUM SPUN UNI CA E NU SE INTAMPLA ASTA NICIODATA !!!
NEVER FOR NEVER !!!!
Toxic69 is offline  
Old 24-11-06, 08:50   #3
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

beeb beeb beeb de unguri...pe marte cu ei
Yackone is offline  
Old 24-11-06, 09:25   #4
Toxic69

Stage 3

Toxic69's Avatar

is foarte nervos pe chestia asta, bag p#!@, mai bine donam banii aia la 4tuning.ro sa dea de 125 de euro la toti userii stickere pe gratis ca vad ca e mare belea cu ele si JUR ca nu-mi parea de nici o culoare rau dupa ei.... dar pentru ca i-am dat la muistii aia ma doare frate !!!
Toxic69 is offline  
Old 24-11-06, 09:31   #5
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

....doamne fereste sa intelegi k as apara vamesii unguri..dar crede-ma peste tot asa patesti,unde nu vorbesti limba....banuiesc k ai auzit deja povesti despre cit d intelegatori sunt politaii turci...sau cit d finutz pot fi italienii...
ungurii acum sunt p ultima 100 d m...k de intii ianuarie,majoritatea ramine somer...si de aceea e toata agitatia asta...de vreo 2 luni deja de aceea e rindul ala interminabil la ei,k toti kre lucrau la vamile din vest,sunt adusi acum aici p capul nostru,si vor sa arate cit d "eficienti" pot fi...asa k desfac fiecare masina kre trece vama mai des decit o data p saptamina!