Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 25-11-04, 13:19   #1
the_mav

Stage 5

the_mav's Avatar

Default STARE DRUMURI IARNA 2004 - 2005

cred ca numele spune deja totul...
hai sa punem numai informatii VERIFICATE (personal de preferinta) despre starea drumurilor in iarna asta in toata tzara... sa nu ne bazam numai pe ce se aude/vede la radio/TV...

cat mai obiectiv, scurt, concis, etc, etc... rog moderatorii: OFF TOPICUL sters fara nici un fel de explicatii...

sa incep eu:
Urziceni acum jumatate de ora: ninsoare destul de puternica, carosabil umed, incepe sa se depuna zapada, posibilitate de polei spre seara/noapte

nordul judetului Valcea: zapada depusa pe drumul european VL-SB, se circula normal

maine vreau sa plec pe traseul Buc-Buzau-Focsani-Tecuci-Barlad, cu retur duminica...
poate cineva sa ma ajute cu ceva informatii ?
the_mav is offline   Reply With Quote
Old 25-11-04, 15:32   #2
Bogdan_16v
Guest

Poti ajunge la Barlad si prin Miercurea Ciuc, pe acolo am luat-o eu iarna trecuta cand tb sa ajung la Borsec...e ceva mai ferit pe acolo...in Moldova in camp deschis n-ai nici o sansa...
  Reply With Quote
Old 25-11-04, 15:41   #3
the_mav

Stage 5

the_mav's Avatar

Quote:
Poti ajunge la Barlad si prin Miercurea Ciuc, pe acolo am luat-o eu iarna trecuta cand tb sa ajung la Borsec...e ceva mai ferit pe acolo...in Moldova in camp deschis n-ai nici o sansa...
sarumana pt sfaturi... da' hai totusi sa vedem daca incep si ceilalti sa pune cate ceva privind drumurile din apropierea lor, mai ales daca in ultimul timp chiar au circulat...

plec maine la 18.00 din buc shi sincer m-ar interesa Buzaul + Tecuciul cum sunt...

hai bai fratzilor, credetzi ca e prea mare deranjul daca fiecare isi pune 5-6 cuvinte despre drumurile de langa el ....

OFF Topic: no fucking way sa trec oituzul cu sharkey al meu (1,6D din 86, cu nishte cauciucuri cubice mixte - cred - carora mi-e rusine sa le mai spun firma...)
let's stick to the subject...
Old 26-11-04, 12:27   #4
the_mav

Stage 5

the_mav's Avatar

statzi fratzilor usor, nu va inghesuiti cu atatea raspunsuri ...
vorba aia: totzi suntem pasionatzi de masini, motoare, viteza, curse, tuning, etc, etc... dar circulam cu ele numai in holul apartamentului sau pe scara blocului... nu folosim drumurile publice... si tocmai de aia chiar NU NE INTERESEAZA in ce stare sunt, daca putem circula sau nu...
mai ales ca traim intr-o super tzara unde putem fi MAI MUL CA SIGURI ca daca plecam la drum iarna ajungem la destinatie cu siguranta, doar toate drumurile sunt curatzate la timp, nu se inzapezesc, nu avem blocaje, etc, etc

ultimele informatii pe care le stiu personal: VL-SB: carosabil umed, se circula ok, VL-Tg Jiu, umed, se circula ok; Urziceni - umed.
the_mav

ps: rog moderatorii/adminiii/etc daca considera acest topic nefolositor sau ca umple forumul degeaba, sa fie sters in totalitate din \"Tot ce nu poate fi...\"
Old 27-11-04, 13:27   #5
Bogdan_16v
Guest

http://www.andnet.ro:8080/itn/drumuri.asp

Sa-ti mai treaca din suparare...
  Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -