Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 18-10-06, 16:12   #1
Ovidiu_Firtat

Stock

Ovidiu_Firtat's Avatar

Cool Intamplare cu final neasteptat

Locul de desfasurare: magazinul Diverta (RTC) din Plaza Romania.
Ma duc sa cumpar o cutie cu cd-uri.
Preturile sunt afisate prost - nu corespund cu ceea ce se afla pe stand.
Poate au corectat intre timp: verificati voi
Dupa un slalom pe strazile (cu semafoare!) ajung la o casa.
Mi se spune ca s-a blocat casa si sunt indrumat catre o alta casa - numarul xxx pentru ca nu au numere afisate (diametral opusa fata de cea la care eram).
Sunt calm, ma gandesc ca se mai intampla si ma indrept in directia indicata.
Ajung la casa mentionata in 5 minute de cautari si mi se sugereaza, daca vreau sa cumpar cutia, sa merg la o alta casa.
Ajung la o alta casa (numarul 5, undeva in fundul magazinului) si intreb - imi pierdusem deja calmul - daca pot plati produse acolo.
- Depinde! Ce produse aveti?
- Luate din magazin evident.
Cu un aer superior casierul imi spune direct ca .. sunt cam mistocar!!!
Imi aduc aminte ca il cunosc pe proprietar de pe vremea cand nu primea un credit la banca pentru ca s-a dus imbracat in bermude si il sun.
Acum eram eu in situatia lui - adica eram un client normal care dorea sa achite cateva produse si ajung sa fiu categorisit de casier ca fiind mistocar si luat peste picior.
Il sun pe patron si ii reamintesc in cateva cuvinte cine sunt folosind un limbaj colorat datorita nervilor si stressului creat de birocratia si formalitatile de neimaginat existente intr-un magazin.
Dialogul se finalizeaza cu un pariu pe 100 euro: cu asa un management al magazinului vanzarile ii vor scadea.
Daca ati avut experiente similare, sustineti-ma si evitati .. Diverta.
Voi castiga pariul pentru nu vreau sa fiu un roman batjocorit in tara lui de vanzatoare plictisite si/sau impertinente.
Va pup,
Ovidiu Fartat

Pentru conformitate am bonul de casa cu data la care s-a petrecut intamplarea.
Ovidiu_Firtat is offline   Reply With Quote
Old 18-10-06, 18:17   #2
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Intamplare cu final neasteptat

la diverta am dat, incredibil, 170 de mii pe un caiet studentesc (absolut normal, fara beculete de craciun), si am crezut ca ii 17 000. am luat vreo 4.

fuck diverta
cata_tm is offline   Reply With Quote
Old 18-10-06, 20:32   #3
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

CD`ul NO NAME care la mine in magazin e 5 mii lei vechi adik 0.5 ron la ei depaseste valoare de 1.5 - 1.8 ron!Si asta se intampla in Iasi.....!+ alte preturi super ridicate!

Stai calm Ovidiu...Nu esti singuru pus in situatia aceasta!

Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
CRyS` is offline   Reply With Quote
Old 20-10-06, 22:28   #4
DyZ
X-Team Racing Club Member

Stage 5

DyZ's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]

eu la diverta era sa iau niste semne de incepator cu 300 de mi =))) p raft scria 75 ... si la casa imi cerea 300 i leam lasat lu aia akolo diverta sucks
Old 21-10-06, 17:07   #5
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

nu sunteti singurii cu faze de genu...

am mers eu la diverta acum o saptamana sa imi cumpar bilet la Tiesto, si cum am mai cumparat bilete ma pun eu frumos la coada la casa si cand imi vine randul(dupa vreo 15 min) ptr ca fetele de la casa se miscau si prost si mai stateau si de vorba,ajung eu in fatza, dupa care ii spun ca vreau un bilet la tiesto...ea se uita la mine si zice imi pare rau noi nu mai vindem bilete aici la casa asta...ma conformez si ma duc la o casa unde mi-a indicat ea...ma duc pana in coltul opus al magazinului la casa respectiva, cer un bilet...se uita casierul la mine si zice...nu avem bilete aici duceti-va la casa din capat de tot...ma duc eu deja nervos incolo...ii cer unei fete de la casa respectiva bilet imi da...si asteptam sa imi dea si un bon fiscal nu numai biletul cu bonul valoric eliberat de firma organizatoare a concertului...dar cand vad ca nu mi se mai da nimic...ma conformez si plec...

Ideea e ca la casa din capat de unde mi-am cumparat bilet nici macar o tabela cu preturile biletelor la concerte nu exista ci mergeai pe incredere...pe cand la casa de unde m-am pus prima data la coada exista o tabela cu preturile biletelor...asta este proasta organizare si nu numai...
orlando is offline   Reply With Quote
Old 21-10-06, 20:41   #6
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

am fost la ei si am luat nishte plicuri .. pe raft scria 27 de mii la casa erau 47 de mii ... nu esti singuru
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 23-10-06, 04:01   #7
B.v.L

Stage 5

B.v.L's Avatar

Member of:
[Fiat]
[MERCEDES]

nu va suparati pe mine da am ras cu lacrimi .. stiu ca ati fost foarte enervati de situatia la fel as fi fost si eu .. nu stiu cum da eu nu am patit asa ceva ) promit ca trec zilele astea pe la Diverta (in oradea)
Yamaha Raptor 700r SE 2007 - sold
Yamaha Blaster YFS200r quad 2003 - de vanzare - https://forum.4tuning.ro/475-vanzari-...ster-quad.html
B.v.L is offline   Reply With Quote
Old 28-10-06, 16:06   #8
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Quote:
Originally Posted by B.v.L View Post
nu va suparati pe mine da am ras cu lacrimi .. stiu ca ati fost foarte enervati de situatia la fel as fi fost si eu .. nu stiu cum da eu nu am patit asa ceva ) promit ca trec zilele astea pe la Diverta (in oradea)
si eu rad cand imi dau seama cati oameni ca noi au patit-o...si culmea culmilor am vazut faze mult mai nasoale in diverta la care m-a bufnit rasu dar pe cel pagubit il bufnea plansu...am mai fost odata si unui baiat din fata mea i-a trecut de 2 ori pe bon un dvd original(nu mai tin minte ce dvd era dar costa 1.5 mil si cand a vaz saracu pe ecran 3 mil a impietrit)...s-a rezolvat si aceea mica greseala dar va dati seama cat scandal a facut saracu...si pe buna dreptate...
asa stiu romanii sa faca comert...angajand incompetenti
orlando is offline   Reply With Quote
Old 02-11-06, 13:27   #9
leonard

Stage 5

leonard's Avatar

shi eu am patzito la diverta ...am vrut sa cumpar o revista 4tuning shi pe ea scria 75 de mi shi cand ajung la casa imi cere 90 de mi....asha scria shi pe bon ....nam avut ce face shi iam dat .....mare paguba nu a fost dar nici bine nu mia cazut
leonard is offline   Reply With Quote
Old 06-11-06, 09:07   #10
ra2
Dream Squad Member

Stage 5

ra2's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Dream Squad]
[FOTO]

Rezulta ca Diverta e un magazin de tzepe....

am patit si eu cva cu diverta...cautam un cd cu tiesto...si ma uitam pe acolo ca erau puse aiurea rau cd-urile...(primu cd era cu Timo mass iar cel din spatele lui era cu tiesto) si vine o fufa si cik:
-ce cauti atat
euai caut un cd cu tiesto ca vad ca sunt puse aiurea si daia ma uit prin spatele altor cd-uri
fufa:aa esti si mistocar poate chem paza...
eu: nai decat sa chemi paza ca pana vine paza te cumpar si pe tne si magazinu( ma rog cand am zis o aseamnea aberatie pe un prieten deal meu si evident si pe mine ma bufnit un ras cronic)
ma rog dupa cva scandal de a venit nuj cine de la best computers...lucrurile sau calmat...si mam dus la media galaxy sa iau cd-u....cam asta a fost experinta mea cu idioti de la diverta
Old 06-11-06, 15:47   #11
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

si eu am fost sa iau bilet la tiesto tot asha m-a trimis de la o casa la alta , noroc ca nu erau cozi nihste prosti
shantzu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -