nu inteleg ce aveti cu femeile...de parca ati fi rasa superioara....atata de jignitor e sa aud\"femeie la volan\"\\mai mergeti voi la karici...ca ma nervati
io care am permis...proaspat...mai imi vine sa injur cate un cretin la volan..dar nu...ca voi sunteti destepti..
si culmea..desi a fost vina unui idiot...tata m-a certat pe mine..eu care mergeam chiar regulamentar....comunistilor!!!!! un-doi puneti vina pe femei in caz de ceva...
A girl like me needs more...
multa bafta mai IS 18 BOG ai grija cu ce nashpet de gabor pici ca daca ala are toane si vrea sa nu iei permisu nici n-o sa-l iei (oricat de bine ai conduce) ...
nu inteleg ce aveti cu femeile...de parca ati fi rasa superioara....atata de jignitor e sa aud\"femeie la volan\"\\mai mergeti voi la karici...ca ma nervati
io care am permis...proaspat...mai imi vine sa injur cate un cretin la volan..dar nu...ca voi sunteti destepti..
si culmea..desi a fost vina unui idiot...tata m-a certat pe mine..eu care mergeam chiar regulamentar....comunistilor!!!!! un-doi puneti vina pe femei in caz de ceva...
Strengaritzo, eu nu zic ca tu n-ai fi soferitza buna, dar eu personal era sa fac o GRAMADA de accidente urate din cauza faptului ca in general la femei uitatul in oglinda intervine doar atunci cand e vb de machiaj iar prioritatea e un cuvant straniu si neinteles. Plus ca am vazut multe cazuri in care intorceau capul in loc sa se uite in oglinda daca vine ceva asta-i crima curata sa faci asha ceva...fara suparare...
Viper_VT lol NUUUU ca NUUU ai avea nimic cu gagicile la volan.. nici unu din voi nu are DAAARRRR.... si de obicei dupa dar urmeaza muulte randuri cu si despre peripetiile noastre Asa poti sa zici de toti incepatorii [care iau permisu din prima sau a doua ca sa fiu 1%ontopic)]ca \"sufoca\" traficu
Hai.. sa fiu mai mult% ontopic : Prima data am picat sala cu 20 [si poate`a fost mai bine ca dadeam orasu` pe zapada si eram pericol public ] .. si al luat a 2a oara cu 26 .. ca m`am suparat! .... Iar de invatat am invatat sa conduc la un an dupa ce am luat permisu.........
Io l`am luat din prima cu 26,iar la oras m`a pus ala sa merg 300 m-si nu l`am avut aranjat.Cred ca saracu`dl politist s`a speriat de aia care inaintea mea au incins discu`de ambreiaj si nu mai stia cum sa scape... Am facut marea prostie sa fac scoala pe Cielo,instructoru` era prieten de familie si m`a lasat sa`i dau si 130...Nu va imaginati cum mi`a fost sa ma acomodez dup`aia pe Dacia mea...am crezut ca o sa stau cu permisu` in poseta....Dar usor-usor m`am obisnuit.Si vroiam sa le recomand tuturor care vor sa dea de permis sa faca scoala pe cel mai mare harb!Cand poti sa conduci o masina cazuta poti sa spui ca te pricepi!
E da si ce te lauzi ? )
Io am avut aranjat la oras ca shtia tata ca nu ma apuc sa invat pt. BAC decat daca iau permisu ) Si a preferat sa`mi aranjeze decat sa ma invete sa conduc [asta atunci dup`aia s`au mai skimbat lucrurile ] Kiar.. mda.. am facut scoala pe un jaf de dacie si pe cuvant ca NU puteam spune ca ma pricep ) Ba kiar ma obishnuiesem sa ma concentrez prea tare la cutia de viteze [care la dacia aia era de kkao..] si dup`aia in a mea cand intra in viteze daca impingeam cu degetu` aveam impresia ca n`am nimerit ) Bine ..pt. mine a fost un lux s`o conduc pe a mea [mai ales dupa ce am invatat sa conduc].. si pt. tata un cosmar cand m`am urcat prima data in a lui )
DA bine atunci AM ceva cu femeile la volan , in caz ca nu stii s-a dovedit stiintific ca femeile nu au treaba cu volanu , se streseaza prea mult si constientizeaza actul in sine de a conduce tot prea mult => multa crispare pe capul lor si multa incordare => mai mult ca sigur accidente din vina lor !!
si nu ma refeream la incepatoare ci la alea care iau permisu cu bani shi cum le-au luat parintii mashini gen 206 cc sau 307 nu rateaza vreo ocazie sa-si arate \"maiestria\" la volan .
AM VAZUT CU OCHII MEI cum i-a murit motoru la semafor lu una cu un M3 !!!! pai se poate asa ceva [/url]
Eh macar acum ai spus`o clar ca AI ceva cu femeile la volan.. nu ca \"n`ai avea nimic.. dar totusi ai..\"
Subiectul s`a desfasurat in alta parte asa ca ma abtin ...[cu greu] de la alte comentarii care n`au treaba cu topicu.
PS . am avut orasul aranjat in sensul ca cineva din politie avea o datorie la tata si s`a revansat cu o vorba buna [f. buna ] deci NU cu bani!
Iar categoria de incepatoare de care vorbesti tu cu masinile gen \"206cc\" e kam mica.. si poate ca in timp vei intalni in trafic si alta categorie care STIU sa conduca [kiar daca si aia o sa fie la fel de mica]. Momentan dupa varsta presupun ca esti incepator.. deci ai destul timp sa cunosti mai multe tipuri de incepatoare si de soferite !
Gata.. scuze de offtopic