Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 09-11-04, 13:41   #16
@Nos@

Stage 3

@Nos@'s Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:
Originally Posted by \"B 68 VLD\"

Super tare. Ce caterinca. Cand a iesit tipa din masina am crezut ca-i va propune ceva indecent dar a fost mortala.
si eu la fel!!
Da eram sigur ca tipa ii face un mumu mic ca sa ii lase in pace dar faza e super!!!
@Nos@ is offline  
Old 09-11-04, 21:19   #17
madfish

Stage 5

madfish's Avatar

dap, tare faza. Da chiar s-a intamplat ?
madfish is offline  
Old 13-11-04, 15:58   #18
sonnya

Stage 3

e marfa rau faza, am ras cu lacrimi )))
sonnya is offline  
Old 08-12-04, 01:36   #19
XTACY

Stage 3

XTACY's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
Default faza

Am vazut la Tv faza asta S-au facut de *** rau politia ca tot ei au chemat realitatea tv sa filmeze flagrantu cu omu beat care nu da actele...E reala intamplarea.
Old 08-12-04, 02:20   #20
aR99bMw

Stage 5

HAHAHAH/....am picat sub masa!
aR99bMw is offline  
Old 08-12-04, 08:13   #21
CT-03-ART

Stage 5

comica rau faza frate...

prima data ma gandeam cine shtie ce bashtan o fii asta...shi apoi la sfarshit am cazut sub birou de ras...
CT-03-ART is offline  
Old 10-12-04, 11:15   #22
rews

Stage 2

rews's Avatar

acu sa va zic eu una de aici de unde se atarna harta in cui

Eram pustan si mergeam cu parintii la tzara....ca iesire de week-end ne-am urcat toti in batrana dacie si hai la drum (acestea se intamplau prin 92' - 93') Am ajuns intr-un sat unde era drumul drept si taicamiu a apasat mai tare pedala de acceleratie........un politist il trage pe dreapta dupa vreun km
-(gabor1)buna ziua actele la control.......comunicati viteza pentru XXXXXX
-(gabor2)74km/h-in localitate
- (tata)domnule politist nu are cum sa fi avut 74 ca ..uitati is cu copil mic in masina...bla bla bla
-(gabor1)bine domnule eu va cred dar uitati cum facem mergeti si vorbiti cu domnul de pe radar

zis si facut ....se urca tata in dacie ...intoarce si mergem sa ne intalnim cu tipul de pe radar
vorbeste tata ce vorbeste...la un moment dat zice gaboru'
-(gabor2)DOMNULE LASATI-O PE DOAMNA AICI SI DUMNEAVOASTRA MAI TRECETI ODATA CU ACEEASI VITEZA CU CARE ATI TRECUT MAI DEVREME!!!!!!!!!!!!!!

concluzie: 1 gaborul stia ca radarul e defect
sau
2 era prea prost
Old 10-12-04, 12:03   #23
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"rews\"
acu sa va zic eu una de aici de unde se atarna harta in cui

Eram pustan si mergeam cu parintii la tzara....ca iesire de week-end ne-am urcat toti in batrana dacie si hai la drum (acestea se intamplau prin 92' - 93') Am ajuns intr-un sat unde era drumul drept si taicamiu a apasat mai tare pedala de acceleratie........un politist il trage pe dreapta dupa vreun km
-(gabor1)buna ziua actele la control.......comunicati viteza pentru XXXXXX
-(gabor2)74km/h-in localitate
- (tata)domnule politist nu are cum sa fi avut 74 ca ..uitati is cu copil mic in masina...bla bla bla
-(gabor1)bine domnule eu va cred dar uitati cum facem mergeti si vorbiti cu domnul de pe radar

zis si facut ....se urca tata in dacie ...intoarce si mergem sa ne intalnim cu tipul de pe radar
vorbeste tata ce vorbeste...la un moment dat zice gaboru'
-(gabor2)DOMNULE LASATI-O PE DOAMNA AICI SI DUMNEAVOASTRA MAI TRECETI ODATA CU ACEEASI VITEZA CU CARE ATI TRECUT MAI DEVREME!!!!!!!!!!!!!!

concluzie: 1 gaborul stia ca radarul e defect
sau
2 era prea prost
Super tare faza....
CT-87-ADY is offline  
Old 10-12-04, 18:05   #24
rews

Stage 2

rews's Avatar

acum cativa ani ma ocupam cu treburi necurate....insusire de roti..jante...capace..oglinzi...etc
toate le ducem in apartament la un prieten ...dupa vreo saptamana il prinde pe asta un gabor cu 24 de cauciucuri cu tot cu janta...depozitate in balcon...la intrebarea fireasca \"De unde le ai ?\" omu nostru raspunde normal\"Le-am cumparat\" dar la intrebarea \"Ce vrei sa faci cu ele ..nebunul raspunde \"TIR\"

merci marian ca nu m-ai tras si pe mine
rews is offline  
Old 10-12-04, 20:35   #25
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"rews\"
acum cativa ani ma ocupam cu treburi necurate....insusire de roti..jante...capace..oglinzi...etc
toate le ducem in apartament la un prieten ...dupa vreo saptamana il prinde pe asta un gabor cu 24 de cauciucuri cu tot cu janta...depozitate in balcon...la intrebarea fireasca \"De unde le ai ?\" omu nostru raspunde normal\"Le-am cumparat\" dar la intrebarea \"Ce vrei sa faci cu ele ..nebunul raspunde \"TIR\"

merci marian ca nu m-ai tras si pe mine
si a tzinut duma?
CT-87-ADY is offline  
Old 10-12-04, 21:43   #26
BIZ

Stage 5

BIZ's Avatar

panarama adevarata )))))) .......... faze super tari nu mai pot de ras peanl rau de tot
BIZ is offline  
Old 12-12-04, 01:43   #27
rews

Stage 2

rews's Avatar

nu a tinut din cauza unuia cu niste jante luate din magazin ..cica cu factura ..serie chestii din astea...dar...hai sa fim seriosi treb gaboru sa fi fost prea prost ca sa o haleasca pe asta
rews is offline  
Old 12-12-04, 14:56   #28
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]

Vrajeala! Semana cu un banc! Pe mine m-au oprit in Italia, aveam in portbagaj o foarfeca de taiat gratii, un levier si o surubelnita. M-au dus la sectie si mie fara acte Ok mi-au dat drumul si masina cu tot tot in regula au sechestrat-o pe 3 luni! Si cand am iesit de ciuda le-am luat camera de fotografiat aia cu care le face poze la infractori. BTW o vrea careva ca e de vanzare!
Old 15-05-07, 19:44   #29
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]
Default Re: INTAMPLARE ADEVARATA CICA...

Quote:
Originally Posted by xxdadixx View Post
Vrajeala! Semana cu un banc! Pe mine m-au oprit in Italia, aveam in portbagaj o foarfeca de taiat gratii, un levier si o surubelnita. M-au dus la sectie si mie fara acte Ok mi-au dat drumul si masina cu tot tot in regula au sechestrat-o pe 3 luni! Si cand am iesit de ciuda le-am luat camera de fotografiat aia cu care le face poze la infractori. BTW o vrea careva ca e de vanzare!
cat d tare;, k toate fazele povestite aici.

ma opreste p la tzara un gabor, d'ala d sectie, se prezinta, printre dinti, cu un mare danf de alcool, imi cere actele, i le dau, ma intreaba dak am baut...faza tare...ma pune sa suflu spre el si observa k sntem mai multi.
mai stau eu d vb cu el, ma scuz, o dau in diverse si il intreb dak pot sa plec, si nu mai stia d c m-a oprit=)). intr-un final isi aminteste(intre timp coborasera 3 din masina) si imi zice k sntem mai multi in masina. cum dom'le 1,2,3 si cu ink 2 in masina 5...la care el...a da,da,da, puteti sa va continuatzi drumul=))

acum nush ce sa zic...i se tragea d la bautura sau ...d la meserie
claudiu lucian is offline  
Old 15-05-07, 22:07   #30
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]
Default Re: INTAMPLARE ADEVARATA CICA...

am ras pe burta
Cosmin255 is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -