Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 29-08-09, 14:19   #1
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]
Thumbs down Colgate a plecat, acum urmeaza Coca-Cola

Colgate-Palmolive a inchis fabrica de la Braşov

Compania americană Colgate-Palmolive a oprit producţia de pastă de dinţi a fabricii de la Braşov, ca parte a unui program amplu de restructurare, iar īntreaga producţie a fst mutata in Polonia.

Coca-Cola pleaca de la Iasi in Republica Moldova

Coca Cola HBC Romania va transfera capacitatea de productie din Iasi in Republica Moldova, iar activitatile de productie din unitatea pe care o detine in Floreni vor fi mutate la fabrica din Poiana Negri, se arata intr-un comunicat remis joi de companie, preluat de editia on line a cotidianului Ziua. Astfel, ca urmare a evalurilor periodice de activitate si infrastructura, in conditiile in care fabrica Iasi produce cu preponderenta pentru Republica Moldova, compania a luat decizia transferarii capacitatii de productie. Totodata, depozitul din Iasi va fi reorganizat si va functiona ca centru de distributie in cadrul infrastructurii existente, iar operatiunile de vanzari, financiar, marketing si resurse umane isi vor continua activitatea in Iasi.

Referitor la aceste 2 mari companii, voi ce parere aveti?

Eu o privesc ca pe o lipsa de respect. Eu unul ma voi gandi de 2 ori inainte sa mai cumpar Colgate sau Coca-Cola, deja am trecut pe Pepsi.
Old 29-08-09, 15:26   #2
nea_gogu_de_la_gaze

Stage 5

nea_gogu_de_la_gaze's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]
Default Re: Colgate a plecat, acum urmeaza Coca-Cola

Nu stiu daca e neaparat o lipsa de respect fata de romani,stii ca de obicei statu roman incearca sa puna bete in roate companiilor(multi s au plans de acest lucru) poate au vazut un loc mai prielnic pentru investitie in alta parte cu toate ca la comunistii aia nu prea imi dau seama ce ar fi gasit :-s
P.S:eu oricum nu mai beam Coca Cola sau ceva cu cofeina de ceva luni bune cat despre colgate...atunci trec pe Blenda Med )
Old 29-08-09, 15:31   #3
RideTheRiddle

Stage 5

RideTheRiddle's Avatar

Member of:
[VW]

stiam eu de ce nu beau nici cola nici nu folosesc colgate.

este in totalitate treaba lor dar eu zic ca vor regreta decizia mai devreme sau mai tarziu
RideTheRiddle is offline  
Old 29-08-09, 15:32   #4
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

eu am privit asta ca pe o "tradare" din partea lor, pentru ca din statisticile pe care le-am vazut si eu, produsele astea 2 erau destul de consumate...cam mult.
andi_cimpean is offline  
Old 29-08-09, 16:12   #5
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

o lipsa de respect? nu stiu cati dintre voi va confruntati zi de zi cu birocratiile din romania si diferite grupuri de interese..
ESPinoza is offline  
Old 29-08-09, 16:19   #6
mcornel

Stage 4

Member of:
[AUDI]

Mai nou pleaca si Kraft,se muta la bulgari;in schimb Pepsi deschide o noua linie de productie.
mcornel is offline  
Old 29-08-09, 18:52   #7
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by mcornel View Post
Mai nou pleaca si Kraft,se muta la bulgari;in schimb Pepsi deschide o noua linie de productie.
D-asta am si spus...voi bea Pepsi de acum incolo. Coca-Cola sau Colgate nu ar fi facut in vecii vecilor asa ceva la americani, ca na pentru aia se pare ca au respect.
Stiu ce birocratie este in Romania, dar ei nu sunt nou veniti...aveau 17 ani la noi.
andi_cimpean is offline  
Old 29-08-09, 22:06   #8
mcornel

Stage 4

Member of:
[AUDI]

Sa inteleg ca nici ciocolata de la Kraft nu vei mai manca?
mcornel is offline  
Old 30-08-09, 11:54   #9
Shuba88
VW Driver

Stage 5

Shuba88's Avatar

Member of:
[VW]

In Brasov se inchid toate, a mai fost acum 3-4 ani si aici fabrica coca-cola,s-a inchis, la fel si colgate-palmolive, si kraft...sunt curios bulgarii o sa mai produca Poiana?
While I was waiting there for my mind to turn clear, I was listening to the blood rushing through my ears, and there was something else that I could hear.. Have you seen the girl with the red hat, she got lost one day, and never came back, turned here back on the world and black and white, now she walks with bunnies hopping at here side...
Shuba88 is offline  
Old 30-08-09, 23:14   #10
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

nu cred ca poate fi considerata ca fiind tradare...
totul se invarte in jurul banilor: profit, reduceri de impozit, intelegeri intre fabrica si stat, etc, conditii oferite de stat pentru a crea de catre firma X mii de locuri de munca, si multe alte chestii.

Fii sigur ca orice firma americana si-ar muta sediul in RO daca i s-ar oferi conditiii legislative mai bune decat in SUA, daca li s-ar oferi mai mult decat acolo.
valib is offline  
Old 01-09-09, 18:45   #11
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Pepsi va avea īn Romānia cea mai mare fabrică din Europa

PepsiAmericas, una dintre cele mai importante companii producatoare de bauturi racoritoare din lume, va investi 150 de milioane de dolari in dotarea unei noi fabrici ce va fi deschisa in comuna ilfoveana Dragomiresti.

Gigantul Procter&Gamble investeste 100 mil. dolari intr-o fabrica in Romania

Producatorul de bunuri de larg consum Procter&Gamble va investi peste 100 mil. dolari intr-un nou proiect greenfield, localizat in orasul Urlati, judetul Prahova. Deschiderea fabricii specializate in produse de ingrijire personala va genera, intr-o prima faza, peste 300 de noi locuri de munca.
andi_cimpean is offline  
Old 02-09-09, 05:39   #12
kraven_4_all
Banned

Stage 5

adi ....tu ca si client ai puterea sa alegi ce bautura consumi ....iti imaginezi ca o persoana din atatia locuitori in tara inseamna foarte putin la suta din consumatorii Coca-Cola!!

legat de lipsa de respect? de ce ? ...eu nu am inteles argumentarea ta!!

sunt probleme care nu le stii....si nici un client nu are de unde sa le stie, pentru ca el este un simplu consumator!!

si oricum produsele Coca-Cola vor ramane in continuare pe piata, chiar daca nu va mai fi fabrica si depozit la noi in tara,este pur si simplu alegerea ta dak vei bea un produc Coca-Cola sau Pepsi!!
kraven_4_all is offline  
Old 05-12-10, 19:09   #13
oxid 1

Stage 3

Referitor la aceste 2 mari companii, voi ce parere aveti?

Eu o privesc ca pe o lipsa de respect. Eu unul ma voi gandi de 2 ori inainte sa mai cumpar Colgate sau Coca-Cola, deja am trecut pe Pepsi.[/QUOTE]

Din pacate Coca Cola este patronata de greci si condusa in romania de un pupincurist de kururi grecesti pe nume calin dragan care nu a facut decit sa dea oameni afara care lucrau de ani de zile .Mai rau a externalizat posturi in care au bagat oameni adusi de firma Lugera&makler care pur si simplu li se rupe de angajati ei lund doar comisioane de pe ce produc amaratii.Daca ati vedea ce manageri de carton sunt in coca cola ati murii de ras ...pregatesc vizite de piata si le tremura kiloti-n kur de firca sa nu cumva sa nu iasa bine ..Suntem o tara de jalnici si culmea majoritatea din actuala conducere au venit din coca cola timis care in 1996 practica acceasi politica de dat afara si de externalizare
Culmea este ca nici unul nu s-a mai intors in Timisoara ba mai mult majoritatea si-au cumparat case in Pipera unii chiar 2 si daca-i intrebi vechea lozinca ''au rate la banca''.Sloganul parca era ''imaginea conteaza ''...dar pt cine??????????
Old 05-12-10, 23:09   #14
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Bag de seamă că-s ai dracu' rău ăştia din Lugera&makler!

Sunt infiltraţi prin toate domeniile de activitate.
andi_cimpean is offline  
Old 05-12-10, 23:26   #15
SAX1987
4Tuning International Member

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Eu cred ca vor pleca toti , e doar o problema de timp !
SAX1987 is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -