Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 16-04-07, 08:13   #1
Bontzay

Stage 4

Bontzay's Avatar

Unhappy Aripa 307 CC facuta praf :(

Mama nici nu am ajuns bine in Bucuresti si deja cand sa merg sa iau pe cineva de la gara am dat sa virez dreapta, am oprit in spatele unui logan ( chiar la 1m de intersectie) cand cedam sa treaca din sens opus sa ocolesc loganu care era oprit pe dreapta, cand colo, loganu da cu spatele cu viteza si ma lasa cu aripa din dreapta crapata mama, muream de nervi..

Pana in final omul si`a recunoscut vina un om mai in varsta de vreo 50-60 ani, a zis ca nu vrea sa se complice cu Politia, asigurarea, etc si sa rezolvam singuri problema.
Eu am inregistrat loganul si aripa sparta, mi`a dat nr. lui de telefon si a zis ca cum gasesc aripa la reprezentanta sau rezolv problema, eu il sun si imi deconteaza. Acum as vrea sa stiu, procedez bine? Ar trebui totusi sa merg la politie? Poate sa ma arda mosulica?
Astept sa se deschida la reprezentanta Peugeot sa sun sa intreb daca au piesa pe stoc si cam cat costa Imi recomandati alta metoda?

Va multumesc mult si fara incidente Va spun din propria experienta ca doare rau, e prima data cand patesc ceva asemenator...

Andrei
Old 16-04-07, 09:18   #2
Lao

Stage 5

Lao's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
Default Re: Aripa 307 CC facuta praf :(

Vezi sa nu se duca moshulica la Politie si sa declare ca ai fugit de la locul accidentului. S-a mai intamplat. Suna si la o reprezentanta Peugeot si vezi cat e aripa, si suna-l imediat pe mosh. Depinde acum, te mai costa multe altele pe langa aripa aia: vopsit, demontat-montat etc.

Ca o concluzie, eu zic ca ceva e putred.
Lao is offline  
Old 16-04-07, 10:09   #3
N3n3a

Stage 5

N3n3a's Avatar

ti-am vazut masina prin iasi ... dak nu ma insel ... ... e frumoasa ... shi sincer imi pare rau de ceea ce s-a intamplat ... shi yo ma gandesc k o fi ceva putred sau poate are vreo 13 - 14 pcte si nu mai vrea sa mai adauge altele la colectie ... oricum yo iti urez bafta ...
Old 16-04-07, 11:29   #4
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

frate du-te neaparat la politie! nu vreau sa te sperii, dar nu e bine sa te uiti in gura altora. si mie mi s-a propus la fel si am fost sfatuit sa nu ma bag la combinatii, si bine am facut. nu stii ce are de ascuns omul sau ce-i poate bese mintea. numai bine (ps: stiu cum doare, in momentul cand m-a lovit odata unul, imi venea sa ma dau jos la el sa-l strang de gat pe capota).

edit: e multa alergatura, dar e LEGALA. si din cate explici tu acolo, n-ai cum sa iesi tu vinovat, chiar daca l-ai lovit din spate (n-ai botul lovit, ci aripa). deci du-te NEAPARAT in termen de 48 ore (parca) de la data accidentului. bafta si multa rabdare

Last edited by PYT; 16-04-07 at 11:31.
PYT is offline  
Old 16-04-07, 11:37   #5
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

si inca ceva... unul din motivele pt care mosul vroia fara politie, era poate pt k nu avea asigurarea obligatorie. suna-l si spune-i k te duci totusi la politie (doar k sa-l sperii, fara sa-l ameninti) k sa caute omul sa-si faca RCA k sa ai cum sa-ti repari masina... ar fi pacat sa pui pe casco aripa, la anul nu ti-ar mai scadea rata pt lipsa de incidente. deci f clar: NU te lasa imbarligat de nimeni, fa totul ca la carte si ca in lege
PYT is offline  
Old 16-04-07, 12:56   #6
Bontzay

Stage 4

Bontzay's Avatar

fratilor va multumesc pentru replyuri... ma credeti sau nu, eu acum sunt in sala de asteptare la politie, defapt in incinta receptiei de la politia din grivitei e o cafenea si e laptop si net la masa.. am facut amandoi declaratiile sper acu sa nu zica astia ca am venit prea tarziu, n`a declarat mosu ca am fugit, sau ceva, dimpotriva, si`a recunoscut vina ca a incercat sa iasa din parcare si a dat nitzel in spate ( era la nici 1m de intersectie ), in timp ce eu dadeam sa virez dreapta in spatele lui sa cedez celor din sens opus sa`l depasesc si bang...

eh, acu astept.. si astept.. s`a strigat declaratia cu nr 35 abia.. eu sunt abia 53 si mosu deja behaie ca`i cald tare .. sincer mi`e mila de el pare om pasnic tare si in 25 ani n`a avut incidente..
Bontzay is offline  
Old 16-04-07, 13:06   #7
SHOGUN-A8

Stage 5

SHOGUN-A8's Avatar

Are dreptate PYT...si ai facut bine pana la urma ca ai mers la politie...
Si e bine ca n-a fost ceva serios...ehhh...se mai intampla chestii de genu'...e vorba de Bucuresti totusi..
LE: lasa ca mai are cate un incident...adrenalina and stuff

Anyway....Chernobyl....here i come...I love Chernobyl!!!
SHOGUN-A8 is offline  
Old 16-04-07, 13:09   #8
Bontzay

Stage 4

Bontzay's Avatar

acu v`am zis.. s`a modificat legislatia asta si acu dupa accident tb mers imediat dupa accident la politie... eu nu stiam asta..inainte era max 2 ore
Bontzay is offline  
Old 16-04-07, 13:31   #9
DyZ
X-Team Racing Club Member

Stage 5

DyZ's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]

procedeaza conform legii ! dute la politie ca oricum tre sa iti iei dovada ... si nu se atinge nimeni de masina ta ! cine repara masina lovita fara dovada = parnaie !
DyZ is offline  
Old 16-04-07, 13:38   #10
Bontzay

Stage 4

Bontzay's Avatar

corect man, oricum imi trebuia autorizatie de la politie! prost am fost ca nu mi`am dat seama la inceput, eram cu gandu doar la masina si ca e avariata si tb reparata... frateeee.. ce atent o sa fiu de acum inainte cand circul pe strazile astea micutze
Bontzay is offline  
Old 16-04-07, 16:19   #11
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

bine ai facut. cat despre vinovat, asta e... neatentia se plateste
PYT is offline  
Old 16-04-07, 23:03   #12
Bontzay

Stage 4

Bontzay's Avatar

Smile Re: Aripa 307 CC facuta praf :(

Cu multe chinuieli si invarteli, la ora 18:00 s`a terminat balamucul, mosului i s`a retras carnetzelu, amenda nu mai stiu cat iar eu m`am ales cu copia de la RCA`ul lui Omniasig, sincer imi pare rau pt el, asta e.. i`a zis ca era oprit in loc nepermis, era aproape de intersectie sa faca manevra de mers inapoi, nu s`a asigurat s.a.m.d..

Pe urma am vorbit cu agentul de la Omniasig si a constatat si el vina mosului.. acum tb sa merg maine la un service prin Unirii.. pe mine ma cam enerveaza faza asta pt ca as fi vrut la Peugeot, ei aveau piesa in stock si stiu mai bine cred.. asa el mi`a zis ca aripa imi va fi schimbata, vopsita si montata cat de rapid posibil ( i`am zis, dom'le.. cu cat se rezolva mai rapid, eu revin la d`nata si vorbim .. ) .. dupa ce i`am zis asta se vedea ca era de gasca si mi`a dat numarul sefului de la acel service sa`l sun maine si sa`i spun ca sunt din partea agentului bla bla bla.. Sper sa se rezolve cat mai rapid, eh.. nu stiu acum.. oare asta imi afecteaza garantia? Nu trebuie facut montajul noii aripi la Peugeot? Sa am incredere in serviciile lor ? Din cate am inteles, firma se numeste ONU .. ceva de genu.. sper sa fie treaba buna.. sincer sunt mai fericit acum ca am scapat de beleaua cu politia si masina imi va fi reconditionata.

Va multumesc mult pentru suport si va sfatuiesc.. orice s`ar intampla cu masina, MERGETI IMEDIAT LA POLITIE!

Bafta multa si la cati mai multi km..

Andrei
Bontzay is offline  
Old 17-04-07, 11:54   #13
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

bine ca ai rezolvat-o cu politzia.... dar.... as far as I know.... asigurarea nu are dreptul sa-ti impuna la ce service sa te duci.... sunt obligati sa plateasca service-ului ales de tine....