Am sa fiu sincer...
1. O femeie frumoasa, desteapta, buna'n pat si doamna pe strada fara pretentii materiale si abilitati culinare care sa'mi fie alaturi o viata si cu care sa fac vreo 2 copii: o fata frumoasa ca ea si un baiat destept ca taik'su.
2. O meserie bine platita preferabil in industria auto/tuning sau it din care sa'mi pot finanta visele si creste copii, multumi nevasta.
3. O casa cum ar fi...si apartament e bun, 2 camere...aici nu am pretentii, ramane la latitudinea ei. Eu imi doresc un garaj mare, cu maxim 2 elevatoare si 1 stand dyno. Loc unde sa petrec timpul cu prietenii si apropiatii, loc unde sa muncesc si intretin masina proprie.
4. Un Dodge Viper cum o fi el...vai de mama lui, din 94 sa fie ca nu ma deranjeaza, Dodge Viper sa scrie pe el, e masina la care visez de mic. Sa il iau, sa il fac pentru mine. Nu neaparat tuning.
5. O batranete frumoasa, lipsita de boli si plina de nepoti care sa fie in jurul meu si care sa ma faca sa'mi iubesc pana si ultima picatura din viata.
Am scris f serios. 5 vise, cu adevarat vise. Astea pe langa sa'mi fac Seicento cel mai modificat din lume, sa te uiti la el si sa nu'i mai poti face nimic, pe langa un s13 de drift (daca tot visam hai sa fie s15) cu care sa castig campionatul intern si daca tot visam poate si KOE in cativa ani.

)...am scris cu adevarat 5 vise de la o viata
ale unui om.
Va salut, va respect!