Bun gust e reprezentat de orice modificare adusa masinii, care nu ii strica aspectul si este cat se poate de subiectiv. Mie mi se par de prost gust niste leduri albastre in faruri, insa unele albe aduc o tusa moderna masinii. Am dat un exemplu banal. Spoilerele trebuie sa fie executate bine, fara valuri, sa fie bine proportionate si sa se incadreze in designul masinii. niste spoilere facute pentru un hyndai coupe mai vechi, nu vor arata deloc bine pe un crx prima generatie, de exemplu. pentru ca pe hyundai nu gasesti linii drepte, iar pe crx, curbe sunt doar arcadele rotilor.
Si in domeniul auto, ce e prea mult, strica. Nu se mai poarta culorile tipatoare, in contraste jenante, eleroanele cat juma' de portbagaj sunt de domeniul trcutului.
Uite, spre exemplu, am cautat threadul cu meganul tau si-mi place o masina cu kit original de la o versiune puternica, atat timp cat nu isi pune ostentativ emblemele. Am vazut zilele astea un Golf albastru, frumos, kit R32, emblema pe spoiler, zic "mama, o fi R32, de cand n-am mai vazut unul..." Cand trece prin dreptul meu se aude tzacanitul de diesel, probabil 1.9.
Parerea mea, si am spus, ca bunul gust e foarte subiectiv.