Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 08-02-06, 00:36   #1
fishbone

Stage 5

fishbone's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default BMW si etica indoielnica online

Se spune ca masinile BMW se vand singure. Actiunile de mai jos indica contrariul ... Ma plimbam pe site-ul favorit de stiri din domeniul informaticii si am dat de ceva ce am considerat ca se incadreaza pe aici.

\"The car maker BMW has had its German website bmw.de delisted from Google. The delisting was punishment for using deceptive means to boost page ranking, which has now been set to zero for BMW. Matt Cutts, a Google employee who works to stop unethical search manipulation, originally reported the delisting in his blog\"

Ce ti-e si cu etica online. Sunt curios daca si-au \"remediat\" mica \"problema\" si cu celelalte situri baietii de la BMW, altfel risca aceasi actiune. Intre timp situl a fost pus la loc in index prin bunatatea celor de la Google, dar ranking-ul ramane resetat.
Linkie
Old 08-02-06, 00:51   #2
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Nu e frumos ca uni oameni vor sa denigreze BMW.
E urat sa faca asta si oricum calitatea acestor masini greu poate fi umbrita, iar designul este foarte aspectuaos.
BMW repreznta mult mai mult decat un simplu brand, repreznta un stil de viata.
Le urez succes si astept cu nerabdare noi modele, eventual pe gustul si buzunarul meu.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 08-02-06, 00:52   #3
fishbone

Stage 5

fishbone's Avatar

Member of:
[Moderators]

Nu este vorba de nici o denigrare, se pare ca nu ai citit articolul deloc si te-ai avantat in supozitii.

Marketingul nu are absolut nimic cu ingineria masinii care nu este in discutie si pe care eu o respect asa cum se cuvine. Ce este in discutie este strict etica lor si \"strategiile\" de promovare a firmei. Atat. Deci ai nimerit subiectul total pe langa. Citeste articolul si eventual revino cu o parere daca mai doresti.
fishbone is offline   Reply With Quote
Old 08-02-06, 02:25   #4
accord16v

Stage 1

Japonezii vin tare din urma.Toyota va fii producatorul mondial numaru 1,se pare,anul acesta.
accord16v is offline   Reply With Quote
Old 08-02-06, 15:25   #5
fishbone

Stage 5

fishbone's Avatar

Member of:
[Moderators]

Si ce legatura au japonezii cu topicul?
fishbone is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -