Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 12-08-09, 11:46   #1
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]
Exclamation La limita penibilitatii....

De cand am deschis azi pc-ul (inclusiv mess-ul) vad numai pete mari,roz. E un spot publicitar, petocuri....
Dupa ce m-am uita la spot, am ramas cu impresia ca sunt complet idioata de nu inteleg nici o boaba. E vorba de niste starlete din tara care iti zic toate: "poarta rochie,fii feminina" siii ATAT!
OK, sunt de acord ca o femeie care STIE SA POARTE O ROCHIE este placuta la vedere, insa (chiar si numai din ce am citit acolo pe site la comment-uri) trebuie sa admitem in primul rind ca viata noastra nu prea ne permite acest lux si in al doilea rind sunt foarte multe femei care exact din acest motiv nu au avut ocazia sa invete sa poarte o rochie.
Insa despre asta nu se mai pomeneste. Doar de partea lucioasa,
frumoasa....care mai ajuta la partea vanzari pe cineva.
In fine, nu asta m-a suparat cel mai tare, ci faptul ca ne-au invadat cu mesajul asta dubios pe orice cale posibila,fara sa se gindeasca cineva acolo la marketing un pic.
Nu mai stiu pe care forum/site de masini am intrat si a aparut iar pata rozzz E penibil,enervant...nici nu stiu cum sa mai zic.(apropo,si aici la noi mai erau spoturi care nu prea s-au potrivit cu mesajul forumului )
...si ceea ce am vrut sa zic pana la urma urmei este ca,sunt totalmente de acord cu ideea ca femeile trebuie incurajate sa ramina ele feminine, DAR absolut orice pe lumea asta isi are locul si daca depaseste acest loc, devine penibil, isi pierde credibilitatea!!!

Sa vin cu un exemplu concret, dragostea intre 2 oameni este un lucru tare frumos,de respectat,insa daca isi afiseaza viata intima peste tot (in ziare,cum fac vedetele,sau pe messenger,avem o gramada de exemple la topicul cu statusuri) lumea incepe sa zambeasca pt ca e clar pt aia care au mai mult decit 2 neuroni ca totul este doar teatru, fara sentimente sincere.
care ar fi parerea voastra?unde este limita penibilitatii?

astept parerea voastra,despre campanie si trairi din viata voastra.daca veniti cu exemple concrete multi ar putea sa invete lucruri utile.inclusiv povesti de genul,"cunosc un caz,unde femeia a ajuns sa fie penibila pt ca, desi sustine tare ca il va parasi pe el,si incearca sa il santajeze cu asta,ea este aia care ingenuncheaza,evident din cauza ca el are bani si ea s-ar intoarce la sapa..."
sper ca ati inteles ideea.spor!
Old 13-08-09, 21:16   #2
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: La limita penibilitatii....

Exact în acelasi registru se încadrează o reclamă insistent prezentată pe televizor în care un nene tâmp îi explica unei gospodine de ~35 cât de bun e Calgon, şi cum face treabă dublu cât altele, cu argumentul imbecil că: dumneavoastră v-aţi proteja copilul când merge pe bicicletă lăsându=l săpoarte doar jumătate de cască?
Şi aia isteric: Vai! NU!, şi-i smulge Calgonul din mână...
Manipulare patetică şi cum spui tu, penibilă....
aleks is offline   Reply With Quote
Old 06-12-09, 14:08   #3
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]

1. Sper ca nu supar pe nieni ca am inviat un topic batran de ~4 luni.
2. Cam in aceeasi categorie se incadreaza si spotul publicitar de la Bonux (parca),cand nush ce a facut o tanti,si femeia care se afla in toate reclamele Bonux scoate o cutie din aia mare de detergent. Cine pe planeta asta merge cu detergentul dupa el? Eu nu imi iau nici buletinul cu mine,decat cand plec cu masina,si aia merge cu detergent?
eMH is offline   Reply With Quote
Old 06-12-09, 14:12   #4
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

fara suparare, dar topicul acesta...chiar este un topic"sa ne aflam in treaba, sa fie cv topic nou, dar fara motiv"!( mai bine deschideti cv cu folos, pe bune!
Old 06-12-09, 16:40   #5
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by sandor406 View Post
fara suparare, dar topicul acesta...chiar este un topic"sa ne aflam in treaba, sa fie cv topic nou, dar fara motiv"!( mai bine deschideti cv cu folos, pe bune!

Aprob...

Nu este singurul spot publicitar de genu si nici ultimul ...asa ca mai bine trecem peste
DTH is offline   Reply With Quote
Old 06-12-09, 18:05   #6
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

imi pare rau,daca ati inteles,ca am avut o probleme cu spoturi mediocre de publicitate.
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 06-12-09, 18:11   #7
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by Trixi View Post
imi pare rau,daca ati inteles,ca am avut o probleme cu spoturi mediocre de publicitate.

Eu m-am referit doar la faptul ca nu vad rostul topicului , adica ...sincer ...ce putem face in privinta unor spoturi publicitare ? Le putem discuta si atat ( zic eu ) daca gresesc ...imi pare rau atunci ca m-am bagat

PHOTOGRAPHY SITE - http://klawxith.wixsite.com/elite-inc

US/RO
DTH is offline   Reply With Quote
Old 06-12-09, 18:14   #8
ovidiums
Freehand Design Team Member

Stage 5

ovidiums's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]

in spatele campaniei "pe tocuri" este o doamna (care acum a scos si o carte de bune maniere) care militeaza pentru feminitatea "clasica", ea insasi fiind un etalon. problema e ca ea nu a fost niciodata in situatii care sa-i deranjeze atitudinea. nu e o reclama proasta, ci e o incercare prost dispusa in societate (lol, e ca legile care nu pot fi respectate).
ovidiums is offline   Reply With Quote
Old 07-12-09, 00:23   #9
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by sandor406 View Post
Nu te împiedică nimeni să deschizi tu topicuri cu folos. Noi pe ăsta l-am găsit cu folos, pe ăsta îl citim, printre altele. Ai ceva (apropo, cv nu există în limba română decât scris cu litere mari şi puncte după, ca prescurtare la "Curiculum Vitae") mai bun de discutat, cu multa plăcere o să-ţi urmăresc topicurile mai bune.
Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby View Post
Eu m-am referit doar la faptul ca nu vad rostul topicului , adica ...sincer ...ce putem face in privinta unor spoturi publicitare ? Le putem discuta si atat ( zic eu ) daca gresesc ...imi pare rau atunci ca m-am bagat
Să-ţi reamintesc scopul unui forum: discuţiile.
Asta se întâmplă pe forumuri, discutăm.
Daca nu-i găsiţi rostul e foarte simplu: ignoraţi-l.

Revenind la subiect:
Altă reclamă imbecilă e aia cu copii care sparg recorduri sportive şi o arată pe mama lor care, foarte mândră de realizările odraslelor, primeşte un imbold astfel şi "sparge si ea recorduri" la spălat rufe
Penibil...

Last edited by aleks; 07-12-09 at 00:28.
Old 07-12-09, 00:50   #10
KAY_

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]

Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby View Post
Nu era vorba doar de spoturi publicitare , a postat EMH ceva si v ati luat dupa el, ideea era alta , citeste cu atentie primu post al topicului .Este destul de interesant subiectu , se adreseaza in special fetelor .
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 07-12-09, 01:12   #11
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

DOHC a exprimat mai bine şi mai calm ideea decât mine.
Old 07-12-09, 01:47   #12
silviu_fxx

Stage 5

silviu_fxx's Avatar

Member of:
[FORD]

Un rezumat al primului post se poate?
silviu_fxx is offline   Reply With Quote
Old 07-12-09, 02:11   #13
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Da: se promovează excesiv imaginea de piţi sau de femeie-aşa-cum-cer-standardele, mai ales din raţiuni comerciale pe de o parte, iar pe de altă parte multe sunt în stare să-şi vândă sufletul şi intimitatea pentru un dram de celebritate.
Sunt două exemple diferite dar care vorbesc despre acelaşi lucru: mijloacele de informare în masă româneşti au depăşit limitele penibilului în orice promovează.
Old 07-12-09, 02:15   #14
KAY_

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]

Ideea in sine e un fel de "Nu te da ce nu poti sa fii " ...ca devii penibil .Fiecare poate asocia ce spus Trixi cu persoane/cazuri etc din juru lui , Trixi a evidentiat faptu ca unele doamne/domnisoare uita sa mai fie femei si devin penibile .a continuat mai apoi cu 2 exemple care nu au legatura directa cu feminitatea dar au cu penibilu .cum am mai spus , pentru cine ar vrea sa l dezbata il vad destul de interesant si constructiv subiectu.Am scris ce am inteles fara sa duc discutia intr o anumita directie .
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 07-12-09, 09:01   #15
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by ovidiums View Post
in spatele campaniei "pe tocuri" este o doamna (care acum a scos si o carte de bune maniere) care militeaza pentru feminitatea "clasica", ea insasi fiind un etalon. problema e ca ea nu a fost niciodata in situatii care sa-i deranjeze atitudinea. nu e o reclama proasta, ci e o incercare prost dispusa in societate (lol, e ca legile care nu pot fi respectate).
nici o secunda nu m-am gindit,ca doamna respectiva ar fi de vina pentru campania aceea facuta fara cap!pe deasupra,chiar cred,ca e bine,daca mai sunt oameni,care incearca sa ne atraga atentia sa nu mergem cu turma,insa ea a facut o greseala : nu a urmarit,cum anume se pune in aplicare ideea ei!
sunt absolut convinsa,ca nu dorea,ca aceste pete roz sa agreseze barbatii dornici sa afle noutati din domeniul automobilismului!
greseala oamenilor de la marketing este cit china de mare,ajungind chiar sa fie campania penibila.

da,nu e usor sa iti faci jobul bine,adica sa faci un promo interesant,putin socant..dar totusi decent.e greu sa mentii echilibrul,insa noi,consumatorii,avem tendinta sa inghitim orice c.cat,iar fetele,ajung sa creada,ca daca nu poarta rochie (sa ramin la primul exemplu) ,atunci nu mai sunt cool ...si asa mai departe.asta in urma unor campanii(sa ma exprim frumos)penibile.

MDB,reactia ta=NU INTELEG!ATUNCI NU E BUN!E INUTIL!E RAU!(analizea-te putin,pentru ca de la tine ,deja ,ma asteptam la ceva mai mult decit un huooo obisnuit)
Trixi is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -