Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-08-04, 11:45   #1
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
Default Intamplari cu politia romana

Cu siguranta toti ne lovim de diverse intamplari REALE si unele chiar foarte haioase in ceea ce priveste politia rutiera romana.

Eu cred ca merita sa le adunam aici.
Rugaminte. Nu este nevoie sa aberati, nu este nevoie sa insultati, nu este nevoie sa mintiti.

Nu vreau sa aud injurii, vreau doar sa povestim.
Old 04-08-04, 11:49   #2
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]

o sa incep eu:
Locul si data : Bucuresti, Marti noaptea ora 1.30 iesirea din pasajul de la unirii inspre tineretului.

Motiv declarat oprire : Folie pe geamuri

Actiune a politaiului : Sa verifice seria sasiului

Partea comica : am fost acuzat ca este schimbat sasiul deoarece domnul politai nu gasea seria sasiului pansonata. A cautat-o in 3 locuri unde stia el ca trebuie sa fie si nu a gasit-o. Am fost nevoit sa i-o arat eu si sa o verifice prin statie ca este buna. (as fi vrut sa ma joc cu el dar eram frant de oboseala si i-am aratat-o ca sa nu pierd noaptea pe acolo )
ZoliaT is offline  
Old 04-08-04, 12:07   #3
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Locul: Kiseleff
Data: nu o mai stiu

Fapta: Radar

Mergeam usor de la semafor cu niste prietenii (ne intorceam de la fotbal pe la 12 noaptea) si cand langa mine un focus nervos. Eu mergeam linistit ala vine tare si un amic \"asa-i cate mananca talpa\" si nici nu a terminat bine de zis ca i-am si dat a doua si blana... nici nu fac 5m si hop vad radarul... FUCK zic eu.. si trag pe dreapta inainte sa iasa politaiul din masina...

Vine poilitistul la masina.. sta se uita la mine si eu vb cu maicamea la tel facandu-i lui semn sa mai astepte nitel. Termin de vb, ies din masina.. scot actele la care el: \"Asa-mi plac romanii corecti care trag pe dreapta inainte sa li se faca semn stiind ca au gresit\".

Il intreb viteza... el.. : \"Pai mergeai linistit cu 50 si deodata a inceput aparatul sa tiuie... 80km/h\" .... EU ma fac ca ploua, ca nu avea cum, ca nu am bani de amenda etc.. la care el: \"Hai ca te iert ca esti baiat de treaba\" si imi intinde actele.. eu il intreb cat fac actele el: \"Eu te iert ca asa vreau eu.. dar dak tu vrei sa batem palma sa ramanem prieteni e cum vreti dumneavoastra\". Scot 200 000 si am scapat

VW Vento VR6 2800cc - First Love
BMW E46 - Almost ready
B|shOp-VR6 is offline  
Old 04-08-04, 12:10   #4
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

In fata la Casa Poporului.

Eram cu fosta masina ford sierra si nu imi megea semnalizarea stanga...

Fac stanga si hop ma opreste politistul... Nici nu deschid bine geamul si ii zic.. da stiu nu imi merge semnalizarea tocmai ma duceam s-o repar...

Sta ala, imi ia actele... il da jos pe amicul meu din dreapta sa caute seria de la masina... ma tot freaca la cap daca nu e furata masina... eu ii tot ziceam ca nu.. si la un moment dat se departeaza si incepe sa scrie ceva...

Il intreb din masina.. nu va suparati... ce infractiune am comis... la care el foarte smecher (probabil pt ca imi-a aratatse ca el stia unde e seria) nu ati comis infractiune ci contraventie.. si eu iar il intreb.. bine bine ce contraventie am comis... la care el foarte ciumeg... nu purtati centura...
B|shOp-VR6 is offline  
Old 04-08-04, 12:16   #5
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Terminasem bacul si ca orice om am mers sa sarbatorim la un prieten la casa. Cum nu toti pot sta multe zile... a trebuit sa-l las pe un amic la DN1 asa ca hop in masina si dai forja....

Dupa o linie dreapta ma opreste garcelaul... ma dau jos din masina.. incepe el sa se uite pe acte...

Imi poceste numele de familie de trei ori, il salvez eu intr-un final spunandu-i pe litere numele, ca pe urma sa constate ca nu coincide posesorul masinii cu cel din permis (surpriza masina era pe numele lui taica-miu).

Face: a cui e masina; eu: a lui tata; el: aaaa deci nu e a dumneavoastra; eu: nu, e a lui tata; el: ahaa.. si de ce v-a dat-o (duuahhh); eu: am terminat bacul, am venit sa petrecem si mi-a dat masina; el: si de unde veniti; eu: de la el - si arat catre prietenul meu; el catre prietenul meu: si tu al cui esti (ca la tara); prietenul: sunt cutarelul, fiul colonelului X; el (gaborul): imi pune actele pe parbriz ca si cum l-ar fi ars \"drum bun dar vedeti ca aveti cauciucurile cam tocite\"
B|shOp-VR6 is offline  
Old 04-08-04, 12:19   #6
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Mai am cateva.. dar mi-e lenee acuma sa scriu

Hai ultima care s-a intamplat de curand: Pta Victoriei parcare

Toti ma roaga sa dau o forja sa vada si ei cum se aude filtrul de aer. Dau eu si nu parchez bine masina si vine cu politai (de treaba de altfel) si incepe sa-mi toarne ca poate sa-mi dea amenda, ca de ce nu plec normal, ca trezesc vecinii din blocul de la mama draq si etc. Am vb eu frumos cu el si rezultatul: Nu se mai repeta? eu: nu, promit el seara buna va doresc; eu: multmuesc si eu dumneavaostra;

Deci se poate si dak vb frumos... nu numai injurand si dandu-te ciumeg
B|shOp-VR6 is offline  
Old 06-08-04, 12:21   #7
Alfa_band

Stage 5

Alfa_band's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Locul:Splaliul Independentei
Data:Acum vreo luna

Eu cu daciuta mea din 97 si cu un prieten cu o toyota corrola plecam din salajan spre Pui de urs sa mancam ceva.La un stop pe splai ce ma mananca sa plec cu scartzAsta cu toyota sa nu ramana mai jos ia dat si ne-am luat la alergat peste vreo 50m vad ca ne sare un gabor in fatza mai mai sa dam peste el.Frana amandoi de l-am bagat pe ala in fum , oprim amandoi pe dreapta,ne-ntreaba ala daca ne dadeam noi ca nu , nici nu ne cunostem si faza cea mai tare e k pe mine cu dacia ma inregistrat 87 si pe ala cu toyota cu 83)Si asa mi-am luat o amenda de 3 bulioane si pc de rigoare
Alfa_band is offline  
Old 06-08-04, 16:38   #8
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

In afara controlului de rutina :
1) Eram 6 in masina, fara centuri si semne de incepator...Politistul tanar si (nelinistit) dragut mi`a urat o seara buna dupa ce s`a invartit in jurul cozii ca aveam un tip in dreapta si vroia sa ceara si un nr de telefon in afara actelor...
2) Pe 3 ianuarie, dupa o serie de kefuri, eram putin cam si opresc la semnul domnului politist...Lipsa: acte(le pierdusem), centuri si un far...Fragmente din discutie: -Si cum ati iesit cu masina asa?! -Ca sa`mi dati dvs amenda! -Sa`ti dau amenda...sa nu`ti dau.... -Da..dati`mi!! -Aveti bani s`o platiti?! -DA!! Dar nu acum... Nu mai retin ce am aberat, stiu doar ca tipa care era cu mine radea cu lacrimi Intr`un final, vestita replica : -Data viitoare nu va mai iert!
3) In calitate de pieton, traversez strada neregulamentar.Politistul ma opreste si`mi cere buletinul,la care eu ii arunc actele si incep sa tip ca ma grabesc ca nu intru in examen ca uitasem carnetul de student acasa...Intimidat, imi inapoiaza actele si`mi ureaza bafta!
4) Radar: 70km/h in oras, amenda....
5) Intersectie,fac dreapta incadrata pe banda 1, duba de politie venea pe banda 2. Girofar, opresc smerita pe dreapta...Domnul politist: -Domnisoara daca nu puneam frana intram in coliziune! Il iau tare si`l intreb de unde atata coliziune din moment ce era pe banda 2... -Adika ma scoateti pe mine vinovat?! Lungi discutii... I se lumineaza okii cand afla ca sunt studenta la Drept... -Stiti, e si sefu` si o sa`i spun ca va grabeati sa ajungeti la stomatologie! -Ramaneti datoare! DA DA!!
M`am scos pana acum...Se pare ca este avantajul femeii la volan...
Carmen is offline  
Old 07-08-04, 09:32   #9
BogdanSHA

Stage 5

BogdanSHA's Avatar

Da, avantaj de dezavantaj :P

Data: acum cativa ani...cred k inca eram incepator

Ii dadeam tare (cu dacia) pe-acolo, eram si un pic si la 12o ce vad? Militianul pe mijlocul strazii cu bratele ridicate. Senzatie majora cand am inceput sa franez si sa franez si sa franez si daca nu se ferea dadeam peste el . Se da tipul din dreapta jos (-\"Lasati ba k vorbesc eu cu el!\"), se duce spre el si cand sa ajunga la organ o vede pe una si dus a fost . Ma dau jos, acte, prostii, tineri, n-avem bani, amarati. \"Ati baut??\" Noi - \"nuuuuuuuuuuuuuu\" (numai lichior parca). Pana la urma m-a lasat sa plec dar NUMAI dupa ce am pus bulina aceea cu revizia pe numarul de inmatriculare

p.s. Cred k as putea scrie o carte cu intamplari
Old 09-08-04, 10:09   #10
CristiGTI

Stage 1

Bulan porcesc la mine

locatie bucuresti, piata arsenalului (la marriot)

vin pe 13 septemprie, sa fac jumate dreapta sa cobor pe langa casa poporului catre unirii. la semaforul ala se pune galben .. boul din fata mea pune frana, eu schimb banda, il depasesc si trec pe rosu. si cum coboram eu panta aia, ma trezesc cu un cap de girofar pe motor dupa mine. ma trage omul pe dreapta si incepe balciul : dvs de ce nu respectati semnele de circulatie? ca ati trecut pe rosu ...eu sus si tare ca era galben, ca aveam viteza si ca daca puneam frana ma opream in mijlocu intersectiei ..etc. la care omu: ca nu, ca am trecut pe rosu , ca m-a vazut el , ca m-a mai vazut si colegul lui + sefu din passat. la care m-au apucat dracii si i-am zis ceva de genul : \" hai nene lasa-ma .. tu chiar vrei sa te cred ca toti gaborii de la marriot se uitau la mine? oi fi si vre-un fotomodel si nu stiu eu\"... il apuca dracii si pe el .. si ca-mi ia permisul .. eu i-am zis ca nu-i semnez procesul... etc

intre timp incepuse sa ploua .. si omul a zis ca se duce sa scrie procesul in ghereta aia de paza de la o intrare in casa poporului ... asta e ..ghinion .. raman fara permis .. barem sa nu ma ploua .. intru si eu in masina ... si cum stateam eu acolo ... vad ca vine catre mine un amic de-al meu care lucreaza la DIAS (omu era in misiune acolo .. si statea si el tocmai in ghereta aia)

ce faci Cristi? .. zic: uite imi ia un bou permisul ca am trecut pe rosu ... la care el : stiu .. bafta ta ca ti-am recunoscut mutra in buletin .. am vb eu cu el ... si nu ti-l mai ia .. da o sa-ti dea un rahat de amenda acolo .....

intr-un final vine si gaborul motociclist cu amenda ... cica oprisem in zona de actiune a semnului oprirea interzisa ...........

ca ma manca sa-i zic ca eu nu am oprit acolo .. si sa nu-i semnez procesul ... sa-i zic sa si-l semneze singur ....

Cristi(viitor)GTI

odata l-am facut pe un gabor sa-i crape obrazul de rusine.... mi-a scris amenda cu ochii in pamant .... da scriu alta data ...
CristiGTI is offline  
Old 17-08-04, 03:40   #11
mikey

Stage 4

mikey's Avatar

Cre` ca am cele mai multe patanii cu politia dintre toti cei pe care ii cunosc...si nu pentru ca as merge cu viteza sau treburi din astea....va povestesc acum cateva:

Acum vreo doua saptamani, in timp ce eram cu masina in lucru, am mers vreo 3 zile fara toba finala pe masina ca trebuia facut spoilerul si nu mergea ca trebuia ridicata teava de esapament...urla masina in ultimul hal prin oras....eram cu varu-meu in dreapta seara pe la 7 si asta imi zice sa-i dau forja urat de tot sa urle la maxim...ma rog o calc eu de se uita toata strada la noi, cand iau curba la semafoare la Mercur (prinsesem verde) hop si garcea.Trag eu pe dreapta, asta ca de ce merg fara toba pe masina ca poluez fonic treburi de genul asta.La care ii zic ca am toba in portbagaj ca mi s-a desprins pe drum si ca ma duc sa mi-o puna la loc (culmea e ca nu aveam toba in portbagaj n-o luasem cu mine).Garcea ca nu e treaba lui ca nu-l intereseaza da` ca n-am voie sa merg asa cu masina si ca sa-i dau actele.Scot eu permisul si talonul, bag 100.000 in talon si ii dau actele.Asta se uita lung la mine (am crezut ca imi face scandal ca dau mita cine stie ca iese mai rau)...se gandeste putin, ia banii, se mai uita putin la masina si-mi intide actele: 'Sa va sudati toba ca data viitoare nu va mai iert\"...lol
Alta: Eram in Ambient la biliard si ma suna un prieten ca daca pot sa-l iau si pe el...eu aveam permisul la ala care da mesele ca trebuia sa dau un act de identitate cat timp jucam biliard...plec fara permis ma gandesc ca nu ma opreste nimeni...De unde? ...exact in fata la liceul cfr ma trage Garcea pe dreapta.Ii explic eu de ce n-am permisul ca pot sa chem pe cineva sa mi-l aduca...el ca nu ca sa faca verificarea sa vada daca am permis.Se uita putin prin masina ma intreaba de cd....dup-aia se uita la nuca de la schimbator ca de unde o am...dup-aia vede pe bord niste ochelari de soare ai unui prieten (facaturi din alea dupa Okley era plin orasul de asa ceva la un moment dat).Ma intreaba ce ochelari sunt, eu ii zic ca Okley ca mi i-a trimis cineva din Spania ...prostii de genul asta.Imi zice el dup-aia ca-mi da amenda ca n-am permisul la mine...eu il intreb daca nu putem rezolva altcumva si duc mana la portofel.Garcea ca sa nu scot portofelul (era lume multa prin jur )...eu insist ca nu e nici o problema, ca ma duc in masina si-i bag jumate din amenda in talon...sau sa-mi spuna el cum sa facem.Se gandeste el putin si-mi spune ca-i plac ochelarii mei de soare loooooooooool...aia mai mult de 150.000 nu faceau erau si cam penale facaturile...da` eu ma prefac ca ma gandesc putin ca sunt in dubii...ma duc la masina iau ochelarii de pe bord si i-i intind cu parere de rau parca (de unde ca pe mine ma umfla rasul in sinea mea).La care el ma intreaba: \"Mi-i faci cadou?\", eu raspund \"Da, dar sa aveti grija de ei sa nu-i dati sau daca ii dati sa cereti mult pe ei ca ochelarii astia fac 100 euro...\", la care el imi zice \"Da se vede ca sunt lucru calumea\" imi intinde actele si-mi spune sa nu mai circul fara permis la mine.Nu stiu cum o fi vazut el ca sunt lucru de calitate ca bag mana-n foc ca din 100 de oameni 99 observau imediat ca sunt niste penalitati.
Alta si cea mai tare faza care mi s-a intamplat: ma intorceam de la mare mai aveam vreo 50 de km pana in Craiova si ma si grabeam...aveam 150 pe bord.Nu vad eu radarul ca era ascuns pe partea dreapta decat foarte tarziu si-l vad pe Garcea ca-mi face semn sa opresc de departe.Ma dau eu jos ii spun direct fara sa mai astept sa-mi zica el ca stiu ca aveam viteza ca am nu stiu ce problema si ca s-o rezolvam altcumva.El imi spune ca de ce ma grabesc in halul asta ca sa ma uit pe ecran cu el sa vedem cat aveam....eu ii spun ca nu e nevoie ca recunosc ca aveam viteza ca ii dau 400.000 ca sunt toti banii pe care ii mai am la mine (si asa si era de fapt) numai sa ma lase in pace, el ca nu ca sa ma vad si eu cu ochii mei cu cat mergeam....eu iar ca nu e cazul ca recunosc ca mergeam repede, el tot pe-a lui o tinea ca sa mergem la masina sa imi arate cu cat mergeam.Daca vad eu ca n-o scot cu el la capat zic bine haideti sa mergem.Ajungem la masina si atunci se intampla minunea: radarul nu inregistrase nici o imagine, nu stiu din ce motiv...sa fi vazut ce fata facuse politistul...n-are el ce sa mai faca si-mi da actele inapoi... ...cu mine in masina mai erau inca 3 prieteni care pot sa certifice treaba asta, nu exagerez cu absolut nimic....de fapt radeau toti in hohote cand m-am urcat in masina si l-am lasat pe ala cu buza umflata.
Si mai sunt nu stiu cate alte faze care mi s-au intamplat, le povestesc alta daca ca mi se inchid ochii de somn acum.
Old 17-08-04, 03:51   #12
mikey

Stage 4

mikey's Avatar

la capat ii zic \"bine haideti sa mergem la masina sa vedem\".Atunci se produce minunea: radarul nu inregistrase nici o imagine, nu stiu din ce motiv.Pana la urma n-a mai avut ce sa faca mi-a dat actele si m-a lasat in pace...cu mine in masina erau inca 3 prieteni care pot sa certifice ceea ce spun, nu exagerez cu nimic...de fapt radeau toti 3 cu gura pana la urechi cand m-am suit in masina si l-am lasat pe Garcea cu buza umflata.
Si am mai patit inca nu stiu cate faze, le povestesc alta data ca acum mi se inchid ochii de somn.
mikey is offline  
Old 17-08-04, 04:17   #13
BogdanSHA

Stage 5

BogdanSHA's Avatar

Abia aveam masina de vreo luna-doua si permisul de alte cateva. Si-o iau pe-o straduta si unu din masina avea nu stiu ce treaba. Asa ca oprim in capatul stradutei. Pleaca asta si dupa, cine apare - echipajul vigilent al militiei romane. (daca nu opream, nu ne ajungeau...ce dacie penala aveau)
\"Stiti ce-ati facut?\" \"Nu \" \"Ati luat-o pe interzis, blabla\"
\"Haideti sa ne intelegem\" Bine, fiind prima oara nu va zic ce emotii si balbaieli... L-am sunat pe-ala care coborase sa aduca niste bani. N-a reusit. Dupa lungi parlamentari i-am dat toti banii - ~3o.ooo dar, dar, si-o sticla de vin pe care abia o capatasem. Asa am udat eu masina ...a doua oara. Ca prima oara am udat-o _la propriu_ cu sampanie - a meritat credeti-ma
BogdanSHA is offline  
Old 21-08-04, 05:11   #14
mache_rau

Stage 4

mache_rau's Avatar

locul : piata muncii acum vreo 2 luni
Vin eu grabit de la scoala cu masina lu tata si intru in curu la o proasta care pune frana exact pe trecerea de pietoni din fata de la spitalu` de copii victor gomoiu.Ajung la sectia 9 ... deabia aveam de 2 luni permisu...gaboru k imi suspenda permisu k nu am nici 6 luni si am facut accident si k trebuie sa dau din nou dupa aia.. blah blah blah dupa multa vrajeala(mama e divortata de tata...k imi daduse tata masina sa i-o duc in service...k eu lucrez si o ajut si pe mama k e bolnava )
ii dau 200 de mii la gabor si uita k am permisu de 2 luni si-mi da amenda d 300 pt accident si scap si cu permisu

locul : undeva pe drumul tl>buc , acum vreo 3 luni
Drum interjudetean,limita 90km/h . Tot stateam in curu la un break de cativa km ca nu puteam sa-l depasesc si asta kkmasi pe el tinea dacia in 120-130 .. prind o portiune libera ii bag eu pedala in podea si se duce masinuta in 150 nici nu depasesc bine dacia .. sare in fata mea un cap de creta ... la fel si asta k sunt incepator,k aveam 60km/h peste limita de viteza imi ia permisu...ii dau 500 nici nu vorbea..mai bag 200 peste..tot degeaba..mai pun inca 300 !! ajung la suma de 1 million pessos si imi da garcea actele k si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

locul : \"autostrada soarelui\"buc-lehliu tot acum 3 luni
Ce ii da unchi`miu masina lu varmiu sa ne plimbam prin oras...un passat2002 1.8T si ce sa facem noi...sambata pe la 16-17 ... Ne luam drum sa vedem cum e autostrada noua intram pe autostrada imi da mie varmiu masina sa vdm cat duce ...o duc in 200 si prind din urma un seria 3 nou ... nu stiu ce motor avea k nu scria nimic p spate .. merg paralel cu el se uita ala ironic si io sa fiu zmeu o calc pana la 220 ...pana aici a putut passatu nu mergea mai mult de atat nici mort si la 220 trece FOARTE grabit BMW`u pe langa mine faza la care eu raman prost ... o las mai incet...si vad in fata iar cap de creta .. radar ma keama la masina ma ia cu vrajeala : unde va grabiti asa mai baieti .. blah blah blah imi arata caseta...210km/h,aveati 80km/h peste limita va iau permisu ... eu in gandu` meu \"am belit beep\" kiar imi ia permisu de dat asta incep sa-l mint..aceleasi minciuni ) tata e divortat,asta e masina de seviciu sunt sofer pe ea ... mama e bolnava...si ii dau ultimii bani ..450k si ii pun sub aparata de radar,imi da actele si imi zice s-o las mai usor k mai e un radar in fata si plec eu cu zambetu pana la urechi ) k i-am pacalit si de data asta pe militieni
--------------------------------- THE END -------------------------------------
Old 21-08-04, 14:59   #15
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

frate nu stiu ce zici tu akolo k ai pakalit k din cate vad te-au cam pakalit ei pana acum cu vreo 2 mil scurt... eu nu m-as lauda cu asa ceva, dar in fine.. fiecare cu ce stie

- Copyright 2026 4Tuning -