Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 30-12-04, 00:08   #1
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Default ACCIDENT MORTAL In IASHI!

Poze cu Accidentu`Mortal Soldat Cu Un Mort Si 4 Masini Busite(BMW X5,VW LT 35 Microbuz de Maxi,VW Transporter si`o Dacie 13000) Din Aceasta Seara De La Market http://www.vasile.as.ro/accident.html

as zice mai multe dar acuma nu sunt in stare sa va povestesc tot........
Singurelu is offline   Reply With Quote
Old 30-12-04, 00:13   #2
zetemte

Presedinte Insomnia Racing

Stage 5

zetemte's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

[']
zetemte is offline   Reply With Quote
Old 30-12-04, 00:19   #3
NSL_Doru

Stage 5

NSL_Doru's Avatar

Urat de tot ...
NSL_Doru is offline   Reply With Quote
Old 30-12-04, 00:36   #4
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Nasol nasol ! Luna asta cred ca a fost luna accidentelor...am o gramada de prieteni care au patit-o ! bine ca mai e un pic si trece si luna asta !
Old 30-12-04, 00:39   #5
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

astai viata.... mergea cu 150-160 X5`ul....pietonu o aparut pe nevauzute..incercand sa`l ocoleasca o lovit LT`ul..din LT in Transporter...ala so invartit in juru stalpului...a izbit Dacia de TL...si so dus mai departe....frana nu a existat...doar roata fatza dreapta care s`o infranat... Pietonu a fost izbit cu capu de parbriz undeva mai in urma....dupa care a fost aruncat....Cand a coborat Gio el mai traia...a sunat la salvare...s`a rugat de un taxi sa`l ia da l`a refuzat..a murit ..mult sange pierdut...

[Sa`i Fie Tzarana Usoara....Dumnezeu Sa`l Ierte!][Spune NU VITEZEI.....SPUNE DA PRUDENTZEI!][/color][color=black]
Old 30-12-04, 08:47   #6
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

am vazut si eu fotografiile .. singurelu .. unde s-a intamplat accidentul ???? si pe la ce ora ... din cate observ a fost azi noapte ( data pozelor 30.12.2004 )
IS 18 BOG is offline   Reply With Quote
Old 30-12-04, 09:03   #7
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]

hm.....bine spus Alexius ca e luna acc. tata a patit`o
GolfuletzS is offline   Reply With Quote
Old 30-12-04, 10:00   #8
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

Bogdane,pe Sos Nicolina cum vii din Podu ROsh spre CuG,imediat dupa Rondu Vechi cca 100 m in fatza Magazinului Super Market pe partea dreapta si Varomas pe stanga,aseara in jurul orelor 23.15....Gio(IS-o2-ECF) sta acolo,el a fost primu care a coborat jos si a incercat sa`l salveze pe cel decedat,dar uite ca a fost refuzat pe fatza de un taximetrist,citez \"Neeeh nu pot\".....credea ca duce nuj ce tampenie,dar defapt era un suflet de om....un om care isi dadea sufletu.Vinovatzii???Cel decedat a iesit de pe trotuar fara a se asigura si X5`ul....viteza infernala pot zice(nu e prima data cand merge cu asemenea viteza pe acest drum,l`am vazut atat eu cat si ceilaltzi din cartier cum goneste masina)si incercand sa`l evite cat posibil a tras dreapta dar l`a luat cu partea stanga a masinii,mai precis a dat cu capu undeva pe langa stalpu masinii si parbriz din partea stanga dupa care a luat LT`ul pe lateral,lasand`ul fara o roata,a lovit Transporterul care a fost proiectat in stalp(se vede pe usa la sofer) lovind in drum o dacie de TL(soferu venise se sarbatori aici in Iasi,la rude presupun) dupa care a mai parcurs(X5`ul) inca 10-11 m infranat de roata dreapta fatza.Spoileru fatza a zburat odata ce a lovit Transporterul iar in drumu sau \"a taiat\" stalpu spate stanga ce uneste cupola de caroserie lasand \"o taietura\" de vreo 1.5 cm adancime si luingime de 4-5 cm...atat de tare a fost impactu.End..........

IS-o2-EDU(X5) Moarte Itzi Doresc Atat Tzie Cat Si Intregii Tale Familii Cat Si Celolaltzi Din Juru Tau.Fii Blestemat Pe Viatza Pentru Tot Ce Ai Facut.Nu Cred Ca Ai Sa Vezi Ce Scriu,Dar Odata Ti`o Vei Lua Urat,Asa Cum Nu Ai Visat....Moarte Si Blestemat Sa Fii De Dumnezeu,Esti Inconstient,Banii Fac Totul Pt Tine,Ai Curmat O Viatza Dar GOD E Sus Si Vede Ce Faci.
Old 30-12-04, 10:03   #9
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

[b]cat despre sofer nu pot sa va zic multe acuma....astept sa vad cum decurge totul,ancheta si va voi tzine la curent!
Old 30-12-04, 12:07   #10
Bogdan_16v
Guest

Asa se intampla cand dai super masini pe mana unor fatalai cu impresii de raceri...ancheta il va scoate sigur fara prea multe pedepse(un carnet luat, o amenda si atat), si, oricum, daca este acuzat de omor prin imprudenta, o s-o lungeasca prin tribunale 2 ani si n-o sa-i faca nimic. Eu zic ca dreptatea strazii va actiona mult mai eficient. Ce varsta are micul Schumacher?
  Reply With Quote
Old 30-12-04, 12:21   #11
Singurelu

Stage 1

Singurelu's Avatar

eu iti zic ca e liber de revelion si in 2 luni s`a uitat de el...s`a uitat ca a murit cineva....varsta lu`.....33....34 de ani....are si permisu inapoi si alta masina!
- Copyright 2026 4Tuning -