Bogdane,pe Sos Nicolina cum vii din Podu ROsh spre CuG,imediat dupa Rondu Vechi cca 100 m in fatza Magazinului Super Market pe partea dreapta si Varomas pe stanga,aseara in jurul orelor 23.15....Gio(IS-o2-ECF) sta acolo,el a fost primu care a coborat jos si a incercat sa`l salveze pe cel decedat,dar uite ca a fost refuzat pe fatza de un taximetrist,citez \"Neeeh nu pot\".....credea ca duce nuj ce tampenie,dar defapt era un suflet de om....un om care isi dadea sufletu.Vinovatzii???Cel decedat a iesit de pe trotuar fara a se asigura si X5`ul....viteza infernala pot zice(nu e prima data cand merge cu asemenea viteza pe acest drum,l`am vazut atat eu cat si ceilaltzi din cartier cum goneste masina)si incercand sa`l evite cat posibil a tras dreapta dar l`a luat cu partea stanga a masinii,mai precis a dat cu capu undeva pe langa stalpu masinii si parbriz din partea stanga dupa care a luat LT`ul pe lateral,lasand`ul fara o roata,a lovit Transporterul care a fost proiectat in stalp(se vede pe usa la sofer) lovind in drum o dacie de TL(soferu venise se sarbatori aici in Iasi,la rude presupun) dupa care a mai parcurs(X5`ul) inca 10-11 m infranat de roata dreapta fatza.Spoileru fatza a zburat odata ce a lovit Transporterul iar in drumu sau \"a taiat\" stalpu spate stanga ce uneste cupola de caroserie lasand \"o taietura\" de vreo 1.5 cm adancime si luingime de 4-5 cm...atat de tare a fost impactu.End..........
IS-o2-EDU(X5) Moarte Itzi Doresc Atat Tzie Cat Si Intregii Tale Familii Cat Si Celolaltzi Din Juru Tau.Fii Blestemat Pe Viatza Pentru Tot Ce Ai Facut.Nu Cred Ca Ai Sa Vezi Ce Scriu,Dar Odata Ti`o Vei Lua Urat,Asa Cum Nu Ai Visat....Moarte Si Blestemat Sa Fii De Dumnezeu,Esti Inconstient,Banii Fac Totul Pt Tine,Ai Curmat O Viatza Dar GOD E Sus Si Vede Ce Faci.
|