Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 28-01-09, 17:07   #1
mbgd

Stage 4

mbgd's Avatar

Default reexaminare auto

salutare! sper ca am postat und e trebuie!
--cine stie care e treaba cu reexaminarea auto? daca nu mergi la reexaminare(carnet suspendat 30 zile) cand poate ,respectivul,sa conduca din nou? am auzit ca mai stai 30 de zile si iti primesti carnetul fara examen. va rog ,numai cine stie ,sa raspunda.nu am chef de dezbateri inutile.am cautat pe net si nu m-am lamurit.va multumesc dragi colegi!
Old 28-01-09, 21:02   #2
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

Default Re: reexaminare auto

buna intrebare...eu am avut un accident.
am iesit devina, mi s`a retinut permisul 60 de zile si am prmit 6pc de amenda...pentru neacordare de prioritate.
nu comentez cele intamplate asa a vrut dumnezeu, asa este si cu asta basta.
maine imi expira cele 15 zile..apoi trebuie sa dau exeman din nou sau ma duc si mi`l restituie ei?
daca fac cursul acela...de 4 ore am inteles ca ti`l restituie dupa 30 de zile.
intrebarea mea este...mai trebuie sa dau examen sau nu?
daca il dau, il dau la politie sau la o scoala de soferi care mi`o indica ei, care mi`o aleg eu?
Kent8 is offline  
Old 28-01-09, 21:08   #3
mbgd

Stage 4

mbgd's Avatar

aici e marea problema! nimeni nu mai stie nimic!s-au schimbat atit de multe legi ca nu mai stie nimeni nimic.maine ma duc la politie sa ma interesez si am sa mai scriu aici.
@ kent8-examenul se da la politie,aici in bucuresti.presupun ca si la tine e la fel
mbgd is offline  
Old 28-01-09, 21:22   #4
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

eu sunt in cluj...
din cate am inteles se dau numa 15 intrebari si cu 13 din 15 esti admis
sau 11 intrebari si cu 9 din 11...
asa ceva
Kent8 is offline  
Old 29-01-09, 09:41   #5
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

E adevarata partea cu 13 din 15 intrebari. Examenul se sustine la MILITIA.Alte detalii sigure nu stiu.
ERY is offline  
Old 29-01-09, 11:24   #6
mbgd

Stage 4

mbgd's Avatar

bun.treaba cu intrebarile am inteles-o! dar cum ramine daca nu te duci la examen? se prelungeste cu o luna,per de suspendare,sau dai examene in nestire?
mbgd is offline  
Old 30-01-09, 21:27   #7
Kedy
AfterDark Racing Member

Stage 5

Kedy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]

Salut, am sa incerc eu sa va descurc. Batranul meu o avut o intamplare asemanatoare cu a lui Kent 8 "a avut un accident, a iesit vinovat, i s-a retinut permisul 60 de zile si a prmit 6pc de amenda...pentru depasire prin dreapta." dupa ce i-au expirat cele 15 zile de dovada a trebuit sa dea exeman. Acest examen se sustine la MILITIE si se dau 15 intrebari una mai tampita ca alta: (ex: In fata dvs se deplaseaza un atelaj cu tractiune animala, in spatele atelajului este legat un manz. Ce lungime trebuie sa aiba sfoara cu care acesta este legat? )daca ai noroc si sti 13 ai trecut daca nu perioada de suspendare se prelungeste cu inca 30 de zile. In cazul lu' tata o fost pieton 3 luni , dupa care s-a dus la Militieni si i-or dat aia ABECEDARUL

Last edit : Acum in Codul Rutier am gasit ceva: cum ca perioada se prelungeste la 90 de zile daca ai picat reexaminarea.

Last edited by Kedy; 30-01-09 at 21:31.
Kedy is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -