Quote:
Originally Posted by scturoag
Asta e problema tuturor jucatorilor ... vad ca castiga 1-2 ori ... apoi baga in continuare si pierd ... si zic sa mai bage ca poate isi scot banii ... apoi iar baga si iar pierd si tot asa ... tot ce ii pe net ... ii teapa maxima ... stiu ce vorbesc ... ai sa vezi ... degeaba castigi acum ... tot ai sa pierzi ...
si frate'miu a jucat porcarii d'astea si a castigat 100 si ceva de dolari .. apoi a bagat vreo 400 inapoi si nu a mai jucat ... joaca doar Party Poker ... care nu ii teapa .. ca ii o organizatie mare ... in rest sunt tepe ...
|
vad ca joc in continuare cu aceeasi schema si tot castig .... nu vad de ce in for real nu ar fi la fel , macar ai citit care e schema?..sau cand ai vazut "fa bani pe net" ai inchis direct?.... nici eu nu pun botu la toate tampeniile .... dar macar asta e foarte logic (si la un cazino live ies numerele de culori diferite , rar vezi ca a iesit aceeasi culoare de mai mult de 6 ori , nu zic ca e imposibil totusi.
plus ca nu o sa saraceasca nimeni din 50 euro ....
PS: ce argumente imi dai ca pontu ala de 6 mi euro chiar merge? .... si de ce asta cu "culorile" nu ar merge?