Quote:
Originally Posted by antonio74
alex stilo .....poate si eu sunt un pusti gaozar la 33 de ani si sustin ca ce scrie pe ceas nu e conform cu realitatea , iar cu loganul scuze dar nu cred nici o iota ...bafta in continuare , dar incearca sa nu jignesti .....
|
PAI BAI OAMENI BUNI: Eu am aratat cat am mers cu masina pe ceas ca nu toate masinile au GPS. Daca puneam poza cu 120 km/h nu mai sarea nimeni ca domne' e eroare pe ceas. Dar deja la 225 pe multi ii roade INVIDIA raaau de tot. Se intreaba: Domne' DAR eu de ce nu pot sa merg "pe ceas" asa cu eroare cu tot cu 225????????????
TOATE MASINILE DIN LUME AU O EROARE LA ORICE VITEZA! ORI CA SUNT BMW, ORI MERCEDES ORI FIAT EXISTA O EROARE.
Asa ca ce veri sa spui cu faza ca e eroare????? Am mers cu eroare PERFECT NORMALA cu 225! AM MERS CU 225 CU MOTOR DE 1.8 CU UN FIAT. Asta va roade????
Si cel cu Astra H inseamna ca avea eroare.
Pe mine ma enerveza atitudinea de cacat de pe forum, nu numai aici ci in gen in Romania.
Aici si pe alte cateva forumuri din Ro NUMAI asta am primit:
-e eroare domne' n-are cum
-e facuta poza in Photoshop
-erai in vale
-n-are cum
etc etc
Pe un site/forum din afara
"Way to go man...how was the feeling at that kind of speed"
sau
"How long could you keep it that way? the car was running in parameters?"
"Cool man, I've never seen that speed on 1.8 Stilo, you're car runs great"
"Way to goooo"
Asta e diferenta! Nimeni n-ar spune foarte tare frate. Cum mergea?
Nu...mai degraba...frate...e EROARE !! NU ARE CUM...
Pai aceiasi eroare este si la un BMW care merge cu 250. Poate n-are 250, are 235.
DAR VORBIM DESPRE VITEZELE DE PE CEAS AICI. Sau masinile voastre nu au erori, doar a mea are ca merge cu 225???
SIGUR daca eram intr-un Audi sau VW 1.8 sau 1.9 si puneam poza asta nu mai sareau gaozarii cu "ie ieroare domne' iiiiiii...n-are cum....hac!"
In ipoteza in care TOATE MASINILE au o anumita eroare de km la viteze foarte mari, care este motivul pentru care doar EROARE aud cand postez asta undeva????
Va spun eu: Rautate, invidie, spiritul jegos al romanului de a face rau!