Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Zona tehnica Fiat

Zona tehnica Fiat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Fiat

Reply
 
Thread Tools
Old 07-08-17, 09:34   #1
Angel_E

Stock
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 1
Default inca fiabil

salut fiat stilo 1.6. 16 v 2002 103 cp inca
fiabil , toate masele contacte luate la smirghel si amestec cu spray de contacte in abuziv spalaturi de borne diferenta de culoare si mase prinse de caroserie , spray de contacte in toate mufele ecu chiar si in ecu dar intors invers lasat pe un servetel 30 de minute si scuturat din mana . poate ca trebuia lasat 2-3 zile asa desfacute mufe asa consider eu , asta nu am testat , dar am descoperit ca si-a revenit ecu la puterea nominala si in cel putin 5 minute mi-a terminat bujiile cand tragea bine cand tragea rau cu fum albastru , papa toata benzina din rezervor pe calculator la 90/km ora consumul 8-9 % foarte mult fata de dinainte 5 la % dar la semafoare nu am vrut sa mai privesc . bujiile coclite negre adevarat afumate putin scris afumate , erau coclite si curatate in otet un pic incalzite la aragaz pentru a elimina umezitatea otet din ele desii consider la masina asta nu se curata bujiile ci se schimba , mult mai bine tragea dar intrerupt si am vazut funigina neagra pe toba trebuiau arse mult mai bine chiar duse la sablat . din alte discutii cu cineva i-mi explica funigina este apa in benzina din rezervor la eliminare , benzina numai de la omv , a fost un timp cand a stat ceva timp pe dreapta doar pornirea din parcare lenea de a merge la benzinarie dar cu bidonul nu-mi aduc aminte daca avea apa in el ceea ce nu prea cred ca as fi in stare . in revenire acel trepidaj dupa 5-6 km . atunci la curatarea pe loc am tinut ambele borne ale bateriei scoase a durat cam doua ore si jumatate si nu mai aveam chef de smirghel pe siurante din tablou baterie si luate pe fiecare in parte cu spray contacte chiar si in habitaclu de sigurante si relee dar la pornire vroiam sa stau cu stingatorul langa mine . a fost un succes acel spray arde calamina si oxidantii se simtea pe unghiile taiate din carne . totul ok fiabil revenire consum la 4,5 - 5 % la 90 km / ora , cu putin spray ramas si pe mufele de sub scaun airbaig iar celalalta mufa nu stiu despre ea pentru ca a inceput in hopuri dure door open , el afiseaza de cativa ani portiera pe bord aprinsa in timpul mersului , nu sunt adeptul fire pe direct in acest caz nu se mai poate executa comanda , daca exista niste pini care sa se pupe in loc de mufe ? , nu am incercat cu spray abuziv este subt scaun acolo izolatie si mocheta , este fiabil multi nu stiu sa descrie , este ca o consola de jocuri eu merg numai pe city mode mai mare placerea , multe piese bosh de care multi nu au habar chiar si difuzoare sint bosh , la inceput cineva ma intrebat daca am avut magazie de cd , . stiu de alte modele fiat stilo consola play station din fabrica ? [?] .
calduri mari vara asta pe anii viitori vom avea temperaturi mai mari fata de Spania se supra incalzeste ca si altii si eu am dat deoparte ecu impreuna cu mecanicul lui peste zis mht de la un service auto care spunea firul acesta este masa motorului si ramane pe habitaclu ecu pe motor . am nelamuriri 30 la % din ceea ce am scris pe fiecare parti , ce fel de mecanic era acela ? cand eu stiu ca masa motor sta prinsa undeva pe caroserie , am luat firul masa ecu si l-am imbinat inapoi pe ecu asta dupa bujiile curatate .
am dat un motor de cautare pe google si am cautat ce am nevoie ca fiind tuning mecanic i-mi trebuiesc doua radiatoare mici de dimensiuni mici sa le pun unul in stanga celalalt in dreapta motorului si racirea din ele sa fie pe freon ar insemna si instalatie freon , unde gasesc asa ceva in Romania ? . de mentionat ca nu mai am problema loose conection cu lacatul ce trebuia sa stau cate o jumatate de ora cu capota deschisa racire sa repornesc sau mai simplu scoteam mufele ecu puneam de doua ori contact , puneam mufele la loc si plecam mai departe .
Angel_E is offline   Reply With Quote
Old 07-08-17, 15:04   #2
cangri
Opel Driver

Stage 5
 
cangri's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,886
Member of:
[Opel]
Default Re: inca fiabil

Pentru limba romana apasati tasta 1
cangri is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -