Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Zona tehnica Fiat

Zona tehnica Fiat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Fiat

Reply

Thread Tools
Old 19-06-07, 17:50   #16
ZaiR

Stage 4

ZaiR's Avatar

Member of:
[Fiat]
Default Re: Cablaj boxe spate

la mine a fost culmea-culmilor.. radiocasetofonul a venit doar cu iesire pe boxele din fata, in optiuni avand posibilitatea de "fader" si cu boxe spate legate pana in fata... dar "pinii" din casetofon care duc pe spate ...ciu-ciu.
ZaiR is offline   Reply With Quote
Old 21-06-07, 15:04   #17
totel

Stage 5

totel's Avatar

da Zair si la mine a fost la fel!! Dar s-a rezolvat )
totel is offline   Reply With Quote
Old 23-06-07, 19:16   #18
eduardo_s88

Stage 4

eduardo_s88's Avatar

eu nu mai ma chinui. maine imi trage un prieten cabluri in spate. in schimb am cumparat in fata niste difuzoare blaupunkt gtx173 si sunt varza!!!imi vine sa arunc pe geam astea din fabrica cu ce le-o dotat fiatu is mai bune...
eduardo_s88 is offline   Reply With Quote
Old 24-06-07, 17:17   #19
LucianF

Stage 5

LucianF's Avatar

Member of:
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by eduardo_s88 View Post
eu nu mai ma chinui. maine imi trage un prieten cabluri in spate. in schimb am cumparat in fata niste difuzoare blaupunkt gtx173 si sunt varza!!!imi vine sa arunc pe geam astea din fabrica cu ce le-o dotat fiatu is mai bune...
Cumpara si tu ceva mai bun.De exemplu Blaupunkt Velocity 2 cai 150W rms cu un amplificator tot de al Blaupunkt ca sa auzi mai bine muzica.
LucianF is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 16:49   #20
rockitos
VW Driver

Stage 3

Member of:
[VW]

Eduardo,ai reusit?? e simplu de tras, ai spatiu berechet sa le bagi
rockitos is offline   Reply With Quote
Old 28-06-07, 16:53   #21
rockitos
VW Driver

Stage 3

Member of:
[VW]
Smile Re: Cablaj boxe spate

Pe fata eu am pus dls classic k6, sistem, neamplificate, se aude super... vi le recomand
Old 10-09-07, 22:45   #22
vypera

Stage 1

Quote:
Originally Posted by ZaiR View Post
la mine a fost culmea-culmilor.. radiocasetofonul a venit doar cu iesire pe boxele din fata, in optiuni avand posibilitatea de "fader" si cu boxe spate legate pana in fata... dar "pinii" din casetofon care duc pe spate ...ciu-ciu.
Esti sigur ? De obicei casetofonul are iesire pentru boxele din spate. Doar ca, din fabrica nu la toate modele se pun difuzoare in spate si astfel in loc de 2+2(fata) + 2(spate) avem doar 2 x 2(fata). In plus se pune o "chestie" (scuzati, nu gasesc acum un termen mai bun...) din plastic(cu contacte ma gandesc in interior) care practic "scurteaza" sau "sunteaza" iesirile astfel incat casetofonul sa dea puterea doar pentru cele 2 x2 difuzoare din fata....

P.S. Toate astea asa sunt la modelele Bravo/Brava/Marea, after facelift, cel putin.

All the best !
vypera is offline   Reply With Quote
Old 10-09-07, 22:51   #23
vypera

Stage 1

Legat de postul meu anterior, aveti in imagine "acel ceva" din plastic:
vypera is offline   Reply With Quote
Old 19-09-07, 18:24   #24
rockitos
VW Driver

Stage 3

Member of:
[VW]

Problema am rezolvat-o tragand alte cabluri... mi-a luat oricum mai putin decat timpul in care le-am cautat... oricum merci mult. tind totusi sa cred ca cabluri nu ajung in spate si nici macar in praguri.
Old 19-09-07, 18:32   #25
rockitos
VW Driver

Stage 3

Member of:
[VW]

A.. iesire pentru boxele pe spate are pe cablajul de cd player da nu stiu unde duc.
Old 30-04-09, 22:58   #26
bogdan1000

Stock

salutare...eu sunt mai nou pe acest forum....si vroiam sa va spun ca si eu am desfacut toata mocheta din spare si at am gasit mufele galbene si pe dreapta am mai gasit si una alba...presupun ca e pe lumina din port-bagaj......si vreau sa va intreb un lucru...la mine nu vine curent la acele mufe iar la radiocass nu am gasit acea optiune de "gader"...am vazut acea chestie din plastic unde este ea pusa.merci...salutare

scuze...fader...masina este punto din 2001

Last edited by vlad_VSV; 01-05-09 at 01:00.
bogdan1000 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -