Am un punto din 2001, 1.2 65 Cp si am o problema cu boxele din spate, in genul ca nu gasesc precablajul masinii. Daca cineva a mai intalnit aceasta problema si poate sa-mi spuna pe unde vin aceste cabluri ia-si fi foarte recunoscator .
Am un punto din 2001, 1.2 65 Cp si am o problema cu boxele din spate, in genul ca nu gasesc precablajul masinii. Daca cineva a mai intalnit aceasta problema si poate sa-mi spuna pe unde vin aceste cabluri ia-si fi foarte recunoscator .
Cablurile de boxe pentru spate vin prin pragul din stg. al masini.Bafta.
la punto 1.2 8v, nu am boxe pe spate si inclin sa cred ca nu au dus cablurile pina acolo; totusi, ar trebuii sa existe cablurile. sper sa fie acolo ca vreau sa imi pun boxe pe spate cind o sa imi schimb casetofonul original cu un mp3 player (soon)
Cautati bine pe sub mochete ca sigur sunt cablate eu le-am gasit dupa ce am scos toata mocheta din portabagaj dar am gasito
cautati bine pe peretii laterali
e posibil d ela vibratii s ase fi lasat mai in hjos
bafta
am fost ieri la un service audio si i-am intrebat daca masina mea are cablajul facut pt. boxele din spate; s-a uitat la cablurile de la mufele din spatele casetofonului si mi-a zis ca ar fi; probabil sunt bagate bine pe sub "mocheta"; cind o sa am vreme o sa ma uit bine in portbagaj;