Zona tehnica Fiat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Fiat |
08-04-07, 10:17
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Street Gambler] [Fiat] [VW]
|
Eroare la computerul de bord
de 2 zile incoace a inceput sa imi clipoceasca becul acela portocaliu care atentioneaza ca airbagul din dreapta este dezactivat, iar cel rosu sta aprins non stop.
am demontat butucul de unde se dezactiveaza, iar acolo totul e in regula...
m-am gandit ca e o eroare de la computerul de bord, in speranta ca nu e chiar pe bune stricat airbagul. de unde pot da un reset la computerul de bord ?
e o intrebare in special pt antonio pt ca stiu ca el a avut probleme cu senzoru de la sonda lambda si a resetat computerul de bord.
|
|
|
09-04-07, 23:02
|
|
Stage 5
|
Re: Eroare la computerul de bord
nimeni ? .
|
|
|
10-04-07, 10:46
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by monk
de 2 zile incoace a inceput sa imi clipoceasca becul acela portocaliu care atentioneaza ca airbagul din dreapta este dezactivat, iar cel rosu sta aprins non stop.
m-am gandit ca e o eroare de la computerul de bord, in speranta ca nu e chiar pe bune stricat airbagul. de unde pot da un reset la computerul de bord ?
e o intrebare in special pt antonio pt ca stiu ca el a avut probleme cu senzoru de la sonda lambda si a resetat computerul de bord.
|
Lui Antonio tot eu i-am spus unde sa mearga.Service MOTORHOME Otopeni.Tel.pentru programari 0722586846 Dl.ADI MANU.Bafta.
|
|
|
10-04-07, 18:18
|
|
Stage 5
|
sau 50 de ron la mine promotie de pasti
|
|
|
12-04-07, 10:52
|
|
Stage 4
|
are legatura cu airbagul
imi explica si mie cineva ce inseamna k pot dezactiva airbagul pasagerului?ce face? adik nu mai sare in caz de accident? este vreun avantaj in chestia asta?
ms si numa bine. invat si eu
|
|
|
12-04-07, 17:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by eduardo_s88
are legatura cu airbagul
imi explica si mie cineva ce inseamna k pot dezactiva airbagul pasagerului?ce face? adik nu mai sare in caz de accident? este vreun avantaj in chestia asta?
|
Da,numai sare in caz de accident.Avantajul este doar in cazul in care circuli singur si DOAMNE FERESTE ai un accident si faci o economie de bani prin faptul ca nu sar 2 AIRBAGURI ci doar unul.
|
|
|
12-04-07, 18:08
|
|
Stage 4
|
ms
si cum stiu dak mi-e activat sau nu? dak deschid usa din dreapta am acol o chestie desenata si scrie aibag of / on.. si cre k acol intra cheia. tre sa rotesc cheia sa fie pe on? mersi mult. poate ajutati la salvarea unei vietii . da no doamne fereste
|
|
|
12-04-07, 18:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
ms
si cum stiu dak mi-e activat sau nu? dak deschid usa din dreapta am acol o chestie desenata si scrie aibag of / on.. si cre k acol intra cheia. tre sa rotesc cheia sa fie pe on? mersi mult. poate ajutati la salvarea unei vietii . da no doamne fereste
|
Rotesti cu cheia pana la pozitia OFF care inseamna inchis.ON este deschis.Bafta.
|
|
|
12-04-07, 22:43
|
|
Stage 4
|
ms tre sa vad la mine pe ce ii pus pe on sau of k tot am uitat azi sa ma uit numa bine
|
|
|
19-04-07, 11:02
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by monk
|
scuze de intarziere .....asa am avut si eu acum 2 saptamani , am deconectat bateria , m am uitat la sigurante ....degeaba , intr un final m am dus la motorhome si au rezolvat ei problema ....te sfatuiesc sa faci acelasi lucru
|
|
|
19-04-07, 15:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
are legatura cu airbagul
|
vin eu cu un raspuns !
Lucian tin sa te anunt ca gresesti in explicatia data lui eduardo.
optiunea de dezactivare nu e din zgarcenie, ci in cazul in care ai copil si ii montezi scaun special.
pe scaunul din fata, scaunul copilului se monteaza cu spatarul spre parbriz (cu spatele la botul masinii). gandeste-te ce s-ar intampla daca in cazul unui accident ai avea montat scaunul asa si s-ar declansa airbagul.
ai catapulta saracul copil direct cu capul in tetiera.
de aia se dezactiveaza
PS: unde exact e serviceul asta ?
|
|
|
19-04-07, 17:06
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat] [FORD]
|
mergi spre otopeni , cobori podul inainte de mc donald's, faci dreapta pe langa pod la intersectie faci stanga pe soseaua de centura , mergi inainte , treci de bmw bavaria si inainte de lukoil faci stanga , mai mergi cateva sute de metrii si pe stanga se vede o hala mare pe care scrie motorhome
|
|
|
19-04-07, 20:21
|
|
Stage 5
|
am inteles unde e.
mersi mult !