Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Zona tehnica Fiat

Zona tehnica Fiat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Fiat

Reply

Thread Tools
Old 17-03-07, 17:02   #1
monk

Stage 5

monk's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Fiat]
[VW]
Default Schimbare injectoare fiat punto

am auzit la un prieten ca s-ar putea face asta si s-ar castiga cativa caluti buni...
evident la varianta multijet... stiti ceva despre asta ? detalii , preturi, daca merita...
monk is offline   Reply With Quote
Old 17-03-07, 17:39   #2
syncron

Stage 5

Default Re: Schimbare injectoare fiat punto

Quote:
Originally Posted by monk View Post
am auzit la un prieten ca s-ar putea face asta si s-ar castiga cativa caluti buni...
evident la varianta multijet... stiti ceva despre asta ? detalii , preturi, daca merita...
sal daca te iei dupa tot ce se aude o sa faci masina praf 1 daca vrei sa optii ceva putere trebuie facute mai multe lucruri 2 intreaba cat costa un injector ca e vreo 4 - 500 de euro si 3 daca ai ghinionu sa se defecteze un injector tre sa cumperi unu calibrat ptr. pistonu respectiv ca daca le scoti si le inversezi nu mai merge ,iar daca vrei senzatii neaparat cu ceva italian iti recomand un ritmo abarth un tipo 2000 16v si multe altele . 1.3 multijet e o masina de oras consuma putin si cam atat
syncron is offline   Reply With Quote
Old 17-03-07, 17:42   #3
monk

Stage 5

monk's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Fiat]
[VW]

am intrebat de curiozitate... tipu are un A6 (2.5 TDI) si zicea ca daca schimba injectoarele (in total cica il costa cam 14 milioane) castiga 80 de cai...

eram doar curios... eu inca nu voi umbla la motor. poate doar un chip.

Last edited by monk; 17-03-07 at 17:45.
Old 17-03-07, 18:25   #4
syncron

Stage 5

Quote:
am intrebat de curiozitate... tipu are un A6 (2.5 TDI) si zicea ca daca schimba injectoarele (in total cica il costa cam 14 milioane) castiga 80 de cai...

eram doar curios... eu inca nu voi umbla la motor. poate doar un chip.
asta chiar e o aberatie sa castigi 80 de cp cu 14 milioane , probabil are un audi a6 din 91 si injectia de cand era bunica mica si chiar si asa un injector costa cateva milioane sa il repari , dar sincer iti zic daca zici ca e prietenul tau ferestete de el apropo tu ce ai vrea sa i schimbi injectoarele si sa obti o putere dubla e ca si cand i-ai da la un batran o pereche de adidasi sport si i spui ai bre sa vedem care alearga mai repede la o chestie din asta trebuie tinut cont de o multime de lucruri ,parerea mea lasa masina asa ca o strici
Old 17-03-07, 19:18   #5
monk

Stage 5

monk's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Fiat]
[VW]

injectoarele lui sunt de 1.2 cm si vrea sa le scimbe cu unele de 2.1 cm... e fabricatie 2000 masina.
Old 17-03-07, 20:23   #6
syncron

Stage 5

Quote:
injectoarele lui sunt de 1.2 cm si vrea sa le scimbe cu unele de 2.1 cm... e fabricatie 2000 masina.
scuze cred ca sti mai bine ce spui ,o sa am rabdare sa i schimbi injectoarele cu unele mai mari vezi ca gasesti pe doblo 1.9 mtj pe ducato 2.3 pe stilo 1.9 mtj si mai sant daca vrei te ajut sa faci rost de ele cu o reducere considerabila , ca ce ai spus pana acum e doar o teorie proasta ,astept cu mare interes rezultatele adica ; ce ai schimbat cat a costat si care e rezultatu
Old 18-03-07, 02:12   #7
monk

Stage 5

monk's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Fiat]
[VW]

sa vad intai ce se schimba la colegu meu si apoi ma decid daca merita sau nu