Am un fiat punto din 2003 recent luat.Vreau sa schimb vechiul casetofon nu un MP3 Player Sony.Imi poate explica cineva cum scot casetofonul vechi si cum il prind pe cel nou.Cel vechi are 4 gauri.Daca se poate sa imi explice cineva cat de cat detaliat.Multumesc.
Monk ms de info.Acuma cum scot pe cel vechi din bord?Cum folosesc cele 4 gauri ?
Si eu am patzit la fel ca tine......si ma invatzat cineva si a functionat ......gaseste ceva pe diametrul gaurilor (eu am folosit sarma ) ......am bagat pe cele 4 gaurele cate o sarma si dupa aia le-am apasat in interior pe toate (tre sa fiti 2 persoane ) alfel nu resuseti .....sau potzi sa le apesi si pe rand pana iasa din clemele alea ......
Laserlock ms MULT de tot pt informatie.O sa le apas acte 2 fiecare.Cu nsite sarme cum ai zis.Sper sa iasa usor.O sa ma duc maine sa iau cadrul ala pt casetofon , e doar 30 de lei cea ce e OK.
Mp3-ul aveti idee cum pot sa il prind ? Sau se prinde in clemele in care era prins cel vechi ?
poti sa folosesti 4 mine de pixuri ieftine, sau sarme le nagi pe fiecare in gaura cat intra ele, dupa care bagi doua degete in locul unde intra caseta si tragi miscand intr-o parte si alta..si o sa iasa..eu asa am facut
Se poate prinde si in clemele vechi ....akum depinde de dimensiunile MP3-ului pe care il alegi .....uita-te si tu sa fie aproximativ la fel ....pana la urma inlocuii clemele cu altele mai" babane " sau mai mici dupa caz ....whatever clemele raman pe cel vechi normal ar fi ca si cel nou sa aiba cleme ...
Multumesc mult tuturor pt ajutor , am reusit fara probleme.Ma indruma cineva de unde as putea sa iau un body Kit misto pt Punto ?Si niste stopuri la fel de marfa.
Stie cineva prin Bucuresti vreo dezmembrare , vreau o stema de FIAT Punto de pe fata ca a mea a intrat apa s-a facut urata , am fost pe Mihail Bravu pe acolo si mi-au zis ca nu-mi dau decat cu capota cu tot.Ma poate ajuta cineva ?