Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Zona tehnica Fiat

Zona tehnica Fiat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Fiat

Reply

Thread Tools
Old 30-01-07, 19:34   #16
Sergiu_tm

Stage 3

Sergiu_tm's Avatar

Default Re: se poate face din Punto Euro 3, Punto nonEuro???

BOSS daca gasesti sa imi zici si mie. Dau o bere
Sergiu_tm is offline   Reply With Quote
Old 10-02-07, 14:32   #17
ZaiR

Stage 4

ZaiR's Avatar

Member of:
[Fiat]

am aflat cu stupefiatie ca masina mea are Euro 4 fiind fabricata in 2000 ...dar nu am nici o sonda dupa catalizator sau e bine ascunsa...si da...tot vreau sa il scot :d
ZaiR is offline   Reply With Quote
Old 04-03-07, 11:16   #18
syncron

Stage 5

sal daca vreti sa faceti o treaba buna si discreta nu trebuie decat sa demontati catalizatoru si sa faceti o fereastra in partea din interior scoateti tot ce e inauntru si sudat la loc ,cu tevi sar putea sa mearga mai rau ,si oricum daca vrei sa mai castigi ceva cu bani care i dai pe facut tevi poti sa umbli la chiuloasa si un filtru de aer sport dar pentru carcasa originala si schimbi doar tubu de la carcasa filtrului cu unu mai mare , se tuneaza usor masina dar nu tre sa va bateti joc de motorasele lor , cu putine artificii se poate face sa mearga mai lejer dar sa il duci la limita inseamna sa castigi 10 15 % si sa strici un motor asa fiabil pentru 7 -8 caluti ar fi o prostie , pentru cei care vor sa faca o treaba un motor de 1.8 transforma un punto intro bomba
syncron is offline   Reply With Quote
Old 26-03-07, 22:07   #19
totel

Stage 5

totel's Avatar

eehh...si de unde gasim noi motor de 1.8...crezi ca dak as gasi nu l-as pune....of
of..nu cred ca as sta mult pe ganduri..
totel is offline   Reply With Quote
Old 28-03-07, 12:31   #20
ZaiR

Stage 4

ZaiR's Avatar

Member of:
[Fiat]

pana la urma ai mai facut ceva?
ZaiR is offline   Reply With Quote
Old 28-03-07, 19:44   #21
totel

Stage 5

totel's Avatar

sincer....nu!... pentru ca mi-am luat jante si am inceput sa investesc in muzica si am lasat pentru mai tarziu tobele...pentru ca nu am aflat inca un raspuns concret in legatura cu catalizatoru si sondele respective, si nu as vrea sa stric fiabilitatea masinii pentru cativa calutzi sau poate nici atat...
totel is offline   Reply With Quote
Old 22-05-07, 10:24   #22
antonio74

Stage 5

antonio74's Avatar

Member of:
[Fiat]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by totel View Post
adica vreau sa scot catalizatorul! si sa pun o evacuare inox cap coada...influenteaza cu ceva functionalitatea masinii??ca am auzit ceva de genul ca sunt 2 sonde lambda una inainte de catalizator si una dupa, iar daca este scos catalizatorul a doua da erori catre ECU..

sal , nu am vazut postul tau , aceeasi problema o am si eu , sunt 2 sonde lamda , dar practic doar una din ele functioneaza full time , eu am scos intermediara si am pus o tzeava originala de fiat , problema e ca noxele se simt , in ce priveste catalizatorul daca il scoti vei castiga ceva caluti in plus dar si noxele vor fi mai mari iar urletul va fi ceva de genul masinilor de curse , din cate stiu dar nu imi aduc aminte pe ce site m am uitat , exista la o casa de tuning din italia saxofonul de curse cu 2 tevi admisie si 2 evacuare undeva pe la 150 euro , incearca sa cauti pe google ...daca o sa imi aduc aminte unde iti scriu

razvan
antonio74 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -