Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Zona tehnica Fiat

Zona tehnica Fiat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Fiat

Reply

Thread Tools
Old 11-10-06, 01:40   #1
mitzuIT

Stage 3

Default Problema audio la Stilo !

Am un Stilo 2002, cu o problema la partea audio, in sensul ca nici pe radio nici pe cd nu se aude sunet decat pentru o secunda, dupa care se intrerupe. Banuiesc ca ar fi vorba de un final, condensator ceva ars. Precizez ca in acelasi corp am si unitatea GSM si navigatia.
Am nevoie de ajutor (contra cost bineinteles), in a remedia aceasta problema enervanta.
Daca se pricepe cineva, sau ma poate trimite inspre cineva i-as fi recunoscator.
Multumesc anticipat.

Last edited by vlad_VSV; 12-06-08 at 02:01.
mitzuIT is offline   Reply With Quote
Old 17-10-06, 16:59   #2
marsuleu

Stage 5

marsuleu's Avatar

Exclamation Re: Problema audio la Stilo. Ajutor.

finalul ars sare din skema pt ca ai zis ca se aude pt o secunda sunet. problema e ca nu se poate da un verdict asupra instalatiei de sunet pana nu te duci cu ea la un electronist, sa iti scoata cd-ul ...sa iti masoare iesirile..etc..si atunci o sa isi dea seama ce are...
marsuleu is offline   Reply With Quote
Old 17-10-06, 17:06   #3
marsuleu

Stage 5

marsuleu's Avatar

Exclamation Re: Problema audio la Stilo. Ajutor.

in prima faza ai putea tu sa verifici ca nu cumva sa ai vreun scurt pe alimentari si pe boxe...fapt care ar putea sa iti intrerupe etajul final tocmai pentru a-l proteja...daca nu sunt pb de genul asta..atunci e cazul sa mergi la un electronist priceput..si cand zic priceput..ma refer la meseriashi care au depanat scule audio digitale...nu doar radio-uri cu tranzistori si televizoare cu lampi.
marsuleu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -