Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Alte discutii Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 10-10-12, 22:42   #1
Liaa

Stock

Default intrebare anvelope matiz

mi am luat permisu acum 2 sapt sunt fata ma numesc Lia si sunt praf si mai am si o problema...
trebuie sa schimb cauciucurile de vara de pe masina care sunt la sarma cu unele de iarna ca nu mai e mult pana pe 1 noiembrie cand sunt obligatorii... faza e ca nu stiu de care sa cumpar ... noi gen Debica frigo 2 sau SH mai bune sau mai ieftine pt ca nici nu ma dau banii afara din casa
sper sa ma ajutati si pe mine
ms
Liaa is offline   Reply With Quote
Old 10-10-12, 22:51   #2
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]
Default Re: intrebare anvelope matiz

Suna un prieten...sigur tre sa se priceapa vreunul
Eu as lua unele SH dar mai bune,michelin,dunlop,dar merg si unele noi debica
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 10-10-12, 23:07   #3
Liaa

Stock

daca ar fi fost asa simplu poate ca nu mai apelam la voi
am sunat 2 "mari" soferi ...unu imi sp sa mi i au debica noi pt ca "ce ti trebuie tie pe matiz cauciucuri scumpe...ca e masina usoara bla bla nu mergi cu viteza pe zapada nici nu o sa mergi........"
prietenu 2 "nu ti lua cauciucuri noi si proaste...cumpara sh mai bune si poate si mai ieftine...ca nu o sa mergi tu la iarna sa rupi soselele"
si uite asa eu nu mai inteleg nimic...am timp de gandire pana sambata...cand trebuie sa ma duc la itp....
Old 11-10-12, 07:29   #4
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Bine ai venit Lia
Eu iti recomand sa NU iei cauciucuri la mana a 2a. Intotdeauna, pe cat posibil , incearca sa cumperi anvelope noi, de calitate cat mai buna (a se citi "firma") si, mai ales, cu un DOT (an de fabricatie) cat mai recent.
In concluzie, cauta chiar si aici pe forum ( https://forum.4tuning.ro/529-firme-ja...-anvelope.html ), sau in magazine online sau reale, anvelope noi, de o marca buna (Good Year, Pirelli, Continental, Vredstein, Michelin, Dunlop, Toyo, Marangoni...). Din proprie experienta cu Debica... nu le recomand. parca sunt facute din plastic, nu din cauciuc. Eu am Toyo si sunt excelente... si sunt mai ieftine decat ceva apropiat de la alte marci recunoscute la noi.
Si daca nu ai bani suficienti pt ceva "de firma", ia-ti ceva nou macar si cu DOT 2011, 2012. Niciodata nu iti cumpara anvelope mai vechi de 2 ani... dupa 3-4 ani cauciul imbatraneste, se intareste, se crapa, isi pierde din aderenta.
Cauta pe net azi, vezi ce preturi gasesti pt diverse marci... suna si afla DOT-ul lor, daca sunt pe stoc sau nu, selecteaza ce iti convine... si maine le poti monta.
Succes.
Old 11-10-12, 18:17   #5
Liaa

Stock

iti multumesc geo...da am luat cauciucuri noi sava de mai mult nu am avut banuti la 600 fara echilibrare pt ca pun cauciucurile pe masina abia sambata cand plec cu ea la itp
am luat noi pt ca am vazut niste lassa 2 bucati sh la 250 si erau f tocite chiar nu meritau
ai avut mare dreptate merci
mai trec sambata pe aici sigur o sa am intrebari dupa itp
Old 11-10-12, 18:26   #6
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]