Bine ai venit Lia

Eu iti recomand sa NU iei cauciucuri la mana a 2a. Intotdeauna, pe cat posibil , incearca sa cumperi anvelope noi, de calitate cat mai buna (a se citi "firma") si, mai ales, cu un DOT (an de fabricatie) cat mai recent.
In concluzie, cauta chiar si aici pe forum (
https://forum.4tuning.ro/529-firme-ja...-anvelope.html ), sau in magazine online sau reale, anvelope noi, de o marca buna (Good Year, Pirelli, Continental, Vredstein, Michelin, Dunlop, Toyo, Marangoni...). Din proprie experienta cu Debica... nu le recomand. parca sunt facute din plastic, nu din cauciuc. Eu am Toyo si sunt excelente... si sunt mai ieftine decat ceva apropiat de la alte marci recunoscute la noi.
Si daca nu ai bani suficienti pt ceva "de firma", ia-ti ceva nou macar si cu DOT 2011, 2012. Niciodata nu iti cumpara anvelope mai vechi de 2 ani... dupa 3-4 ani cauciul imbatraneste, se intareste, se crapa, isi pierde din aderenta.
Cauta pe net azi, vezi ce preturi gasesti pt diverse marci... suna si afla DOT-ul lor, daca sunt pe stoc sau nu, selecteaza ce iti convine... si maine le poti monta.
Succes.