Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Alte discutii Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 20-02-11, 17:55   #1
Bogd@n21

Stage 1

Default Am si eu o intrebare despre nubira I si II

Care este diferenta dintre nubira I si nubira II?As vrea sa-mi cumpar o nubira,si nubira I o gasesc mai usor,totusi cine cunoaste as vrea sami spuna si mie diferenta si opini despre ambele masini.Cine are nubira rog sa poztese parerile despre ea:buna,nu e buna,multumit,nu sunteti multumit de ea(de ce nu sunteti)?Si cateva sfaturi pt achizitionarea unei astfel de masini.Multumesc anticipat.
Bogd@n21 is offline   Reply With Quote
Old 20-02-11, 19:17   #2
gbry_el_05-RSG
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

gbry_el_05-RSG's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Opel]
[4Rally]
Default Re: Am si eu o intrebare despre nubira I si II

nubira I si nubira II sunt 2 masini diferite. diferite din punct de vedere esteric.
am mers ceva timp cu nubira I si am fost foarte multumit de masina.nubira II nu ma prea incanta. singurul lucru care nu mi-a placut la nubira II este cutia. este prea scurta si masina merge prea turat. sunt 2 masini frumoase care se intretin destul de usor. depinde de bugetul tau si de gustul tau.
gbry_el_05-RSG is offline   Reply With Quote
Old 20-02-11, 20:23   #3
Dumitru Cristian
Oltcit Driver

Stage 5

Dumitru Cristian's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Oltcit]
[Old School Cars]
[4Rally]

Nubira 1 si 2 sunt, mai mult sau mai putin aceeasi chestie, cu alte spoilere.. interior.. si mici mici imbunatatiri tehnice (repet, mici).
Sunt ok.. au si ele bubele lor cu basculele fata, bielete antiruliu.... e destul de ok ca si intretinere, consum maricel...
Ca si constructie, nubira 1 e facuta mai cu interes fata de nubira 2... pt ca na.. au intrat romanii pe fir dar fiind mai veche, daca iti iei una obosita.... o sa regreti..
Si daca o iei si o tii stock.. e fooarte... calma ca sa zic asa.. adica e facuta pentru plimbari... pentru un nene de peste 35 de ani cu nevasta si copchil , suspensie moale, si "moale" din multe puncte de vedere... ceea ce poate sa iti si placa.... depinde de tine :P
Old 21-02-11, 06:51   #4
Bogd@n21

Stage 1

Quote:
Originally Posted by Dumitru Cristian View Post
Nubira 1 si 2 sunt, mai mult sau mai putin aceeasi chestie, cu alte spoilere.. interior.. si mici mici imbunatatiri tehnice (repet, mici).
Sunt ok.. au si ele bubele lor cu basculele fata, bielete antiruliu.... e destul de ok ca si intretinere, consum maricel...
Ca si constructie, nubira 1 e facuta mai cu interes fata de nubira 2... pt ca na.. au intrat romanii pe fir dar fiind mai veche, daca iti iei una obosita.... o sa regreti..
Si daca o iei si o tii stock.. e fooarte... calma ca sa zic asa.. adica e facuta pentru plimbari... pentru un nene de peste 35 de ani cu nevasta si copchil , suspensie moale, si "moale" din multe puncte de vedere... ceea ce poate sa iti si placa.... depinde de tine :P
Quote:
Originally Posted by gbry_el_05-RSG View Post
nubira I si nubira II sunt 2 masini diferite. diferite din punct de vedere esteric.
am mers ceva timp cu nubira I si am fost foarte multumit de masina.nubira II nu ma prea incanta. singurul lucru care nu mi-a placut la nubira II este cutia. este prea scurta si masina merge prea turat. sunt 2 masini frumoase care se intretin destul de usor. depinde de bugetul tau si de gustul tau.
Multumesc pt raspunsuri.Astept si alte pareri in continuare
Old 25-02-11, 07:45   #5
Bogd@n21

Stage 1

Numai zike nimeni nimik?
Old 05-09-11, 11:33   #6
60swanted
Daewoo Driver

Stage 5

60swanted's Avatar

Member of:
[DACIA]
[DAEWOO]

am eu o nubira II din 2004...sunt foarte multumit de ea...cam papa in oras,dar in general foarte buna...
60swanted is offline   Reply With Quote
Old 08-10-11, 13:48   #7
Severineanu

Stage 1

Am NubiraII si e super OK.
Am 93500 de km si nu a avut nicio problema.
Severineanu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -