Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Alte discutii Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 29-04-10, 20:14   #1
djalecsx

Stage 1

Default Pareri, sfaturi, sugestii tuning

Buna seara 4tuning.ro ! Am si eu un matiz din 2002. pana acum nu i-am facut modificari, inafar de interior . Tapiterie usi,scaune,bancheta din imitatie de piele portocalie in combinatie cu negru. Urmeaza saptamana asta sa vopsesc bordul si celalalte elemente de interior in aceleasi culori.

As dori sa achizitionez niste bari fata/spate si praguri eventual pentru buburuza mea, insa nu prea gasesc pe niciunde ! Are cineva de vanzare ? Imi puteti spune un site de unde sa pot comanda si sa imi ajunga mai repede ?

Ce as mai putea sa ii fac la buburuza pentru inceput ? am si un sistem audio care este compus din boxce fata 60RMS, boxe spate 60RMS + o statie + sub 150RMS pentru inceput.
djalecsx is offline   Reply With Quote
Old 09-05-10, 13:16   #2
_Bj_
4Rally

Stage 5

_Bj_'s Avatar

Member of:
[4Rally]
Default Re: Pareri, sfaturi, sugestii tuning

Eu as incepe cu folie + jante
_Bj_ is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 09:07   #3
ZaNe94

Stage 5

matizul oricut l-ai tuna nu o sa arate ca cea mai tare masina de curse din lume, nici pe aproape, dar totusi, pune-i trapa, jante de aluminiu mai mari, folie, stopuri clare dca gasesti si cam atat.

da daca tot ai bani poti sa o faci asa, eu asa as face daca as avea un matiz si ceva bani
ZaNe94 is offline   Reply With Quote
Old 13-05-10, 16:43   #4
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

Cam ciudat portocaliu+negru la interior

Eu as incepe cu jante+suspensie. Ca prea e instabil (2 ani am avut si eu unul; rosu chiar ). Dupa o folie inchisa, niste autocolant negru pe stalpi, scoti toate emblemele de pe ea.

Kit de bari direct nu gasesti. Decat ceva foarte naspa. Poti sa te duci la cineva de lucreaza cu fibra de sticla si ii zici ce vrei. DAR NU UITA! Masina o lasi mai jos din suspensie nu din body-kit! Si asa e inalta cu body kit lungit in jos ar arata oribil.

Da-ne si niste poze cu masina sa vedem si culoarea si mai venim cu sugestii
banzay is offline   Reply With Quote
Old 28-08-10, 10:57   #5
Sillentdead

Stage 2

parerea mea e ca ar trebui s aincepi cu jante+suspensie
Sillentdead is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -