Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 20-03-08, 19:32   #1
judele

Stage 3

judele's Avatar

Default Ajutati-ma cu polish

nu mai primesc relplyurile....datimi pm va roog abea am vopsit masina tre sa o polisez grav....cum ce care ma ajuta?plizzz
judele is offline   Reply With Quote
Old 20-03-08, 20:25   #2
B-64-KTL
Opel Driver

Stage 5

B-64-KTL's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Opel]
Default Re: ajutatima cu polishhh

Ti-o repet...o masina nu se polisheaza duap ce vopseste numai in cazul in care omu' nu si-a facut bine treaba si a curs vopseaua.
B-64-KTL is offline   Reply With Quote
Old 21-03-08, 07:08   #3
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: Ajutati-ma cu polish

aoleo judele, ai umplut forumul de polishul asta, de parca ar fi vreo problema de viata si de moarte...
1. nu o polishezi tu! polishatul presupune matuirea vopselei cu o pasta abraziva si aducerea la nivel, ca sa dispara zgarieturile si defectele. asta se poate face cu pasta de doua granulatii diferite. dupa matuire abea se vine cu pasta de lustruit (sau lichid) si se readuce luciul vopselei. si toate astea se fac cu masina de polishat speciala. NU flex! si nu cu mana, ca nu o sa le mai poti misca a doua zi...
2. masina proaspat vopsita nici macar nu se spala minim o saptamana. tinand cont ca a fost mai racoare zilele astea, eu zic minim 10 zile.
3. nu inteleg de ce te agiti tu, du-te peste vopsitor si pune-l sa ti-o faca cum trebuie. mie mi-a vopsit-o cu mici defecte, a prins praf vopseaua si se cam vede de aproape. i-am zis cu frumosul ca eu nu iau masina de acolo in starea in care e... a ramas ca imi da el un polish, pe banii lui!
Old 26-08-08, 10:05   #4
B0dy

Stage 3

B0dy's Avatar

Default Re: Ajutati-ma cu polish

Se face treaba buna cu polishul?
B0dy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -