Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 16-02-09, 17:45   #1
olteanuadrianvalentin

Stock

Default Cum se opreste un kilometraj de tico sa nu mai inregistreze kilometrii?

As dori sa stiu cum se opreste un kilometraj de tico,dar sa imi explicati ca la prosti asa ,eventual cu poze ceva sau sa imi spuneti exact ce trebuie facut.Multumesc si astept propuneri.
olteanuadrianvalentin is offline   Reply With Quote
Old 16-02-09, 18:09   #2
B-64-KTL
Opel Driver

Stage 5

B-64-KTL's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Opel]
Default Re: Cum se opreste un kilometraj de tico sa nu mai inregistreze kilometrii?

Cred ca topicul asta trebuie mutat in alta parte. Si totusi ca sa-ti spun cum sa faci, dar nu stiu daca o sa-ti convina, scoti cablul de la vitezometrul dar atunci nici viteza cu care rulezi nu o vei mai vedea.
Old 18-02-09, 14:59   #3
darck_angel64
Oltcit Driver

Stage 5

darck_angel64's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[DAEWOO]
[SKODA]
Default Re: Cum se opreste un kilometraj de tico sa nu mai inregistreze kilometrii?

asta e metoda, cred ca si cea mai simpla, dar cred ca metode sunt nenumarate, una care imi trece acum prin mine este urmatoarea: scote ceasul de kilometraj, cifrele care iti masoara km. sunt angrenate de niste mici rotite cu dinti, scoate o rotita si n-o sa mai masoare nimic.
Old 19-02-09, 07:52   #4
danutz_2007

Stage 5

Quote:
Originally Posted by olteanuadrianvalentin View Post
As dori sa stiu cum se opreste un kilometraj de tico,dar sa imi explicati ca la prosti asa ,eventual cu poze ceva sau sa imi spuneti exact ce trebuie facut.Multumesc si astept propuneri.
SUPER SIMPLU...cum spunea si cineva mai sus,scoti vitezomentrul si ii scoti o rotita!si gata,nu mai inregistreaza!bafta!sau daca vrei ii poti scoate cablul vitezometrului,fie din cutie,fie din bord dl vitezometru!
danutz_2007 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-09, 16:37   #5
olteanuadrianvalentin

Stock

Va multumesc...Am rezolvat problema Am desfacut bordul si am dat innapoi kilometrajul ...(rotitele) asta e mult mai bine pt mine...
olteanuadrianvalentin is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -