Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 11-06-08, 22:58   #1
clauio

Stage 3

Default tremurat

salut!
am si eu o problema la cielou meu.la relanti masina tremura, iar acu la turometru variaza +/- 50 de ture.in spate la esapament se aude parca ar tusi din cand in cand la interval de cateva secunde, dar nu reglat...la 2s apoi la 4,etc. am schimbat bujii,fise,bobina si rotor delcou,iacu e bun,bobina de inductie buna.si nu face asa numai pe benzina (injectoare) ci si pe gpl...nimeni nu stie care e cauza.Va rog sa-mi spuneti si mie daca ati avut aceeasi problema si cum s-a rezolvat.multumesc
clauio is offline   Reply With Quote
Old 12-06-08, 10:55   #2
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: tremurat

capacul delco l-ai schimbat? nu rotorul, ala ai zis, capacul! dupa ce ai montat fisele si bujiile, tot asa face sau e ceva schimbat?
incearca sa schimbi si capacul delco si vezi daca se schimba ceva.
Old 12-06-08, 12:06   #3
danutz_2007

Stage 5

are dreptate geo zga, s ar putea sa ai capacul delco fisurat umpic!sau a luat o razna calculatoru si nu mai iti face amestecul de benzina cu aer calumea!fa i si o resetare si s ar putea sa ai surprize dupa aceea resetare!bafta!
danutz_2007 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-08, 12:22   #4
gabilx

Stage 4

verifica vacuum-ul daca functioneaza, clapeta de aer ... sau mergi putin mai sportiv cu ea si vezi daca-si revine. eu cred ca problema este pe parte de aer(debitmetru, vacuum, clapeta de acceleratie)
gabilx is offline   Reply With Quote
Old 12-06-08, 12:43   #5
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

calculatorul nu am auzit sa dea erori asa grave incat sa chimbe mersul motorului asa grav... bine, e posibil, dar rar.
si vacuum-ul e o varianta, dar prima optiune ar fi capacul delco.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 12-06-08, 23:16   #6
clauio

Stage 3

Angry Re: tremurat

am schimbat si delcoul cu totu, apoi am incercat si cu capac nou.capacul meu e f bun...nu e fisurat.am schimbat si calculatorul si degeaba
Old 12-06-08, 23:21   #7
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

dar in mers tot asa intrerupe? daca aia ai schimbat, aia ai schimbat.... injectoarele le-ai verificat? scoti mufa la fiecare injector, pe rand, si vezi daca se schimba mersul motorului... daca merge mai prost, atunci e bun, daca merge la fel... ala e.
Old 13-06-08, 10:32   #8
clauio

Stage 3

stiu faza cu injectoarele.ale mele sunt cam infundate...chestia e ca si pe GPL are acelasi tusit...oricum, multumesc tuturor pt sfaturi
Old 13-06-08, 10:46   #9
gabilx

Stage 4

dupa cum ai spus ca si pe benzina si pe gpl motorul are aceleasi simptome(variatie de turatie la relanti), pe gpl gazul nu trece prin injectoare si intra direct in galeria de admisie, fisele sunt schimbate, delcoul e in regula, bujiile sunt bune, singura parte pe care n-ai verificat-o este pe parte de aer. verifica daca vacuum-ul functioneaza, sonda care vine la filtrul de aer functioneaza si ea si clapeta de acceleratie sa nu aibe joc.
Old 20-06-08, 09:54   #10
webcathos

Stage 5

webcathos's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Cel mai sigur uitate la supape...sigur ai vre-o una pe evacuare bulita...
webcathos is offline   Reply With Quote
Old 20-06-08, 10:57   #11
PetricaCBD
Daewoo Driver

Stage 5

PetricaCBD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[DAEWOO]

salut! si a mea tremura la relanti........si mi-a zis mecanicu k este de la bujii....hmm...au maxim 1000 de km de cand le-am schimbat.....si sunt champion.......a avut dreptate mecanicu i-am luat bujii NGK 13 lei bucata.....si masina nu mai face figurii.....
Old 20-06-08, 11:23   #12
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

a mea tremura mai rau la ralanti de cand am pus NGK... doar ca in ture e alta "mancare de peste" eu am dat vreo 35ron/bujie, sunt iridium.
Old 20-06-08, 11:41   #13
gabilx

Stage 4

tremuratul la relanti mai apare si din cauza ca filtrul de aer se umple de praf si nu mai trage aer suficient, filtru de benzina semiinfundat, benzina proasta ... la mine cel putin asa am constatat
Old 20-06-08, 11:43   #14
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

da, sunt multe posibile cauze... intr-un bucuresti plin de praf, benzina proasta sau indoita cu apa, piese proaste... nu ma mai mira nimic.
bujiile iridium ix sunt mai reci si cica asa e normal... functioneaza mai prost la ralanti si mutl mai bine la turatie mare.
Old 21-06-08, 00:48   #15
clauio

Stage 3

nu-s din B
din craiova
am cam aflat ....injectoarele
si pe gpl nu era bine reglata
mersi
- Copyright 2026 4Tuning -