| Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo |
13-04-07, 18:52
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [Opel]
|
HELP Cielo ,,care nu vrea sa ruleze drept"
Dupa cum spune si titlu am probleme cu a mea masina:un cielo GLE cu AC din '96 cu 90.000 km la bord.Imi trage in dreapta, trebuie sa tin volanul virat spre stanga cam 10 grade ca sa ruleze drept.I-am facut si presiunea si tot degeaba.Tin sa precizez ca anvelopele de pe fata nu sunt aceasi firma dar au ,,carne" pe ele.Capul de bara din dreapta nu este schimbat.Astept sfaturi si opinii.
|
|
|
13-04-07, 22:05
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Re: HELP Cielo ,,care nu vrea sa ruleze drept"
cap de bara a fost problema mea si inca ceva
mi`au zis ce sa schimb cei de la reglari directii am chiambat si acuma merge brici
|
|
|
14-04-07, 10:13
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Ok...merci de informatie.Azi vreau sa merg cu ea in service pentru o verificare pe rampa sa vad daca mai are si alte ,,bube" si sa incerc sa le remediez pe parcurs.
|
|
|
15-04-07, 10:28
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Am fost cu ea in service si mi-au spus cei de acolo ca nu am joc in nimic si nici nu am ceva indoit si au ajuns la concluzia ca anvelopele mele sunt varza (ceea ce e adevarat) acestea fiind tocite pe interior si ca trebuiesc schimbate si facuta o geometrie.Acum caut niste jenti, dar pe 14, si o sa-mi cumpar si anvelope noi.
|
|
|
15-04-07, 10:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-64-KTL
Am fost cu ea in service si mi-au spus cei de acolo ca nu am joc in nimic si nici nu am ceva indoit si au ajuns la concluzia ca anvelopele mele sunt varza (ceea ce e adevarat) acestea fiind tocite pe interior si ca trebuiesc schimbate si facuta o geometrie.Acum caut niste jenti, dar pe 14, si o sa-mi cumpar si anvelope noi.
|
iti recomand cauciucuri identice pe fata, si geometria la roti facuta
|
|
|
15-04-07, 14:34
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Merci de raspuns...exact asta mi-au zis si cei de la service sa fac si exact asta vreau sa fac dar sunt in cautare de niste jenti pe 14' si automat cauciucurile vor fi la fel toate 4 si vor fi noi.
|
|
|
15-04-07, 17:17
|
|
 Stage 5
|
dar in ce parte-ti trage?
cand accelerezi iti trage intr-o parte si cand franezi in partea opusa decat atunci cand accelerezi?
|
|
|
15-04-07, 17:18
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Nu...imi trage tot timpul in partea dreapta, si cand franez dar mai ales cand o calc mai tare (asta in 1 si in a 2)
|
|
|
15-04-07, 18:10
|
|
 Stage 5
Member of: [Extreme Racing]
|
Ai făcut ce ţi s-a recomandat mai sus? Adică cauciucuri identice si geometria roţilor faţă?
|
|
|
15-04-07, 22:45
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Inca nu...intentionez ca maxim pana la sfarsitul lunii sa achizitionez un set nou de jenti din aliaj impreuna cu un set de cauciucuri noi.Lao, stiu ca tu esti in domeniu, si desi am citit cam tot topicul de pe gm tot nu am ajuns la o concluzie clara asa ca-ti cer tie un sfat:zi-mi si mie marimea ideala la cauciucuri pentru jenti din aliaj pe 14' fara sa modific buza aripii pe spate si cam ce firme sunt cat de cat bune, pt ca nu am asa de mult finante.Si inca o intrebare si cu asta termin:stii cumva de la ce magazin as putea sa cumpar niste jenti acceptabile, atat ca aspect cat si ca pret si care sa fie dimensiunile (J-ul si ET-ul)? Merci mult.
|
|
|
15-04-07, 23:38
|
|
 Stage 5
|
fabrica da 175/60/14 parca nu?
si mie tot in partea aia imi tragea.
si dupa ce-am schimbat capetele de bara, telescoapele, arcurile, bucse, tot nou...acuma-mi trage in stanga si folanul tre sa-l tin la un anumit unghi ca masina sa mearga dreot, nimeni nu stie de ce  asa-s de cretini ce-i din servisurile din cluj de imi vine sa ma fac eu mecanic 
directia ii la 0 pe toate unghiurile?
ca eu pe roata din dreapta am +5 si o zis ca per total ii 0 da n-am inteles de ce o regat-o pe +5 la unghiu de deschidere a rotilor...
|
16-04-07, 07:26
|
|
 Stage 5
|
Cauciucuri 185/60/14 şi jenţi, cele mai bune ca preţ sunt cele din reţelele Metro, Carrefour, Cora etc. Cu alea sigur nu-ţi ating (cele pe 14).
|
|
|
16-04-07, 11:28
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Multumesc Lao si Dacia WRC pentru raspunsurile voastre.O sa dau o fuga azi si prin targul vitan pe la magazinele din afara targului unde, stiam eu, au si jenti ca sa verific piata.O sa va tin la curent cu ce voi achizitiona si bineinteles voi reveni cu poze dupa ce le voi cumpara.
|
|
|
16-04-07, 17:40
|
|
 Stage 5
|
Dar eu din fabrica am pe 13 jentile... si acum am vazut ca cielo care ies din fabrica ies cu jenti pe 14... daca-mi pun pe 14 zice politia ceva?
|
|
|
16-04-07, 20:29
|
|
 Stage 5
|
De zis nu cred că zice, deşi ar avea de ce. Poţi insă să le treci in talon si in cartea de identitate, operaţiune pe care vreau să o fac si eu la RAR.
|
|
|
|
|