| Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo |
07-11-07, 09:05
|
|
Stage 3
|
Zgomot ciudat TICO
Salut
Am si eu o intrebare , de ceva timp incoace aud un zgomot in partea dreapta a bodului ( mai exact in colt pe undeva ) si nu stiu ce draq sa ii fac ca e foarte stresant  poate reusiti voi sa ma ajutati cu un sfat o chestie sa stiu exact
|
07-11-07, 16:27
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Re: Zgomot ciudat TICO
eu din stanga la un cielo :P
ii sunet metalic?
|
|
|
07-11-07, 16:29
|
|
Stage 3
|
lool  fiecare cu ce il doare  cred ca e o piulita ceva care nu e stransa k lumea  ) in cazul meu
|
|
|
07-11-07, 16:33
|
|
 Stage 5
|
roagate sa fie numa atat :P
|
|
|
07-11-07, 18:01
|
|
 Stage 5
|
vezi sa nu fie bolturile de la ushi
|
|
|
07-11-07, 19:08
|
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
Member of: [Fiat] [DACIA] [DAEWOO]
|
In mers? Daca este zgomot de metal pe metal poate fi bin balamua de la capota !(ma refer la Tico )
|
|
|
22-11-07, 16:14
|
|
Stage 3
|
top , nu e man in mers treaba face zgomot cand stau pe loc si o urc la o turatie mai mare atunci se aude intelegi si nu face tot timpul  ( are anuminte momente , cert e ca sunt dese din ce in mai dese si e naspa rau , a si fac off topic ( unde draq gasesc sa imi faca si mi-e cinva schimbatorul are joc si se aud zgomote de piulite saibe draq sa le ia din el )
|
|
|
10-12-07, 08:54
|
|
 Stage 5
|
zgomotu din bord : poa sa fie ceva mizerie in instalatia de ventilatie
bordul destrans
difuzorul de fabrica destrans (am patit'o eu)
poa sa fi iesit "conducta" de ventilatie din suportul ei
usitza de la torpedou
..........
incearca si tu, pune mana pe una alta in mers sau cand stai pe loc, vezi ce fel de zgomot e, de unde vine ......
succes
|
|
|
14-12-07, 00:34
|
|
Stage 1
|
sal fratilori intradevar asa am si eu la tico...e un sunet foarte stresant...la mine in partea stanga la coltul interior...deci la mine un sunet seamanator cu o ANTENA care vrea sa redica si nu poate sau mai bine zici seamna cu sunetul muturasul de stergatoare cand dai drum la apa pt barbriz...poate ca e chiar antena dar antena e fixa nu din aia automata...la mine zgomutul alea il aud mai mult cand ploua...sincer e darangabil nu mai ca nu am chef sa vad de unde mai exact ca trebuie sa scot aripa stanga si nu am scule...asa ca pt cine are scule si garaj si chef poate descopera de unde...in rest numai bune
bafta....
|
|
|
14-12-07, 08:50
|
|
 Stage 5
|
daca auzi sunetul asta "electric" cand ploua e cam nasol, nu ti-e frica sa circuli asha ? apa si curentul nu sunt o combinatie tocmai buna ..... pune si tu mana si verifica cand mai auzi ! poa sa fie panoul de sigurante care e in bord in stanga (daca ajunge apa la el ?? ) poate sa fie bobina de inductie fisurata (slabe shanse) dar si aia se aude parca ar fi in bord ..... sau poate ai vreun scurt pe undeva, cand auzi sunetul asta ia un contor si pune "acul" pe caroserie, verifica in cati V ai masa ... daca e mica e scurt !
- SAU verifica difuzorul din bord, poate e ars !!!!
ps: nu vreau sa par rautacios dar serios nu e de gluma !
|
|
|
14-12-07, 23:18
|
|
Stage 1
|
hmmm...slabe sanse sa fie scur circuit...deci dupa cum am zis e un sunet pe langa sau sub bidonul de stargatuare...sa aude de parca un mutorasi care vrea sa mearga si nu poate si da inpoi si mai incearca inca odata ...si asa mai departe...suntul este un fell de ''eeeeeeeeeeeeee....aaaaaaaaaa...eeeeeee....aaaaaa ....eeeeeeeeeeeeeee...aaaaaaaaa... 
deci daca pronnti literele astea cu o vocea de motorasi reusesti sa afle cum sunna zgumotul....
si problema este ca nu tot timpul sa aude deci din cand in cand si in ultima vremea n-am mai auzit sunetul asta...
|
|
|
15-12-07, 12:38
|
|
 Stage 5
|
atunci nu raman decat 2 variante :
1) motorasul de la stergatoare (mini-pompa  )
2) motorasul de la faruri (reglajul) -cel mai probabil asta  ia-le pe rand
|
|
|
15-12-07, 16:35
|
|
Stage 1
|
2) motorasul de la faruri (reglajul) -cel mai probabil asta ia-le pe rand
UPA...asta e o chestie noua motorasul de la faruri....eu am scrulul alea de reglat dar nu merge...si cred ca ai dreptate e motorasul de la faruri...
si acuma intrebarea este unde sa afla acest motoras???
si ms mult pt informatie
|
|
|
16-12-07, 15:11
|
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
Member of: [Fiat] [DACIA] [DAEWOO]
|
Motorasul se afla in spatele farului ,in interiorul aripii,indepartezi aparatoarea de noroi sa ai sa dai cu ochii de el ! Iti trebuie o tubulara de 10 mai lunga . Se poate sa ai contacte imperfecte in mufa sau a intrat apa ,noroi !?
BMW E30 Coupe 1989 320i - CT 88 SRH
BMW E30 Sedan 1991 320i - CT 50 AID
Peugeot 306 1994 1.8i - CC 6992 CB
|
|
|
16-12-07, 16:20
|
|
 Stage 5
|
dai cu incredere cu un jet de apa puternic pe motorash odata ce ai desfacut aparatoarea de noroi ca altfel nu o sa vezi/intelegi nimic din ce e acolo ..... si studiezi firele (vorba lui topser) ... ori e dus motorashu, ori conexiuni oxidate,distruse,etc .... succes
|
|
|
|
|