Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 09-08-07, 00:53   #1
mogadishu

Stage 1

Default probleme la cutia de viteze

am si eu o problema la un cielo din 97 si la vitezele 1 si 3 imi huruie daca inping schimbatorul mai in fata nu mai face timp de cateva secunde . stie cineva ce poate sa aiba
mogadishu is offline   Reply With Quote
Old 09-08-07, 00:58   #2
mogadishu

Stage 1

Default Re: probleme la cutia de viteze

si inca o problema caut portbagaj care se pune deasupra pt cielo urgent rel -07241188298
Old 15-08-07, 02:05   #3
sorynel

Stage 2

sorynel's Avatar

Tati, daca gasesti portbagaj sa ma anunti si pe mine! Am inteles ca se gasesc in Carefure dar de fiecare data cand ajung akolo imi spun ca nu mai au..asa ca beep me cum gasesti!
sorynel is offline   Reply With Quote
Old 15-08-07, 17:37   #4
webcathos

Stage 5

webcathos's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Verifica reglajul timoneriei!
webcathos is offline   Reply With Quote
Old 15-08-07, 20:23   #5
mogadishu

Stage 1

la carrefour militari am fost si am vazut odata dar vezi ca nu pt cielo scrie pe el si ii spune NEXIA daca vad cand ma duc iti zic pretul e vreo 220 ron
PT SORYNEL
Old 15-08-07, 20:26   #6
mogadishu

Stage 1

PT WEBCATHOS O INTRBARE-s-ar putea sa fie de la tamponul care tine motorul ca am avut o problema la el si acum am imi lipseste un surub pt ca nua am gasit tre sa mai caut e cu pas mic la filet .oricum dupa ce o rezolv am sa verific si ce mi-ai zis tu .ms mult
Old 16-08-07, 03:04   #7
sorynel

Stage 2

sorynel's Avatar

Mogadishu-Cand m-am interesat la Carefure de portbagaj, am intrebat daca au pt Cielo ce-i drept...dar nu aveau din cate m-am uitat pe cutii. Orice alta marca da, dar Daewoo (in afara de Matiz) nu. Tine-ma la curent oricum daca afli ca nu mai am unde sa mai pun si cortu` cand plec la munte ca am portbagajul plin cu BERE !!
Old 16-08-07, 23:03   #8
mogadishu

Stage 1

pt-SORYNEL-unde stai ?poate gasesc in alta zona eu stau in Domnesti dar dar ai mei stau in drumul taberei si daca e ma interesez daca au pe acolo si iti spun .daca nu si tre sa pleci la drum mai lasa din bagaje acasa sa ai loc de bere in portbagaj.
Old 17-08-07, 21:35   #9
mogadishu

Stage 1

pt SORYNEL-vezi ca are la carrefor militari portbagaj am fost eu azi si m-am uitat ca tipul ala habar nu avea de capul lui si m-am uitat pe catalog ca are pt fiecare masina si iti spune ce numar corespunde cu masina .si la cielo si nexia are nr 022 dar pe cutie scrie 22.dar vezi ca sarcina maxima e 75 kg si pretul daca corespunde cu ce e pe raft ,cel putin asa scria e de 109 ron parca oricum pana in 110 ron.
Old 17-08-07, 22:48   #10
sorynel

Stage 2

sorynel's Avatar

Merci mult dar de la TULCEA pana in Militari e ceva...Azi am fost in CONSTANTA la Carefure si erau tot cele din stocul vechi..nici semn de Nexia...dar am sa mai caut...au zis ca vor mai aduce ca mai au cereri.Oricum,in concediu plec cu ce am pe mine si de resul banilor...B E R E E E E!!!
- Copyright 2026 4Tuning -