Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply
 
Thread Tools
Old 25-12-16, 13:57   #1
ddnessi

Stock
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 3
Default Pornire cielo

Salutare la toata lumea, si sarbatori fericite.

Sunt aici cu o problema, am tot căutat pe forum dar nu am găsit ceva asemănător cu problema mea. Detin un cielo 1.5 8v 1997, azi a trebuit sa plec cu masina, ea a pornit la a3a cheie, am plecat de pe loc si la 100m a murit ... tin sa precizez urmatoarele:

-cand pun contactul in bord nu se aprid matorii (ulei, "problema motor"...etc. cei care ulterior se sting) si nici zgomotul de la centura nu se mai aude. Prima data a pornit cu ei stinsi...mi-a parut ceva dubios...

-dau la automat motorul parca o ia apoi moare imediat cum dau drumul la cheie in punctul in care ar trebuii sa fie motorul pornit. fum scoate nu am verificat scanteia

-am scos furtunul de alimentare din rampa, am dat la automat, benzina vine

-am scos bujiile le-am curatat...

-nimic rezolvare...

-am verificat sigurantele, sunt ok

ce credeti ca poate fi?


Si da, am patit toate astea in ziua de craciun


p.s. am observat ca atunci cand tin cheia in contact in punctul dinaintea pornirii motorului(atunci cand ar trebuii sa se aprinda senzorii in bord) si o misc(ca un joc), in anumite pozitii se aprind normal toate in bord. sa fie contactul stricat?

p.s2. acum 2 zile am bagat niste aditiv in benzina pentru a curata injectoarele, mai aveam cca 5 l benzina in rezervor, urma sa alimentez dar voiam sa termin benzina aceea cu aditiv. sa fie si asta vreo cauza?
ddnessi is offline   Reply With Quote
Old 01-01-17, 11:23   #2
IulySilviu

Stage 3
 
IulySilviu's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 110
Default Re: Pornire cielo

Salut & La multi ani !
Cam aceeasi problema am avut-o si eu acum 2 saptamani,intr-o zi de luni abia a pornit si dupa ce am mers putin a murit,am pornit iar si tot asa pana am ajuns la munca.Seara cand sa plec,nu a mai pornit,a stat 2 zile acolo.
Eu zic ca poti adauga cativa litrii de benzina pentru a fi sigur ca nu este de aici dar ai spus ca ai verificat si benzina baga,deci e suficienta.
Eu am cumparat bujii + fise si dupa ce le-am inlocuit a pornit la sfert !
Bafta !
IulySilviu is offline   Reply With Quote
Old 02-01-17, 09:20   #3
ddnessi

Stock
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 3
Default Re: Pornire cielo

Am rezolvat si eu. Contactul era de vina, seara, cand m-am intors am miscat putin de mufa electrica din spate, si se aprindeau toate in bord, am mai strans papucii care fac contact si acum e totul ok.

Se poate inchide. multam.

LMA!
ddnessi is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -