Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 08-03-07, 09:08   #1
Fast_wheels

Stage 5

Fast_wheels's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Opel]
Exclamation Probleme la rar ??

Stie cineva daca mere pe cielo motor de espero 1.8 ?Daca mere oi avea probleme la rar in caz k imi pun?mersi
Fast_wheels is offline   Reply With Quote
Old 08-03-07, 15:54   #2
I5@k
Daewoo Driver

Stage 5

I5@k's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Opel]
Default Re: Probleme la rar ??

din cate stiu io....motoru de espero nu merge pe cielo...ar merge doar cel de kadett gsi(dak vrei sa ai multi cai-150cp-)...si park ala de calibra(da nush sigur dar 70% is sigur)
I5@k is offline   Reply With Quote
Old 08-03-07, 19:45   #3
PH-04-WPD

Stage 5

s-ar putea sa ai ceva probleme pt. ca cielo n-au fost facute cu motoare mai mari de 1.5 sau 1.6 si nu prea ti-ar suporta caroseria si sasiul greutatea... si o sa ai probleme la rar
Old 08-03-07, 21:24   #4
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

a fost aseara in cluj la o televiziune un tip de la politie
si a sunat un telespectator si a intrebat cum poate pune pe o astra de 1.4 motor mai mare...umpic
raspunsul a fost asa(il zic cu cuvintele mele): daca pui motor de 1.4 ii ok de la aceeasi marca si model. il montezi si apoi mergi cu actele la rar iti schimba seria si o zi buna la revedere.

daca vrei sa pui motor de 1.6 (in cazul lui) trebuie modificate franele, suspensia + o noua omologare. astea costa in jur de 1800 euro fara taxa de procesare acte si alte cele.

apoi intervine omu si zice: la banii astia imi dau avans la alta noua , multumesc o seara placuta, la revedere.

discutia a fost pe televiziunea locala NCN de la ora 20.30 cluj-napoca.
sper ca s-a inteles ce-am zis :P ideea ii ca daca pui alt motor tre sa-l omologhezi si costa prea mult :P