Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 29-06-11, 09:49   #1
alin_re

Stock

Default Lumini Cielo

Sal!Am un cielo din 1997 si am urmatoarele probleme:
-cand pun contactul si calc pedala de frana se aprinde becurile pe faza sau pozitii ,atat pe fata cat si pe spate
-iar cea mai tare faza e ca uneori cand scot cheia din contact ,motorul inca merge si se opreste atunci cand calc pedala de acceleratie.
alin_re is offline   Reply With Quote
Old 05-07-11, 20:39   #2
sony50

Stage 2

Default Re: Lumini Cielo

Nu cred ca iti poate spune nimeni cu exactitate unde e pb.Clar instalatia electrica trebuie luata la gidilat.Ti-as recomanda sa incepi cu contactul electric daca scoti cheia si motorul inca merge ,clar ramine contactul pus ,nu este decuplat asa cum ar fi normal.
sony50 is offline   Reply With Quote
Old 13-07-11, 22:04   #3
alin_re

Stock

K!Am fost la un electrician si mi-a zis ca faza cu aprinderea farurilor la calcarea pedalei de frana cand puneam contactul era din becul pe pozitie pe car l-am schimbat acasa ,cica l-as fi pus invers.
alin_re is offline   Reply With Quote
Old 14-07-11, 07:40   #4
PetricaCBD
Daewoo Driver

Stage 5

PetricaCBD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by alin_re View Post
K!Am fost la un electrician si mi-a zis ca faza cu aprinderea farurilor la calcarea pedalei de frana cand puneam contactul era din becul pe pozitie pe car l-am schimbat acasa ,cica l-as fi pus invers.
dap problema cu becurile este la stopuri undeva la cele 2 becuri cu 2 filamente care nu sunt puse bine sau este pus bec cu un singur filament......iar la faza cu contactul este clar partea electrica de la contact...pe care ti-o recomand s-o iei noua si originala GM....numai bine!