Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 05-12-09, 14:45   #1
rrazwy

Stage 3

Question oglinda rupta

Salut!Daca postez gresit rog un admin sa sterga postul!
De cielo al meu s-a legat un"prost"ca asa il pot numi si mi-a rupt oglinda dreapta.Acum sunt curios daca trebuie schimbata oglinda cu tot cu suport sau decat suportul?ma Intereseaza si un pret si daca are cineva care vinde

https://bemarkt.ro/bricolaj - Scule si unelte pentru profesionisti si pasionati de DIY si bricolaj!
rrazwy is offline   Reply With Quote
Old 05-12-09, 15:58   #2
iulian2010

Stage 3

iulian2010's Avatar

Default Re: oglinda rupta

Quote:
Originally Posted by rrazwy View Post
Salut!Daca postez gresit rog un admin sa sterga postul!
De cielo al meu s-a legat un"prost"ca asa il pot numi si mi-a rupt oglinda dreapta.Acum sunt curios daca trebuie schimbata oglinda cu tot cu suport sau decat suportul?ma Intereseaza si un pret si daca are cineva care vinde
am eu oglinda de espero pt dreapta.e incalzita, electrica si heliomata.nujtiu daca se potriveste la cielo.daca te interesaza imi zici.
iulian2010 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-09, 14:33   #3
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Nu se potriveste de la Espero.
Oglinda se schimba cu totul, sau doar sticla... carcasa "pe bucati" nu o sa gasesti, mai ales ca suportul ramane intreg la toate oglinzile.
E oglinda rabatabila sau fixa, modelul patratos?
Old 07-12-09, 18:54   #4
rrazwy

Stage 3

e oglinda fixa,am gasit eu la cineva una dar nu se regleaza din interior(nu prea ma intereseaza asta)dar se misca geamul si nu prea ii dau de cap sa-l o fixez...aveti o idee o poza?este modelul rotund
rrazwy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -