Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 16-10-09, 15:59   #1
freefly

Stage 3

Exclamation rulment fata cielo

sal
am si eu o intrebare.am o problema cu rulmentul fata de la fuzeta la un cielo.am dat jos jamba, am scos rulmentul care era praf, am pus rulmentul nou, am bagat fuzeta in el si ce mi s-a parut ciudat ca avea ceva joc atat rulmentul in sine cat si fuzeta(putin)in rulment.eu am mai schimbat odata rulmentul pe partea cealalta a masinii si nu am avut probleme dar aku am impresia ca in viraj mai accentuat bate roata.dupa ce am strans planetara jocul existent(am tras de fuzeta cu mana) a disparut dar in viraje tot simt ceva ciudat.mentionez ca toata bucsaraia e schimbata.e posibil sa fie fuzeta stricata sa nu mai intre la fel de fix pe rulment?rulmentul in fuzeta sta teapan iar in fuzeta nu.
freefly is offline   Reply With Quote
Old 16-10-09, 20:28   #2
mike-fullspeed

Stage 5

mike-fullspeed's Avatar

Default Re: rulment fata cielo

Quote:
Originally Posted by freefly View Post
rulmentul in fuzeta sta teapan iar in fuzeta nu.
Ce vrei sa spui prin asta??? poate sa bata planetara...
mike-fullspeed is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 00:06   #3
freefly

Stage 3

abia l-am pus rulmentul azi si nu am rulat foarte mult cu masina dar mi s-a parut putin ciudata la viraje.ce m-a nelinistit e ca fuzeta avea putin joc in rulment nu era teapana,joc care a disparut dupa ce am strans planetara si nu stiu daca e normal jocul ala.
freefly is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 08:40   #4
mike-fullspeed

Stage 5

mike-fullspeed's Avatar

Quote:
Originally Posted by freefly View Post
abia l-am pus rulmentul azi si nu am rulat foarte mult cu masina dar mi s-a parut putin ciudata la viraje.ce m-a nelinistit e ca fuzeta avea putin joc in rulment nu era teapana,joc care a disparut dupa ce am strans planetara si nu stiu daca e normal jocul ala.
E normal. Nu trebuie sa joace cand e si planetara stansa!
mike-fullspeed is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -