Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 09-10-09, 23:04   #1
ioannes7

Stage 2

Exclamation Tuning motor Nubira

Sal,am o intrebare.Daca vreau sa pun un filtru de aer sport si o evacure finala sport,pe o Nubira 1 1600cmc,16valve stric cva?Multi au zis ca nu se merita,mai ales filtrul de aer(cel stock ar fi mai bun).De asemenea daca vreau sa fac o modificare mai temeinica la motor,se mertita investitia intr-un motor de nubira,sau sa incep sa caut altul?Si ink o intrebare in linkul urmator: https://www.youtube.com/watch?v=I-zWPtixNzE

este motorul meu.Prezinta unele simptome de motor stricat?.Mentionez ca trage ff bine si consuma exact cat scrie in manual,relantiul este la 825rpm,insa zgomotul ma cam ingrijoreaza.NOTA,filmul a fost facut cu un tel mobil deci calitatea este proasta.
ioannes7 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-09, 11:19   #2
Bolt

Stage 5

Bolt's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Tuning motor Nubira

aloooo masina are 231.000km si tu vrei tuning laso dracu pune mana baga bani in motor ca o sa ramani cu ea in pom si o sa plangi dupa ea lasa tuningu dupa ce faci toate astea poti sa faci si tuning...dupa ce o sa ii faci o segmentare o planare de chiuloasa.... o sa vezi tuning cum or sa invie toti 105 cai aia care "ii avea"
Old 10-10-09, 12:08   #3
ioannes7

Stage 2

sincer segmentarea si alealalte cred ca o sa ma coste mai cva ca un motor de la dezmemrari
ioannes7 is offline   Reply With Quote
Old 15-10-09, 22:22   #4
ArG3nT0

Stage 5

ArG3nT0's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

:O:O:O:O frate ce motor ai e diesel???urat face...
ArG3nT0 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -