Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 12-08-09, 10:17   #1
rrazwy

Stage 3

Question Macara geamuri electrice Cielo

Sal..sunt nou pe aici iar daca am postat gresit rog un admin sa il stearga.
Am si eu un Cielo Gle din '96 lot de coreea iar zilele astea am ramas cu geamul deschis nu se mai ridica.Am dus-o la mecanic iar cablul care actioneaza macaraua era rupt,iar intrebarea vine in felul urmator:Se poate schimba cablul de la macara sau trebuie schimbata aceasta cu totul??mecanicul a zis ca trebuie schimbata cu totul astept un sfat si din partea voastra...si inca o problema la cielo asta al meu usile de pe stanga se inchid cam greu adica trebuie oleaca trantite..se pote face ceva si la asta??
rrazwy is offline   Reply With Quote
Old 12-08-09, 10:27   #2
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: Macara geamuri electrice Cielo

Legat de cablul macaralei: romanul e inventiv si da, orice componenta a unei piese/ansamblu, ar putea fi schimbata, chiar si cablul ala. Dar... nu ai de unde sa iei cablul, deci clar trebuie schimbata toata macaraua.
Usile... verifica, inchizandu-le usor si uitandu-te la prag, daca sunt lasate in jos si daca au joc sus/jos. Daca sunt lasate, schimba bolturile de la usi. Si mai unge-le pe la balamale. Cand sunt inchise sunt la linie? Daca nu sunt la linie, verifica ce ti-am zis mai sus si/sau regleaza cuiul de pe stalp.
Old 12-08-09, 13:23   #3
rrazwy

Stage 3

cred ca trebuie reglate de la cuiul de pe stalp,usile vin la drept si nu au nici joc....si la lucrul asta chiar nu ma pricep sa vad daca gasesc pe cineva pe aici care se pricepe ca ma sacaie pe creier cand trebuie sa trantesc usile ca sa se inchida~X(...
si in legatura cu maracarau la geam..ai idee cam cat costa una de la dezmembrari(este electrica)??nou chiar nu cred ca pot sa imi permit...
rrazwy is offline   Reply With Quote
Old 12-08-09, 13:26   #4
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

rxm.ro e 35ron, dar nu sunt originale... la mana a 2a nu stiu cam cat sunt.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 13-08-09, 08:57   #5
XoRRo
Opel Driver

Stage 5

XoRRo's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

daca e cablu rupt se schimba cu totul... nu se poate schimba cablul... am incercat eu sa reconditionez una si nu am reusit

se poate repara daca are o ureche din aia de plastic rupta (cel mai uzual defect) sau daca e camasa de la cablu rupta

o macara costa ~ 50 lei pe cod original de daewoo

Last edited by XoRRo; 13-08-09 at 08:59.
XoRRo is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -