Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 22-02-09, 22:47   #1
CIPRIAN_17_CIP
Daewoo Driver

Stage 4

CIPRIAN_17_CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Caseta de directie sau......?

Am un espero de 1,8 si de curand am constatat urmatoare problema: Daca in timpul mersului(indiferent de viteza) iau brusc de volan, cam un sfert de tura masina nu reactioneaza dar volanul isi schimba pozitia.Daca execut aceeasi manevra mai incet, nebruscand volanul masina raspunde normal.Cand am plecat cu ea din service ultima data am crezut ca au montat aia volanul intr-o parte dar am aflat acum ca de fapt nu era asa.Mentionez ca am fost in service sa schimb coloana de directie(se stricase sistemul de reglaj al volanului).
Initial ca este caseta de directie dar am mers cu cineva mai priceput si mia spus ca este exclus, cica daca aveam atata joc in volan din cauza casetei nu puteam sa mai merg.
Ma gandesc, ca este dus cuplajul acela cu flansa elastica din capatul coloanei de directie.
Ce credeti?
Attached Images
File Type: gif untitled.GIF (11.0 KB, 30 views)
Old 26-02-09, 19:20   #2
mike - AER

Stage 3

mike - AER's Avatar

Default Re: Caseta de directie sau......?

cam asa e, dak misti de volan si rata nu se misca inseamna k e de la cuplaj...

ia incearca pe loc sa misti asa de volan si sa te uiti dak se misca si roata...

Espero 1,8 - my car:https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/111513-espero.html
mike - AER is offline   Reply With Quote
Old 02-03-09, 06:44   #3
CIPRIAN_17_CIP
Daewoo Driver

Stage 4

CIPRIAN_17_CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Caseta de directie sau......?

Mike s-a rezolvat problema,am aflat ce are: suportul casetei de directie din partea dreapta este smuls din caroserie.Asta datorita unor cofetari care au batut cu barosul in coloana de directie cand au vrut sa scoata volanul.
Se poate inchide.
CIPRIAN_17_CIP is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -