| Divertisment Glume, imagini amuzante, stiti voi, orice starneste rasul. |
07-03-08, 07:52
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Cei de la CANCAN prinsi cu māta in sac Mint Cu NERUSINARE
Noi dezvaluiri privind orgiile din multinationale
Vineri, 07 Martie 2008

Dan Adrian
Dezvaluirile socante facute de ziarul CANCAN in legatura cu practicile sexuale ale angajatilor firmei Philip Morris nu au ramas fara urmari. Un alt e-mail dat publicitatii de o fosta angajata a multinationalei, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, completeaza tabloul orgiilor organizate de sefii romani ai celebrei companii cu hostesele care promoveaza produsele Philip Morris. "La categoria jocuri de societate a fost uitat jocul cu cubul de gheata si anume: promoterul ia un cub de gheata si este dat din gura in gura la toata echipa de fete pana acesta se topeste. Finalul este acelasi ca la jocul cu sticla (fata in gura careia se topeste cubul isi scoate un articol vestimentar)", arata mesajul. Potrivit e-mailului, in grupul Retail al Philip Morris, "fetelor li se spune pe fata "Daca nu prestezi, nu promovezi!". Astea sunt cuvintele de baza ale retail promoterilor Tanase Arman si Ioan Ciuca. Cel din urma a divortat de nevasta ca sa fie mai liber si le cazeaza pe hostese la el", sustine fosta angajata a multinationalei. Insa sirul dezvaluirilor nu se opreste aici. Potrivit e-mailului anonim, promoterii care nu au acceptat sa intre "in joc" au fost eliminati pe rand sub cele mai diverse pretexte: nu sunt de gasca, nu se integreaza in companie etc.
Concluzia e-mailului este simpla. Toti cei care se angajeaza cu bune intentii la Philip Morris si refuza sa intre "in hora" nu rezista mai mult de cateva luni, dupa care isi schimba serviciul.
Si le-am scris si eu
Pentru cei de la CANCAN
scris de Mihai
- 08:38, 07-03-2008
Mintiti cu nerusinare .. pozele sunt luate de pe site de la www.4tuning.ro 1 la mana doi la mana pozele sunt luate de la o petrecere din data de 17.12 2005Midnight racers de la constanta tinuta in clubul No Limit constanta si nici una din cele care apar in acele poze si nici unul din cei care apar in acele poze nu are de-a face cu articolul
Mintiti cu nerusinare Dovada ?!
https://www.4tuning.ro/gal/displayima...bum=398&pos=26
https://www.4tuning.ro/gal/displayima...bum=398&pos=37
https://www.4tuning.ro/gal/displayima...bum=398&pos=77
Sper ca acest Post sa ramana .... si am rugamintea sa scoateti acest articol
|
07-03-08, 07:55
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Re: Cai de la CANCAN prinsi cu māta in sac Mint Cu NERUSINARE
http://www.cancan.ro/2008-03-07/Noi-...nationale.html
Aveti aici si " senzationalul " link  )
dati mai departe sa vada lumea
|
|
|
07-03-08, 07:56
|
|
Stage 2
Member of: [Anonymous Motorsport ]
|
Mai Spoof te-ai angajat impreuna cu stresu'a PM?
|
|
|
07-03-08, 07:57
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
ana bee....  cata ingeniozitate
|
|
|
07-03-08, 07:57
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
ce retarzi , presa minte ca deobicei
|
|
|
07-03-08, 09:52
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Re: Cei de la CANCAN prinsi cu māta in sac Mint Cu NERUSINARE
Problema e ca asta-i profilul ziarului.... e un tabloid.... asa sunt toate articolele.
inventii, facaturi, inscenari sau articole platite de diversi pentru a-i vedea lumea...
|
|
|
07-03-08, 10:03
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
|
care se pricepe la chestii din astea se poate face ceva legal ?!
|
|
|
07-03-08, 11:03
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
Se poate face....fapta se cheama calomnie prin presa, din pacate nu mai este incriminata ca infractiune din 2006. Partea lezata (respectivul director divortat etc.) prin articol poate formula o actiune civila si poate pretinde atat de la comitent (reporter) cat si de la prepus (ziarul respectiv) despagubiri civile. Actiunea poate fi formulata doar de partea lezata, nu si de un alt tert.
O actiune din partea unui reprezentant 4tuning ar fi respinsa fara discutie, pentru lipsa de interes. E vorba de niste poze de la o petrecere, care au fost facute publice...nu vad ce v-ati ambalat asa...cu ce a fost lezat 4tuning din acest motiv? Pozele nu au fost inregistrate nicaieri pentru drept de autor, creatie etc. deci nu numai ca lipseste interesul, dar nu exista nici temei legal.
Sugestie (ca sa-i faceti de ras pe cei de la Cancan):
1)contactati-i chiar pe ei, ca sa va acorde un "drept la replica" (desi nu e vorba de voi, in plan principal), dar sa fie totul filmat, ca altfel riscati sa nu primiti acest drept la replica;
2)impreuna cu un post TV national, mergeti la sediul lor cu toate "probele" la imprimanta, impreuna cu ziarul respectiv, si cereti-le socoteala (asta numai ca sa-i faceti un pic de ras, desi lumea stie ca nu-i duce mintea decat la mizerii pe care oamenii seriosi nu le-ar citi nici pe veceu, in gara sau la padure).
Last edited by quick_5hifter; 07-03-08 at 11:07.
|
|
|
07-03-08, 12:13
|
|
Stage 3
|
ce chestie dom'le...am ajuns la ziar.Rog un reprezentant al ziarului sa vina sa dau o "exclusivitate",dupa cum se vede in poza ,pot dezvalui ca in genuchi in fata mea era Alina Plugaru care pe atunci era o necunoscuta si eu o"initiam" in arta desamantarii castravetelui,desigur si Spoof era cu cateva domnisoare ,fiind erau aduse pt a tine companie unor domni din Al Qaieda care venisera sa cumpere cateva vapoare ramase din flota lui Basescu pt a le deturna in cateva porturi americane...
|
|
|
07-03-08, 12:28
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
la protv cu ele
|
|
|
07-03-08, 12:29
|
|
 Stage 4
|
Un sambure de adevar exista...daca nu lucrati sau nu a-ti lucrat in domeniu va rog sa nu comentati...dar credeti-ma ca nu e ceva neobisnuit...
|
|
|
07-03-08, 13:14
|
|
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
can can , libertatea, ziarul....pai daca ajungeti sa credeti ce scrie acolo....scuzati-mi cuvintele dar tre sa fii cam batut in cap. duceti-va cu metrou sa vedeti ce categorie de oameni citeste libertatea can can si restu...
|
|
07-03-08, 14:22
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
na belea... de unde si'au gasit ei sa ia poze pt articol  )  )
ps. marlboro filter plus rulesss
|
|
|
07-03-08, 21:20
|
|
 Stage 5
|
mda mah si m`au facut si "hostes" ...sunt niste nesimtiti
|