Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Divertisment

Divertisment Glume, imagini amuzante, stiti voi, orice starneste rasul.

Reply

Thread Tools
Old 29-05-05, 09:33   #1
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Red Bull Flug Tag la Bucuresti :DDD

Pe 13 septembrie se va tine la Bucuresti primul \"Red Bull Flug Tag\" din Romania.
http://www.redbullflugtag.ro

Ideea e ca trebuie construit un aparat de \"zbor\" dar care nu e neaparat sa si zboare.
Avand in vedere ca improvizatiiLe sunt sport national, asta e un concurs perfect pt. romanul inventiv.
\"Avion\" pt. asa concurs poate sa faca oricine.
E asa de penal concursul asta, sper sa pot si eu veni in septembrie sa vad.
Pana atunci, APUCATI-VA DE CONSTRUIT \"AVIOANE\"
iasi_drifter is offline   Reply With Quote
Old 29-05-05, 09:41   #2
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
DESPRE CONCURS

Dacă pe 18 septembrie o să auziţi lumea vorbind de nişte OZN-uri care zboară peste Dâmboviţa, fiţi siguri că a început Red Bull Flugtag.

Sub deviza \"Cum îţi aşterni, aşa zbori\", pe 18 septembrie, mergeţi, sau mai degrabă zburaţi pe urmele Taurului Roşu, şi daţi-i aripi aparatului vostru de zbor şi, preventiv, o vestă de salvare, până la Bucureşti. Fiţi şi voi printre acei piloţi îndrăzneţi, care decolează de pe rampă în maşinăriile lor zburatoare, se ridică în aer, şi amerizează forţat în Dâmboviţa. Ca să participaţi, aveţi nevoie de-un dram de inventivitate şi de-o porţie zdravănă de curaj. Dar înainte să vă ia valul, şi să plutiţi în al nouălea cer, iată condiţiile de participare şi alte câteva informaţii necesare:

Aparatul de zbor:
Permisiunea de a decola de pe rampa înaltă de 6 metri, şi de a zbura pe la nasul spectatorilor, o vor obţine toate aparatele de zbor de construcţie proprie, cu o anvergură de până la 10 metri, care sunt puse în mişcare mecanic, şi doar prin forţa fizică. Aşadar, va trebui nu doar să construiţi, ci şi să vă şi antrenaţi. Nu vor fi acceptate surse de energie sau putere neconvenţionale, rezervoare de energie (praştii, propulsie cu reacţie etc), şi nici produse de serie, cum ar fi parapantele sau avioanele de vânătoare, chiar dacă au fost modificate.
Pentru ca echipelor noastre de salvare să nu le \"paralizeze\" aripile, aparatul vostru nu trebuie să cântărească mai mult de 180 kg. Şi, în încheiere, pentru ca aparatul să nu agaţe în zbor şi câtiva gură-cască, anvergura \"carului ceresc\" nu trebuie să depăşească 8m.

Startul:
Înaintea decolării se va verifica dacă aparatul de zbor respectă condiţiile de participare. Acest \"test de doping\" va avea loc începând cu ora 10.00. Pista de start se află in Piaţa Unirii. Pista de aterizare, în Dâmboviţa. Aşadar, cine vrea să devină Stăpânul Eterului, trebuie să fie şi Stăpânul Apelor (că Red Bull îţi dă aripi, dar nu şi pene gonflabile). Începând cu ora 14.00, primii cuceritori ai văzduhului îşi vor lua zborul. Cei patru membri \"nezburători\" ai echipei voastre au la dispoziţie patru minute în care să-şi prezinte maşinăria, să-şi încurajeze pilotul desemnat, şi să-l împingă spre şi dincolo de marginea rampei.

Evaluarea:
Zborul va fi evaluat după 3 criterii:
Depărtare: avem un sistem de măsurare electronic şi incoruptibil.
Creativitatea în construcţia aparatului de zbor şi inventivitatea prezentării echipei pe rampă, punctate de către juriu şi de către aplauzele spectatorilor între 1 şi 6 puncte.
Execuţia zborului: între 1 şi 6 puncte.
Un juriu format din invitaţi de onoare va hotărî la final dacă aţi dat lovitura şi sunteţi câştigătorii marelui premiu Red Bull Flugtag.

Înscrierea:
S-a trezit în voi avântul pionieresc? Imaginaţia a început să lucreze şi naşte cele mai năstruşnice aparate de zbor? Atunci trimiteţi-ne până pe 10 iunie o scurtă descriere a \"armei secrete\", sau, mai bine, un plan de construcţie, împreună cu datele personale. Adresa noastră este:

Red Bull România
Strada Sf. Vineri nr 29,
sector 3,
Bucureşti

Hotline Flugtag:
Tel: 0800 800 805
Old 29-05-05, 09:47   #3
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Deoarece numărul de participanţi este limitat, din păcate trebuie să facem o selecţie în funcţie de originalitatea şi frecvenţa cu care apare un anume tip de aparat de zbor. Atenţie: Autoritatea Aeronautică Română interzice participarea piloţilor sub 18 ani.

Programul spectacolului:
Cerul de peste Dâmboviţa va face ochii cît cepele începând cu ora 14.00, când se-arată primii piloţi cu capul în nori, când juriul freamată de uimire, iar spectatorii plutesc în al noualea cer.
Old 29-05-05, 17:35   #4
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

SUPEERR.....cred ca am sa`mi adun nishte prieteni si vom participa.... ) super mishto...imi place la nebunie concursul
blowwind is offline   Reply With Quote
Old 29-05-05, 18:14   #5
alex_maxx

Stage 5

alex_maxx's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FORD]

...si eu am auzit de concursul asta...si s-ar putea sa ma bag cu niste prieteni daca ne vin idei cum sa facem o chestie care sa zboare multicel

F.Focus II Sea Grey 1,4 16v 80HP:

Folie Llumar 50%F 80%S
Jante aliaj R16 model ST

alex_maxx is offline   Reply With Quote
Old 29-05-05, 20:44   #6
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Noi deja avem echipa AfterDark selectata special pentr astfel de evenimente, nu degeaba avem 2 membri cu brevet de pilot , ei vor fi cei care vor face contactul cu apa rece si in capul carora vor cadea resturile aparatului distrus .
Sa va uitati dupa o chestie mare, nu stim inca ce forma va avea, cu insemnele AfterDark .
Ce penal o sa fie de-abia astept.
Old 29-05-05, 22:35   #7
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Daca vreti sa va treziti cu maciuca adormita zi de zi din cauza apei Dambovitei prea-curate, faceti-va avioane
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 01-06-05, 17:43   #8
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

vreau si eu nishte coechipieri ... .. plsz .. vreau si euuu
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 17-09-05, 16:56   #9
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

Maine e ziua cea mare exista cineva pe forum care s`a inscris ? eu trebuia s`o fac...dar din cauza unor probleme \"tehnice\" (o corijenta) am abandonat proiectul :P

VAND PEUGEOT 307 CC

VAND SAAB 9-3 1.8t
blowwind is offline   Reply With Quote
Old 19-09-05, 10:08   #10
SHOGUN-A8

Stage 5

SHOGUN-A8's Avatar

Ce originalitati v-au venit prin cap?
SHOGUN-A8 is offline   Reply With Quote
Old 19-09-05, 10:21   #11
georgeb

Stage 5