,, Stimate domnule .....
Va multumim pentru increderea acordata Renault si pentru faptul ca ati apelat la serviciile noastre de consultanta tehnica.
In speranta ca veti fi satisfacut de raspunsurile primite, permiteti-mi sa va informez ca informatiile receptionate prin intermediul diverselor forumuri existente pe Internet NU pot fi privite ca informatii oficiale Renault, ci constituie doar pareri personale ale unor persoane independente.
Anexez mai jos intrebarile trimise de catre Dvs, precum si raspunsurile aferente.
Cu stima,
Alex Sorin Vezica
PR Representative
SC RENAULT NISSAN ROMANIA SA
Calea Floreasca, nr 141-143, Bucuresti
Intrebare: Am aflat ca autoturismul meu este dotat cu instalatie audio MONO, cum este posibil asa ceva in zilele noastre?!
Raspuns: Termenul de MONO-CD se refera la capacitatea de incarcare simultana a unui singur disc in cititor, deci nicidecum la calitatea sunetului receptionat.
Intrebare: Am citit ca dupa citeva mii de km motorul se lasa. Nu este periculos? Nu sint afectate echilibrul si tinuta de drum ale masinii?
Raspuns: Nu, nicidecum. Blocul motor ramine in aceeasi pozitie, indiferent de numarul de km parcursi.
Intrebare: La prima frina brusca am simtit o vibratie puternica in pedala, moment in care m-am speriat si am ridicat piciorul de pe pedala. Este normal? Daca nu, se poate remedia usor defectul?
Raspuns: Vibratia din pedala este normala, autoturismul Dvs. fiind dotat cu ABS.
Intrebare: Am gasit sub masina o balta mare, nu stiu daca e ulei sau altceva. Cum e posibil asa ceva la o masina noua? Pot sa mai circul cu ea sau sa o tractez pina la service?
Raspuns: Daca ati folosit instalatia de climatizare, fenomenul este absolut normal. Puteti folosi autoturismul fara probleme.
Intrebare: In momentul in care am vrut sa reglez volanul, am constatat cu stupoare si ingrijorare ca se misca un fel de cutie de plastic odata cu volanul! Este normal sau cutia trebuie fixata cu ceva suruburi? Nu risc sa-mi cada in mers pe genunchi?
Raspuns: Culisarea inainte-inapoi a respectivului reper este absolut normala.''