auzi mai einstein vezi sa nu iti bag eu una direct in gura asta ac sa te saturi de mancat k*** si de comentarii aiurea.....ai grija cum vb ca nu ai glume in program cu mine!
bah da n am vazut asa periculoase ca la malu marii
te ai saturat de supt? sau inca mai vrei???
tanti tanti vezic a exista un buton de PM daca nu sti sa il folosesti dami un pm =)) hhaha
buey blondo ce dume ai si u in tine il stie deja toata lumea nu se mai agita ....
asta e ma reihan fiecare cu dumele lui....daac nimeni nu se mai agita de ce te agiti tu....eu personal pot sa ma agit pt ce am chef chiar adca nimeni nu o mai face e problema mea!
....auzi mirela ai grija ce si cum vorbesti eu sincer nu ma agit crede`ma si nu am zis de tine k te agitzi ..mai citeste si tu ce scriu ,si sincer pana la urma nu prea ma intereseaza ptr ce te`ai agita da makar nu mai stresa pe altii si data viitoare abtinete cu dume dalea pe mess (nu aveam timp de tine k trea sa plek la nunta k ceva urat tot iesea )....
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Hyundai] [VW] [SKODA]
Re: Adrese amuzante
era odata un site cu vedete din romania..esca..berecleanu.teo tantza.goale..erau trucate..erau doar fetele...mama ce am murit de ras cand l-am vazut.....eu nu mai am situ.daca il are ineva sa-l posteze...buahah