Pai sunt doua moduri cu ajutorul carora poti sa bagi masini in Gta:
1.Ai nevoie de cateva programe pentru a baga masinile automat de ex:
-pentru a deschide gta.img( acolo trebuie sa schimbi fisierele dff si txd cu cele ale masini noi )
-pentru a modifica fisierele din vehicles.col ce se ocupa cu coliziunea autovehiculelor
-trebuie modificate si datele din default.ide , handling.cfg si carcoals.dat ( default.ide e pentru modificarea tipului de geanta si marimea acesteia, handling e pentru a introduce date cum ar fi marimea, greutatea, viteza etc de exemplu poti face k masina sa aibe 400km/h max iar carcoals e pentru a stabili gama de culori a masinilor)
Sunt multe programe pt diferite chestii
2 Exista un program care baga masinile automat in joc
Dar inainte de orice modificare trebuie avut backup la fisierele ce vor fi schimbate
Masinile pe care le puteti baga sunt in siteul de mai jos.Luatile doar pe cele cu extensia .vcm Ele trebuie bagate in fisierul unde ati instalat programul/mods/vcm. Sper sa fie de folos pt toti cei care vor o schimbare pt vice city http://www.thegtaplace.com/pafiledb....00&sortby=name
vreau shi yo modurii pt gta san andreas cu dacii trabant etc olcit etc.. da... nu stiu sa le bag.. ca am loat shi yo mercedes.. si nu m-am descurcat.. stie cineva cum se baga masinile..?